Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Na Juhu budeme mat letne kino. Športovy areal, deky a stolicky :-)))))

• Pred 6 rokmi...
  • Odpovedí 79
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

34

• game

7

• doll

7

• starsi

6

Zverejnené

Stalin je čestným občanom viacerých miest, nedávno to riešili neviem či v Žiline alebo kde.

Zverejnené

Mala som tu moznost byt na rovnakych oddeleniach v nemocnici v dvoch roznych mestach.

JIS na neurologickom, resp neurochirurgickom oddeleni

Martin, fakultna nemocnica

- nova pekna budova, ciste priestory

- nove zariadenia, lozka

- personal s ludskym pristupom, mile sestricky, lekar ktory prave vysiel z operacnej saly velmi ochotne vysvetluje a popisuje zdravotny stav blizkeho

Trencin, fakultna nemocnica

- stare, znicene priestory...ale budis

- otrasne vybavena JIS miestnost..od lozka, vankus, moznosti na cokolvek, nezapojeny monitoring pacienta..no budis, vies este prekusnut

- amaterizmus sestier, co z toho ze sa usmeju ked nevedia rozbehat poruchu na monitoringu tlaku a tepu, nezaujem ze pacient ma tlak 178/94 a picha ho v oblasti hrudnika, polhodinu hladaju kam pichnut infuzku, medzitym zaseru celu plachtu krvou...to je uz nieco nad cim clovek kruti hlavou a zacina ho to srat

- ale co nasere najviac je arogantna lekarka, ktora na otazku rodiny, ktora ma zaujem vediet info, ako to je s naslednym obnovenim kratkodobej pamate odpovie "vy budte radi ako to dopadlo, ze tu vobec je, co tam po nejakej pamati"

Ked uz, postaral sa o zachranu zivota neskutocny team odbornikov z MT, kam by sa mala ist ona a team sestier ucit minimalne slusnemu spravaniu a v nemocnici casto krat aj ludskemu pristupu.

Na TN nemocnicu som este nic dobreho nepocula...

:(

Zverejnené

Našťastie v nemocnici v Trenčíne som nebola, ale mesto Trenčín mám rada, aj okolie.  Býva  tam aj švagrina.. a v okolí TN,  neter so svojou rodinkou. Posledne, cestou do Brna, sme sa  v Trenčíne na chvíľu tiež zastavili...  trošku sme aj zablúdili,   lebo "teta" z navigácie nás  poplietla. Pomohol nám ochotný cyklista.  :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov