nutrinka Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 No ja tipujem určite nutrinku :lol: neser ma, bo vám prídem robiť spoločnosť :)
cizy Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 seba lebo budem doma sedet chory DCP!!!
weirdo Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 cizy sak ty nikdy nesi chory :lol: ja vam pridem o 12tej naobed este pod parou zapriat vsetko dobre :)
Polaris Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 Kde mozem sledovat, ze aky je celkovy stav prispevkov? :lol:
Sniper Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 No však to máš dole na hlavnej stránke omg.
Polaris Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 Ano...ale odkial zistis, ze kto napisal ten 30.000 prispevok? :lol:
Sniper Zverejnené 29. Marec, 2007 Zverejnené 29. Marec, 2007 Ano...ale odkial zistis, ze kto napisal ten 30.000 prispevok? :lol:Záleží čo si pod číslom 30 000 predstavuješ. Ak PID (každý príspevok má jedinečné číslo, ktoré ho zoraďuje v databáze), tak príspevok s ID 30 000 napísala nutrinka 14. 12. 2006 o 00:09:45. Dá sa to nájsť cez nejaké SQL query nad ktorým sa mi nechce teraz rozmýšľať, tentokrát som to ručne vyhľadal v databáze, čo mi zabralo niekoľko kliknutí. Keďže niekoľko sto príspevkov sa už zmazalo, aktuálny počet príspevkov je nižší ako PID. Tento príspevok čo píšem má PID 41400. phersu pozri si PID :)
game Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 phersu kľud :lol:všetci sme sa tu už tešili z imaginárnych úspechov, napísal si viditeľný príspevok č. 40000, tak pohodička :)
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2007 Zverejnené 30. Júl, 2007 Necelých 650 príspevkov chýba do okrúhlej hranice 50 000 príspevkov (síce koľko z nich je relevantných je ťažko povedať, ale budiž...). Kto napíše 50 000-ci príspevok bude mať za úlohu zorganizovať mejdaaaaaaaaaaaaan! ;) :) :lol: :) ;) ;)
choze Zverejnené 31. Júl, 2007 Zverejnené 31. Júl, 2007 tych 650 bude trvat asi dlho ked tu neni chorche. :lol:
game Zverejnené 31. Júl, 2007 Autor Zverejnené 31. Júl, 2007 no a čo my sme horší ako chorche ?! :) keď si vykasáme rukávy, nedokážeme tak spamovať ? :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Júl, 2007 Zverejnené 31. Júl, 2007 :lol: no mozno ano, ale kto by satu klesnut podujal tak hlboko
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Chorche ako vzdy napise zopar ZMYSLUPLNYCH prispevkov a pomoze vam, kamos vravi, ze ak by som hral hokej, mal by som tak 9 golov a 63 prihravok za sezonu. Z povahy. nahram vam....
game Zverejnené 2. August, 2007 Autor Zverejnené 2. August, 2007 v povahy kamoš má pravdu - ten pomer sedí : zopár zmysluplných príspevkov nenahrávaj tak moc ... menej a presnejšie bude efektívnejšie.
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Radsej by som strielal goly, ale ked je to raz tak, ze rad helfnem.... Dozenieme to. Mozno sa tu strhnu aj nejake diskusne orgie, lenze to chce zaujem viacerych clenov, nenahanam to vyslovene cielene, ale ked som uz tu, tak vam niekolko viet do diskusie skusam pridat.
Sniper Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Nezáleží na počte, záleží na zmysle. Zmeniť stav počítadla je otázka niekoľkých sekúnd. Jeden príspevok čo má zmysluplný obsah je viac ako 10 príspevkov kde sú len táraniny.
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 To je pravda, ale nesnazim sa umyselne sem davat kraviny. Jeden nemenovany Michal sa nastval, ze nosnou temou fora sa stal offtopic a zmazal vsetky temy, ktore nesuviseli s nazvom fora, dokonca temy, ktore mali zmysel, o citoch, fyzike a podobne. Prispevky typu: Potesilo ma, ze mam novy bicykel su ozaj niekedy trochu navyse, ale ved sme ludia, take temy maju mat tiez priestor. BTW: Napokon tie kvalitne temy vratil. Tu je vsetko, toto forum ma dobru strukturu, da sa na nom "vyblaznit". :lol:
game Zverejnené 2. August, 2007 Autor Zverejnené 2. August, 2007 chorche,toto forum má dobrú štruktúru, lebo sa na tom niektorí ľudia sakramentsky narobili a robia s tým stále. to neznamená, že "vyblázniť" sa je na ňom prvoradé - za takú pomoc pekne ďakujeme, ale neprosíme si ju.postovať každú minútu jeden príspevok asi nebude svedčiť priveľmi o góloch, skôr o nahrávkach mimo. to, že je tu spomenutý počet príspevkov, je zábava ... nie je to alfa a omega tohto fóra - tým je kvalita. chorche, prečítaj si ešte raz čo napísal Axel.
Sniper Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 Tu je vsetko, toto forum ma dobru strukturu, da sa na nom "vyblaznit". :lol:Ak sa budeš blázniť tak ako doteraz tak to budeš mať dosť kruté :) Blázni sa na Horrorovom fóre, to je asi najtolerantnejší 'administrátor' a 'moderátor' v jednej osobe :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 myslim, ze od okruhlin si mozeme na cas oddychnut. po odchode isteho byvaleho clena sa k dalsiemu tak skoro nedopracujeme :lol:
game Zverejnené 7. August, 2007 Autor Zverejnené 7. August, 2007 ale nelamentuj :lol: dopracovali sme sa k všeličomu aj bez neho, nebol tu vždy ... kľud a rozvaha, napísal len nepatrnú časť z toho množstva, nie na ňom to stojí a padá.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz