tomassi Zverejnené 13. November, 2006 Autor Zverejnené 13. November, 2006 už som to tu dával, ale ako GODZILLA - Olaf Raketa - hokej (je to čisto len raketa, nie Ruská Raketa) edit 15.11. originálny názov je Rocket a jeho meno je použité aj pre jednu veľmi cenenú trofej (ak nebude stále vedieť napíšem aj pre ktorú)
chorche Zverejnené 10. December, 2006 Zverejnené 10. December, 2006 Ignatius: Co za losera je ten Andre Dupont? To akoby si vyzdvihoval nejakeho Bozona, ktory by uplne zanikol v dejinach hokeja, keby nebol Francuz!
tomassi Zverejnené 11. December, 2006 Autor Zverejnené 11. December, 2006 ako vraví m.s.-"mesiáš"Vážený gamedajte prosím vás nejakú pomôcku
game Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Mr. tomassi, tak odznovu, prosím : :lol: prezývka : Dutch - hokej, Stanley Cup 1954 & 1955
Ignatius Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Dutcha som ešte nenašiel, ak ma Tomassi alebo dakto iný nepredbehne, tak keď sa podarí zeditujem toto... Chrche: Ten "looser" je jeden z hráčov, ktorí sa zaslúžili o to, že Philly začiatkom 70 rokov boli tam kde boli, že získali dva Stanley cupy a dostali prezývku Broad Street Bullies... Takže asi tak :lol:
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Ved o Phile bol clanok na hokej.sk a ziaden Dupont sa tam ani nespominal!
tomassi Zverejnené 12. December, 2006 Autor Zverejnené 12. December, 2006 riadiť sa iba podľa hokej.sk nie je najšťastnejšie riešenie dosť článov podobne ako profutbal preberajú od SITA, resp. TASR a často ich musia upravovať, lebo ich ľudia na ne dosť často upozorňujú - no ale poďme už spať k Dutch-ovi ak je to hokejista s od rudých křídel - Earl "Dutch" Reibel Springbok-(RUGBY)
game Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 hm ... o Springboku som zatiaľ zistila, že je to juhoafrický rugbyový tím ...
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Pozeral som stats toho Dupuisa, nic mimoriadne, radovy obranca, daj tam radsej megahviezdu Kipa Millera, ak vies, kto to je. :lol:
tomassi Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 Chorche - ak chceš diskutovať o Dupuis-ovi, tak sa presuň do témy NHL - jasné sú to antilopy z Juhoafrickej - môžeš dať ďaľšiu
game Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 " Murph" - hokej, Won the Stanley Cup in 1944 & 1946
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Erwin "Murph" Chamberlain. Ja mam lahsiu. "Murch".- chýba odvetvie
chorche Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 tomassi, nejaky si mucny, ved som Ti v SS poslal, ze je to LADOVY HOKEJ!
game Zverejnené 19. Január, 2007 Zverejnené 19. Január, 2007 nie som síce tomassi, a neviem celkom presne čo znamená "mucny" aj keď si to domýšľam... chorche bude taký láskavý a prezradí nám riešenie, lebo evidentne hra zastala ... zatiaľ sem dám niečo ďaľšie : ľadový hokej - prezývka " Muzz " / Stanley Cup 1940 /
chorche Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 Harold Murch March, nebezpecny strelec Chicaga, prezyvku dostal podla nejakej komioxovej postavy a popri jeho mene sa casto uvadza muchotravka - zeby to suviselo s jeho prezyvjkou? SPRAVNE! :lol:
tomassi Zverejnené 30. Január, 2007 Autor Zverejnené 30. Január, 2007 Murray (Muzz) Patrick Chalupári - FC (odvodené od názvu štadióna)
tomba Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Pablo Aimar - ani neviem,kde ten chalan teraz je,v lete mal onho zaujem Rafa Benitez,potom neviem kde skoncil... Delova gula z Kansasu - to je take lahke,ze ani odvetvie nenapisem :lol:
game Zverejnené 14. Február, 2007 Zverejnené 14. Február, 2007 Krtko sa tu akosi hlboko zaryl ... krstné mená sú : Juan Román :lol:
tomassi Zverejnené 14. Február, 2007 Autor Zverejnené 14. Február, 2007 jáj som na túto tému takmer zabudol jo to ten žeberson, čo teraz prestúpil do CABJ - Riquelme Tino - futbal
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz