Skočiť na obsah

Bermudský trojuholník

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vo štvrtok večer na stv2 bude dokumnet o Bermudskom trojuholníku ...

ktovie, možno sa konečne dozvieme pravdu ... :lol: hm... ktovie akú, ufológovia majú svoju,, "seriózni" veci svoju, každý, kto už o tom počul, zasa svoju ...

ako je to s Mary Celeste, a ostatnými loďami, lietadlami ? lovia nás tam mimozemšťania ? :)

aký je váš názor ? ešte pred tým dokumentom :)

Zverejnené

Blbosť. Nijaký mimozemšťania nás nelovia. Ak tam niečo je, tak predpokladám, že môže ísť o poruchu v magnetickom poli. Zblbnú prístroje, lietadlo spadne, loď do niečoho narazí a pohltí ich hlbočina. Toť môj názor ešte pred dokumentom :lol:

Zverejnené

suhlasim z rosom skor to bude nieco z fyzikou

by ma len tak zaujimalo odkial maju tie frazy ze mimozemstania kradnu ludi?... :lol:

Zverejnené

Jasné, mimozemšťania prídu k Zemi, povedia si, že práve v tomto trojuholníku tu budú kradnúť ľudí. To je naozaj pravdepodobné :lol: Tiež sa prikláňam k nejakej prírodnej poruche/úkazu, ktorá spôsobí stratu lode/lietadla.

Zverejnené

ta z amerických filmov bad -ne? to je také neseriózne takéto typy dokumentov :lol:

keby radšej debatu dali s vedcami

vlastne neviem aký bude tento :) ale keď dávali o ufónoch a veštcoch tak som bola sklamaná z toho

také jak z bulvárnej tlače mi to prišlo pozliepané

Zverejnené

Vraj na dne tej oblasti sú obrovské kaverny v ktorých je metán. Ten raz za čas vyprdne hore, zriedi vodu a tá ma potom tak malú hustotu že nič sa neudrží na hladine. Môžu tam vznikať aj silné vodné víry, ktoré vznikajú práve vďaka týmto kavernám.

Zverejnené

Celkom dobré a logické vysvetlenie. Aspoň čo sa týka lodí. Za zmiznutím lietadiel by som však videl skôr tie magnetické poruchy.

Zverejnené

aj v Moldave nad Bodvou je vraj taka nejaka magneticka diera ci take nieco, preto tam tolko aut na moste havaruje a padne z neho dolu, aj moja krstna ked raz tadial sla tak ju vraj nieco tahalo k zvodidlam, no neviem co ja netom pravdy, mozno ma tym strasili ked som bola mala :)

ked som bola mala tak som vzdy zavrela oci ked sme tadial sli :lol:

inak sa tiez priklanam k vysvetleniu ake dal Axel, ci RoSo nez k nejakym mimozemstanom

Zverejnené

tu je jeden článok, v ktorom je viac menej vysvetlené, ako a kedy sa začalo o Bermudskom trojuholníku vážne / či menej vážne hovoriť a písať ...

štvrtok 29.6.2006 20.10 hod. :lol:

Zverejnené

včera som ripol z televizie jeden dokument BBC o Bermundskom trojuholniku v blizke dobe to uploadnem

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

super LINKMAN tak potom daj vediet.

Btw v Bermudskom trojuholniku som stravil niekolko tyzdnov a funguju tam normal dopravne linky a nikdy sa nic nestalo, normalne zijem a vsetko dalej...

Velmi ma zaujal Philadelphsky Experimnet ak viete o com hovorim. Fakt haluz a vraj vsetko REAL...

Mimochodom som niekde cital ze percento takychto prihod v trojuholniku nepresahuje statistiky inych miest cize je to blbost....

Zverejnené

no ale ľudia zbožňujú záhady, tajomstvá a konšpirácie ... ;)

o bermudskom trojuholníku boli napísané celé veľhory kníh... a ľudí to zaujíma stále ...

keď tak nad tým premýšľam, to že žiješ, môže byť výnimka z pravidla :)

Philadelphský experiment ... vlastne môže byť z podobného súdku konšpirácií ... niekde o tom mám nejaký materiál, skúsim to vyhrabať ... dokonca bol o tom natočený aj film, pokiaľ viem ...

malo sa tam vytvoriť mimoriadne silné magnetické pole, a ľoď mala miznúť a zjavovať sa v nazelenalom slabom svetle niečo ako úplne priehľadná sklená misa ...

a hovorili sa tajomné historky o námorníkoch ktorí prišli o zdravý rozum a takých, ktorým už nešlo oddeliť sa od lode ... :)

;) ja sa na to pozriem ... a vraj o experimente vedel aj Einstein ...

edit:

pre ďaľšie príspevky o Philadelphia experimente založená nová téma ... TU : pokračujeme o Bermudskom trojuholníku :lol:

g.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ja som cital ze dovod bermudskeho trojuholnika moze byt aj diera v casopriestore, resp. preto sa vela krat stalo ze sa lietadlo objavilo zrazu uplne inde alebo nejaku vzdialenost preslo nerealne rychlo. No lenze ked lod ide o dost pomalsie tak moze v tej slucke ostat navzdy..no neviem ale tiez ma to fakt zaujma, napr. zeby sa jednoducho spravil pokus s kamerou ktory by to nejako nasnimal co sa tam vlastne deje. Aj ked to zmiznutie nebyva moc caste.

Zverejnené

prípadne infrazvuk

aj to je jedna z mnohých teórií, ktorí vznikli okolo bermudského trojuholníka... infrazvuk hlboké tóny pod hranicou počuteľnosti, ale ich pôsobenie vyvoláva iracionálny strach, hrôzu bez viditeľnej príčiny... tým teória vysveľovala zmiznutie posádok z lodí ... / Mary Celeste je asi najznámejšia /

dierou v časopriestore alebo prienikom inej dimenzie, prípadne viacdimenzionálneho priestoru do nášho / keď je čas štvrtá dimenzia v našom časopriestore / si vysvetľujú niektorí autori miznutia ľudí v čase ... tých prípadov je popísaných viac, trochu prehrabem knihy, keď budem mať trochu času... :lol:

Zverejnené

Prave som nasiel jeden docela husty dokumentarny film na video.google.com ,vola sa The Bermuda Triangle (BBC) ma to asi 45 minut.. daj to vyhladat a ako prve by to malo vyhodit.. a inac je to v angl. cize musite sa potrapit trochu :lol:

Zverejnené

Po slovensky je ten dokument tu - to je ten co som nahral z telky

http://www.megaupload.com/?d=I200X127
http://www.megaupload.com/?d=K8J1WB6X
http://www.megaupload.com/?d=FUCE1QN9
http://www.megaupload.com/?d=U259DIRM
Zverejnené

nie nemozem (ked som si zaplatil 100 dolarov za megáč asi tazko budem upovat inde to da rozum, na nete je x navodov ako to obist)

Zverejnené

keby ti to dopalovalo tak by si neplatil zbytocne za shitny pomaly megaupload, kedze rapid je zadara a ta hodina sa da vydrzat , a okrem toho megaupload nevie kazdy obist jak si myslis a tu prvu cast som dotahal za 3.5 hodin rychlostou 10 kb/s a to mam 2500 kbit/s pripojenie

Zverejnené
Venujte sa prosím Vás téme a osobné veci si riešte cez súkromné správy
Zverejnené

na margo pomalého megauploadu - neviem či stabilny 80 Kb/s je pomale

a uz naspat k teme

Ono som pocul vseliake myslienky ze napr. je to brana do inej dimenzie

Zverejnené

jasnéééééé, je to gejt do dalsej dimenzie, sak to dokazal aj Copperfield, néééé? :lol:

Zverejnené

Môže to byť aj časová brána. Tie lode a lietadlá sa tam znovu zjavia z ničoho nič v roku 2653. :) (ak nemám pravdu, tak sa ten dátum upraví, zájdem na školenie k svedkom :lol: )

Zverejnené

sorac linkman tahal mi prave 100 kb/s to len vtedy mi to slo neako divne.. alebo ja nevim

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Pokial viem, su tam silne elektromagneticke poruchy a tie sposobuju bordel. More sa obcas zvykne vzdut tak, ze pohlti dokonca lietadlo z oblohy, ale pravdepodobnejsie su kadejake vzdusne viry a podobne. Ako je to?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov