Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Presne preto si kupujem už iba kvalitný veľký dáždnik................. lebo tie malé skladačky nestoja za nič ......... ale ten si samozrejme beriem len vtedy keď už prší čiže pár krát ma aj prekvapí pršanie ...........

Zverejnené

taky dazdnik by mi bolo luto otvorit v takom vetre :lol:

v kabelke nosim skladacku, lebo sa mi tam fajn zmesti a nemusim doma rozmyslat ci vziat dazdnik alebo nie...

Zverejnené

takých malých dáždnikov mám vždy doma aspoň tri ... pre každý prípad, vyslovene do tašky ...

okrem toho dva veľké drevené dáždniky, ale keď vidím s tými veľkými bežne chodiť ľudí, pripadá mi to ako imidžovka .... cestovanie v autobusoch či nákupy s takýmito dáždnikmi, pokiaľ sledujem ľudí, ako s nimi šermujú, je skôr utrpenie ... nie je to kam položiť, chytiť vedľa tašky, zavadzia im to ....

ja viem, že tie malé dáždniky sú nanič materiál, ale za desať či pätnásť rokov mi odišli dva ... a kúpila som ich tuším za stovku ... ale šermovať ráno v autobuse s veľkým masívnym dáždnikom si neviem dosť dobre predstaviť ...

a malý je so mnou v taške vždy ... :lol:

Zverejnené

ja mam aj velky, aj maly skladaci, ale tie male som polamala uz asi 3-4, moc ich nemam rada, iba ak nie je veterno, ale aj s tym velkym je to vo vetre len tak tak, snazim sa ho otacat tak aby mi ho nepodfuklo, aj ked je pevnejsi, tiez podla mna nevydrzi vsetko

ked som isla do roboty vo stvrtok v tom hnusnom vetre a dazdosnehu (aj napriek dazdniku som bola cela mokra, okrem vlasov a v robote som chodila v ponozkach lebo boty som mala cele premocene :)) tak som rozmyslala ze by som chcela taky dazdnik co ma dlhsiu tu striesku a viac zahnutu, aby ho nebolo tak lahke podfuknut :lol:

napr nieco taketo :):) sranda ;)

http://www.nubrella.com/

Zverejnené

napríklad nejaký neprehliadnuteľný :

Obrázok:lol:

možno by sa aj do tašky zmestil ... :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

pravý predný vačok: mobil, žuvačky, labelo

LPV: klúče

LZV: kapesníky

PZV: doklady, peňaženka

to sú všetky priestory ktoré mám vždy zo sebou

v lete sa obídem bez labela aj kapesníkov

Zverejnené

dámska taška, ktorá sa vláči všade, zmestí sa do nej všetko, a ako je známe, rada v nej nosím polku domácnosti, nech je vždy všetko pekne po ruke ... takže toto všetko som po dvoch mesiacoch od posledného upratovania vytiahla ... ešte tam chýbajú doklady a poznámkové papiere a vizitky a tak ...

kľud prosím : tu :lol:

Zverejnené

pokoj a rozvaha, prosím, všetko malo svoje miesto, aj to čo tam bolo navyše :lol: to len na hromade vypadá ako na mestskom smetisku a kopu papierov a liekov a nepoužívanú, len vláčenú kozmetiku som odtiaľ vyhodila, ale všetko dôležité tam je ! :)

Zverejnené

Radšej nikam neisť, ako toto so sebou vlačiť. :lol:

Zverejnené

..info z tajného zdroja: na tej kôpke, ktorú game vysypala z kabelky, tróni 2 týždne staré balenie tatárskej omáčky. :lol:

ale ako som povedal, mňa by neprekvapilo ani to, ak by z dámskej kabelky vyskočil živý aligátor. MacGyver by pri pohľade na obsah hociktorej kabelky skákal od radosti trojité saltá. :)

Zverejnené

valcik ty zradca !!!!!

teraz budem chodiť po kanáloch !!!! :) :lol:

nech ma osprevedlní aspoň trochu, že za normálnych okolností by skončila hneď doma v chladničke ... lenže mi zapadla pod vreckovky a pod instantné café latte, ktoré nosím so sebou :)

Zverejnené

wah to ja mám v taške občianku, peňaženku, kľúče, mobil a knihu a tá taška je žalostne prázdna :lol:

game, koľko to všetko vážilo? :)

Zverejnené

panebože, nevážim to, ale má to dosť ... ale zato je málo vecí, ktoré niekto potrebuje a nemám to :lol:

Zverejnené

Teraz nosím prevážne toto.

Taška, statív, puzdro s liekmi, puzdro s foťakom, puzdro s okuliarami, kľúče od bytu a auta, kľúče od firmy kde pracujem, hygienické utierky, peňaženka, doklady, elektronický diár, USB kľuč, hrebeň, baterka, puzdro s nožíkom a samozrejme mobil.

Ešte rozmýšľam či si nepribalím, skrutkovač a kombinačky he he.

Obrázok

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

kľúče od firmy kde pracujem

Keď ráno zoberieš omylom kľúče od manželkynej firmy,tak budeš mať kľúče od firmy,kde nepracuješ :lol:
Zverejnené

panebože, nevážim to, ale má to dosť ... ale zato je málo vecí, ktoré niekto potrebuje a nemám to :)

game,o tazkej vahe,co vlacim akoze v damskej kabelke,sa mohol tento vikend presvedcit moj priatel,ze to nie je nic lahucke,ale co uz,ked vsetko potrebujem :lol:
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

V týchto dňoch je to o to zaujímavejšie,že keď niekam idem zaránka,tak sa musím celkom hodne obliecť (ráno o 6°° je 10-12°C),no teplota do obeda stúpne na príjemných 20-22°C.Takže pribudne na vláčenie niejaká bunda,tielko,čapka :lol:

Zverejnené

no ja tiež so sebou nosím všetko možné, radšej ponesiem nejaké to kilečko naviac ako by mi malo niečo chýbať :lol: včera som si kúpila obrovskú tašku (príručnú, nie cestovnú), ku ktorej sa cizy vyjadril, že by som v nej kľudne mohla nosiť aj dieťa (vyskúšame, keď zoženiem dieťa) :)

už sa teším, čo všetko si do nej môžem napchať a byť tak na všetko pripravená :)

Zverejnené

bižú, konečne jedna spriaznená duša ...

presne o to ide, všetko mať pekne poruke, nič na bežné použitie ani na prosbu druhých nesmie chýbať, ktokoľvek hocičo bežne mimo domu potrebuje, to mať poruke ... včera sa mi zišli tabletky na pálenie záhy, kolegyňa si sťažovala, ja som také mala, nedávno jedna iná potrebovala ihlu a niť, predtým sa jednej nalomil umelý nechtový zázrak, mala som manikúru, zaprší, mám dáždnik, svieti slnko, mám slnečné okuliare, večer do tmy minibaterku ... ja viem, že to znie smiešne, ale keď rada nosím všetko, čo prípadne môžem potrebovať, so sebou : )

ináč je to babkina výchova, hovorievala, že ihlu a niť a manikúru a hrebeň a dáždnik mám nosiť, lebo nikdy neviem, a dáma to nemá pýtať, ale má mať poruke : ) ... mno ... časom sa mi k tomu pribalili ďalšie životne dôležité propriety :lol:

aj tak, to boli časy ... najlepšie bolo, keď som cestovala na vš svojho času, z akéhosi dôvodu som prestala nosiť moje malinké birmovné hodiny s uzučkým čiernym remienkom, a vadilo mi na ruke úplne všetko, mobily sa vtedy nechyrovali, tak som nosila v taške taký malý červený budík ... :)

Zverejnené

Ja nie som kabelkovský typ, takže mne úplne stačí, ak majú moje nohavice aspoň zo štyri vrecká a napracem do nich všetko, čo nutne potrebujem :lol: :

mobil

prachy

kľúče

občiansky

autobusovú preukážku

hygienické kapesníky

a to už je tuším všetko :)

Na tých pár vecí je tá kabelka veru pre mňa nepotrebná :)

Zverejnené

Noo ako kedy... Ked idem vecer von uplne mi staci par drobnych mobil a kluce...Do skoly zas penazenku, mobil, kluce, jeden "vsezosit", kopec kozmetiky, ktoru sice takmer nevyuziivam (ale co ak raz bude treba) a lyzicku :lol: Ja vacsinou nenosim ani to, co musim...Ale pamatam na zakladku,ked som nosila v taske mesiac desiatu, nahromadilo sa mi tam asi 5 chlebov aa potom som to uz hromadne vyhadzovala, ked to divne pachlo :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

modré LMky

oheň

kľúče

doklady 1

doklady 2

peňaženka

fľaša vody

Zverejnené

sa neviem nikam pohnut bez zrkadielka, co i len malilinkeho :)

dokonca aj na korcule musi ist so mnou :lol:

vytvara pocit "istoty" ze je so mnou vsetko ok :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov