game Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 vo štvrtok večer na stv2 bude dokumnet o Bermudskom trojuholníku ... ktovie, možno sa konečne dozvieme pravdu ... :lol: hm... ktovie akú, ufológovia majú svoju,, "seriózni" veci svoju, každý, kto už o tom počul, zasa svoju ... ako je to s Mary Celeste, a ostatnými loďami, lietadlami ? lovia nás tam mimozemšťania ? :) aký je váš názor ? ešte pred tým dokumentom :)
RoSo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Blbosť. Nijaký mimozemšťania nás nelovia. Ak tam niečo je, tak predpokladám, že môže ísť o poruchu v magnetickom poli. Zblbnú prístroje, lietadlo spadne, loď do niečoho narazí a pohltí ich hlbočina. Toť môj názor ešte pred dokumentom :lol:
bad_guy Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 suhlasim z rosom skor to bude nieco z fyzikou by ma len tak zaujimalo odkial maju tie frazy ze mimozemstania kradnu ludi?... :lol:
Ignatius Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jasné, mimozemšťania prídu k Zemi, povedia si, že práve v tomto trojuholníku tu budú kradnúť ľudí. To je naozaj pravdepodobné :lol: Tiež sa prikláňam k nejakej prírodnej poruche/úkazu, ktorá spôsobí stratu lode/lietadla.
henka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ta z amerických filmov bad -ne? to je také neseriózne takéto typy dokumentov :lol: keby radšej debatu dali s vedcami vlastne neviem aký bude tento :) ale keď dávali o ufónoch a veštcoch tak som bola sklamaná z toho také jak z bulvárnej tlače mi to prišlo pozliepané
Sniper Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Vraj na dne tej oblasti sú obrovské kaverny v ktorých je metán. Ten raz za čas vyprdne hore, zriedi vodu a tá ma potom tak malú hustotu že nič sa neudrží na hladine. Môžu tam vznikať aj silné vodné víry, ktoré vznikajú práve vďaka týmto kavernám.
RoSo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Celkom dobré a logické vysvetlenie. Aspoň čo sa týka lodí. Za zmiznutím lietadiel by som však videl skôr tie magnetické poruchy.
Andulqa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 aj v Moldave nad Bodvou je vraj taka nejaka magneticka diera ci take nieco, preto tam tolko aut na moste havaruje a padne z neho dolu, aj moja krstna ked raz tadial sla tak ju vraj nieco tahalo k zvodidlam, no neviem co ja netom pravdy, mozno ma tym strasili ked som bola mala :) ked som bola mala tak som vzdy zavrela oci ked sme tadial sli :lol: inak sa tiez priklanam k vysvetleniu ake dal Axel, ci RoSo nez k nejakym mimozemstanom
game Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 tu je jeden článok, v ktorom je viac menej vysvetlené, ako a kedy sa začalo o Bermudskom trojuholníku vážne / či menej vážne hovoriť a písať ... štvrtok 29.6.2006 20.10 hod. :lol:
Linkman Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 včera som ripol z televizie jeden dokument BBC o Bermundskom trojuholniku v blizke dobe to uploadnem
dair Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 super LINKMAN tak potom daj vediet. Btw v Bermudskom trojuholniku som stravil niekolko tyzdnov a funguju tam normal dopravne linky a nikdy sa nic nestalo, normalne zijem a vsetko dalej...Velmi ma zaujal Philadelphsky Experimnet ak viete o com hovorim. Fakt haluz a vraj vsetko REAL...Mimochodom som niekde cital ze percento takychto prihod v trojuholniku nepresahuje statistiky inych miest cize je to blbost....
game Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 no ale ľudia zbožňujú záhady, tajomstvá a konšpirácie ... ;) o bermudskom trojuholníku boli napísané celé veľhory kníh... a ľudí to zaujíma stále ... keď tak nad tým premýšľam, to že žiješ, môže byť výnimka z pravidla :) Philadelphský experiment ... vlastne môže byť z podobného súdku konšpirácií ... niekde o tom mám nejaký materiál, skúsim to vyhrabať ... dokonca bol o tom natočený aj film, pokiaľ viem ... malo sa tam vytvoriť mimoriadne silné magnetické pole, a ľoď mala miznúť a zjavovať sa v nazelenalom slabom svetle niečo ako úplne priehľadná sklená misa ... a hovorili sa tajomné historky o námorníkoch ktorí prišli o zdravý rozum a takých, ktorým už nešlo oddeliť sa od lode ... :) ;) ja sa na to pozriem ... a vraj o experimente vedel aj Einstein ... edit: pre ďaľšie príspevky o Philadelphia experimente založená nová téma ... TU : pokračujeme o Bermudskom trojuholníku :lol: g.
o_O Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ja som cital ze dovod bermudskeho trojuholnika moze byt aj diera v casopriestore, resp. preto sa vela krat stalo ze sa lietadlo objavilo zrazu uplne inde alebo nejaku vzdialenost preslo nerealne rychlo. No lenze ked lod ide o dost pomalsie tak moze v tej slucke ostat navzdy..no neviem ale tiez ma to fakt zaujma, napr. zeby sa jednoducho spravil pokus s kamerou ktory by to nejako nasnimal co sa tam vlastne deje. Aj ked to zmiznutie nebyva moc caste.
game Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 prípadne infrazvukaj to je jedna z mnohých teórií, ktorí vznikli okolo bermudského trojuholníka... infrazvuk hlboké tóny pod hranicou počuteľnosti, ale ich pôsobenie vyvoláva iracionálny strach, hrôzu bez viditeľnej príčiny... tým teória vysveľovala zmiznutie posádok z lodí ... / Mary Celeste je asi najznámejšia / dierou v časopriestore alebo prienikom inej dimenzie, prípadne viacdimenzionálneho priestoru do nášho / keď je čas štvrtá dimenzia v našom časopriestore / si vysvetľujú niektorí autori miznutia ľudí v čase ... tých prípadov je popísaných viac, trochu prehrabem knihy, keď budem mať trochu času... :lol:
o_O Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Prave som nasiel jeden docela husty dokumentarny film na video.google.com ,vola sa The Bermuda Triangle (BBC) ma to asi 45 minut.. daj to vyhladat a ako prve by to malo vyhodit.. a inac je to v angl. cize musite sa potrapit trochu :lol:
Linkman Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Po slovensky je ten dokument tu - to je ten co som nahral z telky http://www.megaupload.com/?d=I200X127 http://www.megaupload.com/?d=K8J1WB6X http://www.megaupload.com/?d=FUCE1QN9 http://www.megaupload.com/?d=U259DIRM
Linkman Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 nie nemozem (ked som si zaplatil 100 dolarov za megáč asi tazko budem upovat inde to da rozum, na nete je x navodov ako to obist)
o_O Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 keby ti to dopalovalo tak by si neplatil zbytocne za shitny pomaly megaupload, kedze rapid je zadara a ta hodina sa da vydrzat , a okrem toho megaupload nevie kazdy obist jak si myslis a tu prvu cast som dotahal za 3.5 hodin rychlostou 10 kb/s a to mam 2500 kbit/s pripojenie
Ajk Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Venujte sa prosím Vás téme a osobné veci si riešte cez súkromné správy
Linkman Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 na margo pomalého megauploadu - neviem či stabilny 80 Kb/s je pomale a uz naspat k teme Ono som pocul vseliake myslienky ze napr. je to brana do inej dimenzie
Einstein Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 jasnéééééé, je to gejt do dalsej dimenzie, sak to dokazal aj Copperfield, néééé? :lol:
RoSo Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Môže to byť aj časová brána. Tie lode a lietadlá sa tam znovu zjavia z ničoho nič v roku 2653. :) (ak nemám pravdu, tak sa ten dátum upraví, zájdem na školenie k svedkom :lol: )
o_O Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 sorac linkman tahal mi prave 100 kb/s to len vtedy mi to slo neako divne.. alebo ja nevim
chorche Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pokial viem, su tam silne elektromagneticke poruchy a tie sposobuju bordel. More sa obcas zvykne vzdut tak, ze pohlti dokonca lietadlo z oblohy, ale pravdepodobnejsie su kadejake vzdusne viry a podobne. Ako je to?
Recommended Posts