majuska Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 Na Juhu budeme mat letne kino. Športovy areal, deky a stolicky :-)))))
member2793 Zverejnené 27. September, 2016 Zverejnené 27. September, 2016 Generalissimus Josif Vissarionovič Stalin príde po 69 rokoch o čestné občianstvo mesta Trenčín.Podľa návrhu uznesenia, ktoré poslancom na stredajšom zasadnutí mestského zastupiteľstva predloží primátor Trenčína Richard Rybníčekhttp://www.aktuality.sk/clanok/376462/stalin-zrejme-pride-po-69-rokoch-o-cestne-obcianstvo-trencina/# ste si dali trochu načas, axel :P
Sniper Zverejnené 27. September, 2016 Autor Zverejnené 27. September, 2016 Stalin je čestným občanom viacerých miest, nedávno to riešili neviem či v Žiline alebo kde.
doll Zverejnené 30. September, 2016 Zverejnené 30. September, 2016 Mala som tu moznost byt na rovnakych oddeleniach v nemocnici v dvoch roznych mestach. JIS na neurologickom, resp neurochirurgickom oddeleni Martin, fakultna nemocnica- nova pekna budova, ciste priestory- nove zariadenia, lozka- personal s ludskym pristupom, mile sestricky, lekar ktory prave vysiel z operacnej saly velmi ochotne vysvetluje a popisuje zdravotny stav blizkeho Trencin, fakultna nemocnica- stare, znicene priestory...ale budis- otrasne vybavena JIS miestnost..od lozka, vankus, moznosti na cokolvek, nezapojeny monitoring pacienta..no budis, vies este prekusnut- amaterizmus sestier, co z toho ze sa usmeju ked nevedia rozbehat poruchu na monitoringu tlaku a tepu, nezaujem ze pacient ma tlak 178/94 a picha ho v oblasti hrudnika, polhodinu hladaju kam pichnut infuzku, medzitym zaseru celu plachtu krvou...to je uz nieco nad cim clovek kruti hlavou a zacina ho to srat- ale co nasere najviac je arogantna lekarka, ktora na otazku rodiny, ktora ma zaujem vediet info, ako to je s naslednym obnovenim kratkodobej pamate odpovie "vy budte radi ako to dopadlo, ze tu vobec je, co tam po nejakej pamati" Ked uz, postaral sa o zachranu zivota neskutocny team odbornikov z MT, kam by sa mala ist ona a team sestier ucit minimalne slusnemu spravaniu a v nemocnici casto krat aj ludskemu pristupu. Na TN nemocnicu som este nic dobreho nepocula... :(
iskra Zverejnené 2. Október, 2016 Zverejnené 2. Október, 2016 Našťastie v nemocnici v Trenčíne som nebola, ale mesto Trenčín mám rada, aj okolie. Býva tam aj švagrina.. a v okolí TN, neter so svojou rodinkou. Posledne, cestou do Brna, sme sa v Trenčíne na chvíľu tiež zastavili... trošku sme aj zablúdili, lebo "teta" z navigácie nás poplietla. Pomohol nám ochotný cyklista. :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz