Skočiť na obsah

Možnosti zobrazenia tém

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ak ste v nejakej téme tak si všimnite hore v pravo tlačítko Možnosti a tam Režimy zobrazenia:

Prepnúť do: Outline

Standard

Prepnúť do: Linear+

Standard je ten čo je nastavený ako default, takže na každej strane je 50 príspevkov.

Outline znamená že sa vypíše iba prvý príspevok a ostatné príspevky sa nalinkujú, je to užitočné pri témach ktoré majú veľa (stovky-tisíce) príspevkov a nechce sa vám klikať stranu po strane, takto sa vám to nalinkuje na jedinú stranu.

Linear+ znamená že príspevky budú zobrazené normálne ako pri možnosti Standard, len s tým rozdielom, že na každej strane v téme bude hore prvý príspevok čo bol do témy napísaný, takže každý bude mať jasne na očiach o čom by sa malo v téme baviť a nebude sa odkláňať od diskusie.

A okrem toho pri anketách to má takú výhodu, že pri viacstranovej ankete je anketa na každej strane (to by malo snáď najviac potešiť L.E.G.a).

Mne sa možnosť Linear+ celkom páči a dal by som ju ako default.

Čo vy na to?

Môžete si to nakoniec aj sami vyskúšať.

• Odpovedí 19
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• Hellé

2

• Darkman

1

• Nokia

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ešte som chcel povedať že keby Linear+ bol default, tak každý si to potom v menu môže prepnúť na režim aký chce a tak sa mu potom témy budú zobrazovať :lol:

Zverejnené

Linear+ znie rozumne... konieckoncov nakoniec si aj tak každý môže prepnúť na zobrazovania aké chce...

Zverejnené

Ale myslím že Hellé nehlasovala, iba napísala čo chce.

Ja v Linear+ vidím veľké výhody, páči sa mi že prvý príspevok v téme vrátane ankety je na každej strane.

Zverejnené

pri anketách s mnohými stranami príspevkov je Linear+ určite výhodné

pri ďaľších témach s mnohými stranami to nezabráni tomu, aby sa po piatich príspevkov nezačalo hovoriť o niečom inom ... zvyčajne sa vždy nájde niekto, kto sa vráti k téme ... :-) záleží od témy ...

standard - linear+ je zatiaľ 1:1 ... vzdávam sa zatiaľ hlasovania

Zverejnené

Opakujem, hocikto si to potom môže nastaviť ako chce, ide tu iba o základné nastavenie zobrazovania tém.

Najmä nováčikovia na fóre budú mať prvý príspevok zakaždým na očiach a tým pádom bude väčšia pravdepodobnosť že sa budú držať témy.

Zverejnené

hlasoval som za linear

potom tema je prehladna aj ked ma 10stran

Zverejnené

Linear+

hlavne potom čo som si prečítal:

Najmä nováčikovia na fóre budú mať prvý príspevok zakaždým na očiach a tým pádom bude väčšia pravdepodobnosť že sa budú držať témy.

Zverejnené

hm vyskúšam všetky 3. nakoniec, čím jednoduchšie, tým lepšie.

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

V novej verzii Fóra (3.2.0) zmiznú možnosti zobrazenia tém, bude sa používať iba Standard. Linear+ je vhodný pre blogovaciec systémy, nie fóra a Outline je prežitok ešte z čias internetového staroveku.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov