henka Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 Tak sme sa v téme odvedľa dopracovali k otázke či využívate možnosť poukázať 2% Dane z príjmu neziskovke, alebo Občianskemu združeniu..Ak áno -komu a prečo? Ja som ešte takú možnosť nemala, lebo z MD som šup na ÚP a teraz len začínam ako SZCO -takže možno o rok.. Môj muž sa na tom akurát tak pobavil -vraj komu má poslať tých 20 korún na pivo :lol:
Hedgehog Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 Využívam... Nikto nevie, či aj "tých dvadsať korút" niekedy niekomu nepomôže...
RoSo Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 Raz som tie dve percentá tuším odovzdal neakému združeniu, ale vyberala ho manželka, takže ani neviem, kam to išlo. Za posledné dva roky som neodovzdal nič, keďže tá čiastka nedosiahla 20 korún. Dalo sa to očakávať, keďže som bol dobrovoľne nezamestnaný a zdržiaval som sa v zahraničí.
Hedgehog Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 Nuž spropagujem - každý rok to bolo na niečo iné. Striedavo na školy kam chodili synovia, keď sa nedohodli, šlo to na mládežnícky hokej Dukly a tento rok zase na školu, kam mi budú obaja synovia chodiť snáď po dva roky súčasne (snáď preto, lebo by to malo byť presne toľko, ak to ani jednomu nezahapruje, v čo dúfam a čomu pevne verím).
starsi Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 Určite dá každý na to na čo je ukecaný, alebo čo sa mu zapáči.
Cat Eye Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 Už niekoľko rokov prispievam na opustených čoklov a vykopnutých kocúrov.
wysky Zverejnené 7. Október, 2008 Zverejnené 7. Október, 2008 Raz som dal, to som bol este ako zamestnanec. Dal som to Cloveku v ohrozeni. Teraz ako SZCO je danove priznanie take , ze pre tie "dve" koruny sa mi nechce vypisovat papiere. Skor by som daval na organizacie ci zdruzenia, ktore sa zaoberaju nejakou pomocou ludom. Ludia to zvyknu davat kadejako, aj na dychovky, lebo tam hra ich synator, alebo dcera.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz