game Zverejnené 24. Január, 2014 Autor Zverejnené 24. Január, 2014 už včera večer, keď som z Fóra odchádzala do náruče Morpheovej, som si hovorila, že už chýba len nejakých 24 či 25 príspevkov a skúsim dať pozor na 200 000 ... aj tak som to prešvihla, ale aspoň takto :) : :flowers: 1
Sniper Zverejnené 29. Január, 2014 Zverejnené 29. Január, 2014 Nebyť tejto témy, tak si to ani nevšimnem :D No uvidíme koľko ubudne, keď databázu prečistím od vymazaných príspevkov, ktoré sú momentálne v koši.
game Zverejnené 12. Január, 2019 Autor Zverejnené 12. Január, 2019 skutočne úplná náhoda, už dávno nesledujeme a nebijeme sa o guľatiny, len mi padol zrak na počet príspevkov, možno práve pre to zaujímavé číslo :) takže môj príspevok o oddelení plešatých od neplešatých v Mužoch a ženách mal číslo :smile2:
game Zverejnené 29. Máj, 2019 Autor Zverejnené 29. Máj, 2019 jej, podarilo sa mi - napísala som náhodou príspevok s okrúhlym číslom - hovoroch o počasí, nepeknom dnešnom :) :tanec:
game Zverejnené 20. Október, 2021 Autor Zverejnené 20. Október, 2021 práve som zbadala, že sme prekročili tichučko a značne 300 000 príspevkov....
game Zverejnené 3. Marec, 2024 Autor Zverejnené 3. Marec, 2024 A v deň 18. narodenín mi napadlo pozrieť... ukazuje mi len tisícovky, to stačí počet prispevkov a guľatiny boli kedysi v škôlkárskom veku fóra, a niekedy aj neskôr veľkým pretekom, kto guľatinu vychytá 320 000 príspevkov
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz