tomassi Zverejnené 3. Marec, 2007 Autor Zverejnené 3. Marec, 2007 Mňa napadol Steven Gerrard, ale jeho prezývka sa píše Stevie- je to preklep alebo to nie je on?
tomassi Zverejnené 3. Marec, 2007 Autor Zverejnené 3. Marec, 2007 no takže by to ma byť Karel Poborský Pirula - hokej
phersu Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Fajn Tomassi mi to potvrdil, že to je správne, ale nič ma nenapadá tak dajte niekto iný prezývku.
tomassi Zverejnené 19. Marec, 2007 Autor Zverejnené 19. Marec, 2007 tento futbalista klokan, bol označený za blázna alebo génia
tomassi Zverejnené 20. Marec, 2007 Autor Zverejnené 20. Marec, 2007 ee dávam poslednú pomôcku, ktorá musí stačiť aj keby nechcelaVršovický Dloubák
game Zverejnené 20. Marec, 2007 Zverejnené 20. Marec, 2007 keď to nie je Panenka, kašlem na to ... sú tu aj iní na hádanie :lol: takže vraj je, ideme ďalej: Jock - hokej
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 Jock viem čo je, ale koho by tak mohli prezývať netušímhodila by sa nejaká pomôcka
game Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 tak tento Jock : Stanley Cup 1992, krstné meno John, rok narodenia 1961
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 jediného čo som našiel bol Jock Callander
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 Bosporský Maradona - odvetvie dúfam netreba
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 Trochu odbočím, lebo neviem kam to dať.S kolegom z lochu sme si robili prdel, a zostavili sme výber sveta, ale mená sme si vymysleli na základe nejakých "nadávok": Takže útok: Šťaldoríni (Tal.) Vandelhoven (Hol.)Stred: Osraldesku (Rum.), Žulmujchuj (Južná Kórea)Obrana: Furtmustál (Nem.) Toto pôvodne vzniklo už veľmi dávno, ešte keď som chodil na ZŠ, pamätali sme si iba týchto 5 mien, ale vraj bola zložená celá jedenástka. Nevie to niekto dokončiť? :lol:
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 tých z ITA, ROM, DEU poznám aj jaurčite tam bude aj nejaký Grék, Rus a pod., teda niekto s typickou koncovkou inak kľudne by do zostavy zapadli aj reálny futbalistiAleš (SLO), Anthony "Tony" Yeboah(GHA)
tomassi Zverejnené 3. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2007 takže stále platí Bosporský Maradona -exspoluhráč Vraťa Greška
tomassi Zverejnené 5. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2007 No, čo? ako?vidím že názov obr. Vám veľmi nepomohol, že phersuKrajinu ako pomôcku neuvediem, pretože z názvu prezývky to musí byť jasnéhral za svoje rodné mesto potom aj v Interi Miláno(tam hral s Vraťom) a momentálne je hráčom Strák(viď obr.)prednedávnom čelil rasovému škandálu
game Zverejnené 5. Apríl, 2007 Zverejnené 5. Apríl, 2007 Emre ? / nar. Istanbul, Turecko / Lama - futbal / majú ju až dvaja známejší futbalisti : ) /
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2007 Frank Rijkaard - prečo je tak prezývaný, by vedel najlepšie odpovedať Rudi Völler :lol: Maradona z pod Karpát - odvetvie opäť netreba
tomassi Zverejnené 6. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 6. Apríl, 2007 Vince Grella, ale aj čo je správnejšie Ronald Edward Harris Capko - futbal
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz