Skočiť na obsah

OZ a Neziskovky

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak sme sa v téme odvedľa dopracovali k otázke či využívate možnosť poukázať 2% Dane z príjmu neziskovke, alebo Občianskemu združeniu..

Ak áno -komu a prečo?

Ja som ešte takú možnosť nemala, lebo z MD som šup na ÚP a teraz len začínam ako SZCO -takže možno o rok..

Môj muž sa na tom akurát tak pobavil -vraj komu má poslať tých 20 korún na pivo :lol:

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Hedgehog

2

• henka

2

• starsi

1

• RoSo

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Využívam... Nikto nevie, či aj "tých dvadsať korút" niekedy niekomu nepomôže...

Zverejnené

Raz som tie dve percentá tuším odovzdal neakému združeniu, ale vyberala ho manželka, takže ani neviem, kam to išlo. Za posledné dva roky som neodovzdal nič, keďže tá čiastka nedosiahla 20 korún. Dalo sa to očakávať, keďže som bol dobrovoľne nezamestnaný a zdržiaval som sa v zahraničí.

Zverejnené

Nuž spropagujem - každý rok to bolo na niečo iné. Striedavo na školy kam chodili synovia, keď sa nedohodli, šlo to na mládežnícky hokej Dukly a tento rok zase na školu, kam mi budú obaja synovia chodiť snáď po dva roky súčasne (snáď preto, lebo by to malo byť presne toľko, ak to ani jednomu nezahapruje, v čo dúfam a čomu pevne verím).

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Určite dá každý na to na čo je ukecaný, alebo čo sa mu zapáči.

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

Už niekoľko rokov prispievam na opustených čoklov a vykopnutých kocúrov.

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Raz som dal, to som bol este ako zamestnanec. Dal som to Cloveku v ohrozeni. Teraz ako SZCO je danove priznanie take , ze pre tie "dve" koruny sa mi nechce vypisovat papiere.

Skor by som daval na organizacie ci zdruzenia, ktore sa zaoberaju nejakou pomocou ludom. Ludia to zvyknu davat kadejako, aj na dychovky, lebo tam hra ich synator, alebo dcera.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov