Skočiť na obsah

Kde uložiť veľa dát ?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mam taky problemik, prisiou som z dovolenky a mam stvrt giga fotiek. to je ta lepsia cast pribehu. horsia je, ze ich chce odo mna asi tak 10 ludi, ku ktorym sa tak skoro nedostanem, takze si ich chcu stiahnut. ak to maju stahovat po jednom, tak mi zahltia upload na dost dlho. preto by sa mi zisla nejaka sluzba, ktora je schopna ulozit 250MB dat tak, aby sa dali stiahnut naraz (ziadne ako rapidshare, ze musim cakat niekolko hodin na dalsiu cast). najlepsie by bolo, aby sa to dalo ulozit ako jeden subor, ale ak ho bude treba rozdelit tak sa zmierim aj s tym.

• Odpovedí 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• weirdo

3

• Nokia

2

• sedimin

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

moj ftp server

200GB miesta a 2gbit linka :lol:

Axel nemachruj :)

Zverejnené

hmm teoreticky by sme sa vedeli dohodnut, pre kolko ludi to chces a na ako dlho?

Zverejnené

uz mam kamaratov Gbit ... ale dik. ak budem este potrebovat, tak sa ozvem.

• Pred 7 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené
www.zdielanie.sk je nova sluzba na SK internete. Umoznuje jednoducho a efektivne zdielat subory az do velkosti 1GB, limit na jedneho pouzivatela je 100GB, subor je mozne nechat na serveri kym bude o neho zaujem (ak ho za jeden mesiac stiahne aspon jeden clovek) a to bez limitu na pocet stiahnuti! nieco ako taky slovensky rapidshare ;-)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

aj tak je rapidshare najrychlejsi a najpouzivanejsi :lol: predsa len je to zabehana znacka

Zverejnené

Neviem, ale čo sa týka rapidshare, z toho mám silne negatívny pocit - zlé skúsenosti. Niekedy odtiaľ niečo stiahnúť je umenie. A ak náhodou niečo zle odkliknem a sťahovanie sa mi zruší alebo nezačne vôbec tak už ma to potom nechce pustiť sťahovať znovu.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

zdielanie keď začínali bolo to fakt super. Veľká rýchlosť.

Po čase, už nie je taká dobrá rýchlosť sťahovania, a majú dosť problémy s funkčnosťou serveru.

Pravidelne sa odtiaľ nedá sťahovať. A tiež dosť často mažú súbory. Minule dokonca bola na súbory čakacia doba

3 hodiny. Asi to nie je na každom súbore. Ale so zdielanim som skončil. Skúste namiesto toho

subory.sk
Zverejnené
subory.sk
alebo
filefront.com
Z filefront dokonca ani nemažú, ak tam nemáš warez. A dáš známym stránku a stiahnu si z konta na filefront. Ale mám ta vyskúšané len fotky samostatne, ale má to aj kategórie add files a podobne.
Zverejnené

Skúsil som tie subory.sk, nevyzerá to zle, vždy lepšie ako rapidshare.com ktorý neznášam.

Zverejnené

dalsia moznost by bola spravit si vlastny FTP server :lol: inak filefront.com

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

ja davam data na rapidshare a aj z neho stahujem - uz vyse rok a pol si ho platim - podla mna nie je lepsia sluzba, co sa tyka rychlosti (neobmedzena) a kapacity (neobmedzena)

a za tych par korun to urcite stoji - 55 eurov na rok, to je 4,6 eura na mesiac, to je dnes 150 korun. To by som aj tak niekde prepil, prejedol ci prejazdil alebo inak minul, beriem to ako nevyhnutny vydavok spojeny s platbou za internet :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov