arwiel Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 NUTRINKA: základné... práve študujem na Gymnáziu v Partizánskom, 1999-2007 ja tak isto....
tocka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sps elektrotechnicka - automatizacna technika :lol:))) by som asi troska upravil anketu na : elektrikar abo nie.
Sniper Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 sps elektrotechnicka - automatizacna technikana ktorej škole?
takamte Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Tak tiež sa pridávam k elektrikárom ;) navštevoval som SOU-strojárske v Prievidzi. 1.ročník: elekrotechnika - experiment2.ročník: elektrotechnika3.ročník: elektronik - spotrebná elektronika Učňovské skúšky a plus dobrovoľne cez prázdniny overenie odbornej spôsobilosti elektrotechnikov v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych veci a rodiny SR č. 718/2002 Z.z na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a bezpečnosti technických zariadení v rozsahu elektrické zariadenia do 1000V a bleskozvody v objektoch triedy A. Ďalej prišiel list zo školy kde bolo napísane že rušia školu a spájajú nás z SOU - Falešníka v Prievidzi. Takže zvykanie na nove prostredie čo sa nám všetkým nepáčilo ;) 4.ročník: elektrotechnika - elektronické zariadenia certifikát na inštalácie EZS od JABLOTRONU 5.ročník: elektrotechnika - elektronické zariadenia a nastupuje maturita ktorú som zvládol ;) , patrične oslávil :) ;) ;) :lol: ;) a teraz oddychujem :) .
Daekin Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 uz mozem napisat vysokoskolske. som blbec (Bc.) informatik
Wittmann Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no ja mám stredoškolké, maturitu som zvládol a moja škola bola Stredná združená škola chemická v Hlohovci
Wink Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No ja mam zatial za sebou len zakladku. Este tri roky a bude hotovy uz aj gympel. Na vysku idem urcite bo by som inak mohla asi len zemiaky okopavat s mojim zameranim :lol:
weirdo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 od oktobra sa chystam na BA. - ekonomika & management
hisham Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Zatiaľ skončené len základné vzdelanie.A učím sa na Gymnáziu Antona Bernoláka v Námestove.
phersu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 to som tu jediné šteňa, čo ešte ani strednú nemá? :lol: ľudia neštvite ma Neboj ani ja este nemam strednu posledný rok a ide sa na vysoku
nutrinka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 phersu, to sme potom rovnako starí,to tu môžme rozprúdiť aj nejakú tému o novej maturite... :lol:
phersu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nutrinka mna sa nova maturita netyka ja nechodim na gymnazium :lol:
nutrinka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 zradca :) :lol: kam potom, ak smiem vedieť??? veď nová maturita sa týka každého...či už nie?
phersu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pokiaľ viem tak iba na Gymnáziach sa zobral jeden predmet ja chodim na elektrotechniku
nutrinka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 no však ale stále je to nová maturita...okej, stop chatu, lebo ma tu zondia admini...možno v téme o mature...:lol:
tomba Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Prerusim selfpromo phersu a nutrinky:vystudovany gympel Ludovita Stura v Trencine... Teraz zacinam 7.semester na Pravnickej fakulte trnavskej...
cizy Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 stredoskolske SPS Stavebna BA jeden semester na Stavebnej fakulte STU v BA momentalne Filozoficka fakulta UK
Polaris Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jééj kolko elektrikárov tak ja som vyštudovala Strednu priemyselnu školu elektrotechnicku Zameranie Zariadenia silnoprudovej elektrotechniky Odbor: elektrické stroje a pristroje :lol: znie to šialene a šialené to aj bolo.... :) ;) ;) PRESNE toto iste mam aj ja za sebou ;) Uz len mi povedz, ze si z BA a ze si to vystudovala na Zochovej a mozme si ist sadnut :) S5 k teme: Takze ako som tu vyssie spominal...tak elektrotechniku mam za sebou ;) Dalej nieco medzi nadstavbou a Bc. -> Pocitacove Systemy s diplomom......malo to byt akreditovane a nakoniec sa to zrusilo a teraz je z toho obycajna nadstavba...ja co mam ten diplom som posledny mohykan, co to ziskal ;) Teraz studujem vysoku skolu v Cechach konkretne v Kunoviciach Je to: EPI Evropsky Polytechnicky Institut s.r.o. zameranie Elektronicke Systemy ( na stranke stale pocitacove systemy ) Tam si dorabam Bc. a nakoniec pokracujem na magora Mgr. ;) Este dodam, ze je to sukromna vysoka skola......kua tych prachov co chcu, no hruuuza ;)
fiore Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jééj kolko elektrikárov tak ja som vyštudovala Strednu priemyselnu školu elektrotechnicku Zameranie Zariadenia silnoprudovej elektrotechniky Odbor: elektrické stroje a pristroje :lol: znie to šialene a šialené to aj bolo.... Tak aby nás nebolo málo, pridám sa. SPŠ Dopravná Elektrotechnika v doprave a spojoch, zameranie zabezpečovacia technika. A keby ste ešte tušili, ako ma tá škola bavila! :)
sumeru Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 fiiiha, ja som tu kedysi hlasovala, ale nic nenapisala (hanbim), taggze skoncene:FiF UK, jap. jaz. a medzik. komun.
Recommended Posts