Skočiť na obsah

12 000 príspevkov... a viac :-)

game

Odporúčané príspevky

Zverejnené

už včera večer, keď som  z Fóra odchádzala do náruče Morpheovej, som si hovorila, že už chýba len nejakých 24 či 25 príspevkov a skúsim dať pozor na 200 000 ... aj tak som to prešvihla, ale aspoň takto :) :

post-3-0-03012200-1390564220.jpg

:flowers:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nebyť tejto témy, tak si to ani nevšimnem :D No uvidíme koľko ubudne, keď databázu prečistím od vymazaných príspevkov, ktoré sú momentálne v koši.

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

skutočne úplná náhoda, už dávno nesledujeme a nebijeme sa o guľatiny, len mi padol zrak na počet príspevkov, možno práve pre to zaujímavé číslo :)

takže môj príspevok o oddelení plešatých od neplešatých v Mužoch a ženách mal číslo  post-3-0-57565100-1547318931.jpg :smile2:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

jej, podarilo sa mi - napísala som náhodou príspevok s okrúhlym číslom - hovoroch o počasí, nepeknom dnešnom :)

post-3-0-02545900-1559139112.jpg     :tanec:

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

práve som zbadala, že sme prekročili tichučko a značne 300 000 príspevkov.... :kvetinka:

300 000.jpg

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

A v deň 18. narodenín mi napadlo pozrieť... ukazuje mi len tisícovky, to stačí :agree:

počet prispevkov a guľatiny boli kedysi v škôlkárskom veku fóra, a niekedy aj neskôr  veľkým pretekom,  kto guľatinu vychytá :innocent:

320 000 príspevkov :kvetinka:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov