Sniper Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 Ak ste v nejakej téme tak si všimnite hore v pravo tlačítko Možnosti a tam Režimy zobrazenia: Prepnúť do: Outline Standard Prepnúť do: Linear+ Standard je ten čo je nastavený ako default, takže na každej strane je 50 príspevkov. Outline znamená že sa vypíše iba prvý príspevok a ostatné príspevky sa nalinkujú, je to užitočné pri témach ktoré majú veľa (stovky-tisíce) príspevkov a nechce sa vám klikať stranu po strane, takto sa vám to nalinkuje na jedinú stranu. Linear+ znamená že príspevky budú zobrazené normálne ako pri možnosti Standard, len s tým rozdielom, že na každej strane v téme bude hore prvý príspevok čo bol do témy napísaný, takže každý bude mať jasne na očiach o čom by sa malo v téme baviť a nebude sa odkláňať od diskusie. A okrem toho pri anketách to má takú výhodu, že pri viacstranovej ankete je anketa na každej strane (to by malo snáď najviac potešiť L.E.G.a). Mne sa možnosť Linear+ celkom páči a dal by som ju ako default. Čo vy na to? Môžete si to nakoniec aj sami vyskúšať.
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2006 Autor Zverejnené 24. Jún, 2006 Ešte som chcel povedať že keby Linear+ bol default, tak každý si to potom v menu môže prepnúť na režim aký chce a tak sa mu potom témy budú zobrazovať :lol:
Ignatius Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 Linear+ znie rozumne... konieckoncov nakoniec si aj tak každý môže prepnúť na zobrazovania aké chce...
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2006 Autor Zverejnené 24. Jún, 2006 Ale myslím že Hellé nehlasovala, iba napísala čo chce. Ja v Linear+ vidím veľké výhody, páči sa mi že prvý príspevok v téme vrátane ankety je na každej strane.
game Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 pri anketách s mnohými stranami príspevkov je Linear+ určite výhodné pri ďaľších témach s mnohými stranami to nezabráni tomu, aby sa po piatich príspevkov nezačalo hovoriť o niečom inom ... zvyčajne sa vždy nájde niekto, kto sa vráti k téme ... :-) záleží od témy ...standard - linear+ je zatiaľ 1:1 ... vzdávam sa zatiaľ hlasovania
Hedgehog Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 Linear+... Pre zábudlivých je to to pravé... :lol:
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2006 Autor Zverejnené 24. Jún, 2006 Opakujem, hocikto si to potom môže nastaviť ako chce, ide tu iba o základné nastavenie zobrazovania tém. Najmä nováčikovia na fóre budú mať prvý príspevok zakaždým na očiach a tým pádom bude väčšia pravdepodobnosť že sa budú držať témy.
bad_guy Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 hlasoval som za linear potom tema je prehladna aj ked ma 10stran
havarka Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 Linear+ hlavne potom čo som si prečítal:Najmä nováčikovia na fóre budú mať prvý príspevok zakaždým na očiach a tým pádom bude väčšia pravdepodobnosť že sa budú držať témy.
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2006 Autor Zverejnené 24. Jún, 2006 Linear+ aktivované (zatiaľ skúšobne :lol:)
henka Zverejnené 25. Jún, 2006 Zverejnené 25. Jún, 2006 hm vyskúšam všetky 3. nakoniec, čím jednoduchšie, tým lepšie.
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2011 Autor Zverejnené 14. Máj, 2011 V novej verzii Fóra (3.2.0) zmiznú možnosti zobrazenia tém, bude sa používať iba Standard. Linear+ je vhodný pre blogovaciec systémy, nie fóra a Outline je prežitok ešte z čias internetového staroveku.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz