Anakreon Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Poradte nejaky dobry program na stahovanie mp3, ci filmov. Doteraz som pouzival iMesh 5, lenze odkedy vysla verzia 6, tak 5-ka mi prestala ist a stale ponukala aktualizaciu na verziu 6. No a ked uz som si nahodil 6-ku, tak som zistil, ze je akosi naprd, pretoze mi v nej nenaslo absolutne nic, co som dal vyhladavat.Takze nieco rovnako jednoduche a rychle... ak poznate, sem s tym. DC++ nechcem, mal som to jeden cas, ale nepacilo sa mi to.
bad_guy Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 stiahni si program BitComet ja ho pouzivam a je dost spolahlivy ...
RoSo Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Ja používam Ares, je dosť rýchly, ibaže málo rozšírený, takže v ňom nemusíš nájsť všetko. To, čo v ňom nenájdem, sťahujem cez eMule, ale je o poznanie pomalší. Jeden čas som používal aj Morpheus, ale to bol blud, blbol mi z neho stroj. !!warez!!ové klienty som ešte poriadne nevyskúšal. DC++ mi pripadalo ako španielska dedina, a navyše som tam musel zdieľať cez 20 GB dát.
Polaris Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 No ja pouzivam program BitTornado......najjednoduchsi a najspolahlivejsi....bez zbytocnych veci....check that out!!! :lol: Skus potom linky na P2P: www.!!warez!!spy.com www.isohunt.com www.!!warez!!reactor.net
bad_guy Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Pol@r!$ existuje aj takzvany univerzalny link na !!warez!!y tu staci napisat co hladas a na ktorej strane link
Anakreon Zverejnené 9. Marec, 2006 Autor Zverejnené 9. Marec, 2006 Vdaka chlapci, vyskuuusam a uvidime :lol:
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 DC++ mi pripadalo ako španielska dedina, a navyše som tam musel zdieľať cez 20 GB dát. Ja teraz zdieľam 98 GB, keby sa mi chcelo všetko nasharovať tak je to cez 130 GB. DC++ je dobré keď vieš kam máš ísť. Ale čo sa týka p2p tak aj WinMX je dobrý. Síce istý čas nefugoval, ale už to frčí znovu. Vďaka WinMX mám najmä v Taliansku niekoľko známych. Ale už som ho dlho nepoužíval... musím sa niekedy regnúť.
Linkman Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 winmx, shareaaza (spolupracuje gnutella1,gnutella2, ed2k a aj s !!warez!!mi) a filetopia
Andulqa Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 ja som presla cez kazu, emule, winmx, dc++ az po !!warez!!y, ktore pouzivam teraz :lol: pouzivam program Bitlord(to iste co Bitcomet) ja som s tym spokojna :) dobry na vyhladavanie !!warez!!ov je www.!!warez!!z.com (on hlada na viacerych strankach)
RoSo Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Jasné, Shareaza bola celkom fajn, len som si ju znova nenainštaloval potom, čo som reinštaloval WinXP. Už toho toľko nesťahujem ako kedysi.
Sniper Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 Dnes som po dlhej dobe zapol WinMX, nabehol do obľúbeného chatroomu a bol som rád že poniektorí ma tam spoznali :lol: WinMX aj po zásahu RIAA funguje perfektne (treba mať len nejaký patch).
Polaris Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 Poradim vam jednu super stranku, kde najdete takmer vsetko!CENSORED!!! Ak mate zaujem, tak mne do posty!!! Je to KLENOT...tak si ho vazte :) Nie kazdemu to hovorim, lebo clovek potrebuje mat par tromfov v rukave. :lol: Dufam, ze som vam pomohol. Najdete tam linky na stiahnutie filmov hier a vselicoho mozneho.....Ked sa uz spoznate so strankou a budete si chciet daco stiahnut, tak predtym si stiahnite program "Universal Share Downloader v1.3.3" Do neho nahadzete linky, ktore najdete na warforume a o nic sa uz potom nestarate.....za taky den mate 1 film v priemere....pokial mate pripojenie 512/256.........
Sniper Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 Linky na p2p soft sa ešte dajú tolerovať, ale kto tu bude zverejňovať linky na warez fóra nielenže porušuje pravidlo č. 3 ale si koleduje aj o ban.
Polaris Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 jj....beriem na vedomie.......Lenze ta tema tak provokovala :lol:
Sniper Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 Myslím že kto bude chcieť nejaké warez fórum určite si ho nájde :lol: Ale toto fórum je o niečom inom a aj warez fóra sú o niečom inom.
Nokia Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 pouzivam !!warez!!y a shareazu, volakedy som fungoval na dc++ a na winmx ale nejak ma to omrzelo, !!warez!!y mam najradsej, hlavne ked mam dobre trackery a samozrejme najradsej mam privatne ftp :lol:
havarka Zverejnené 13. Marec, 2006 Zverejnené 13. Marec, 2006 Ja som dosť dlho používal DC++ (je to super aj kvôli chatu, dve v jednom :) ), vyhovuje mi, mám rád slovenskú muziku potom warez fóra, a v poslednom čase fičím aj cez !!warez!!, programík u!!warez!!, ale tiež skúšam sťahovanie !!warez!!ov cez Operu 9 Preview verziu... Ale aj tak na napster a dial-up pripojenie nedám dopustiť. :lol:
Sniper Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 Xaty na DC++ a WinMX sú dobré na precvičenie angličtiny. Najmä s Talianmi. Síce tú anglinu mlátime piate cez deviate, ale rozumieme si :lol:
Nox Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 Jedu na !!warez!!ech - BitLordNemůžu si stěžovat WinMX ještě jede? Když sem to hledal naposled tak to vypadalo že to zmizlo
gh0strider Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 ziadne p2p nema na dc++ :lol: :) stiahol som odtial vsetko co som chcel :)
RoSo Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 Ako vlastne fungujú !!warez!!y?
gh0strider Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 v prvom rade musis mat nainstalovany nejaky !!warez!! klient, napr azureus alebo bitcomet, bitlord atd...azureus je zevraj najlepsi, je tam vela moznosti na vyladenie. Ked ho mas, tak potom prides na nejaku !!warez!! stranku napr. http://thepiratebay.org/ alebo http://www.!!warez!!spy.com/ a vyhladas co potrebujes. Potom si pozries najaktivnejsi vysledok hladania, teda !!warez!! ktory ma najviac SEEDS, teda ludi ktori to co hladas zdielaju, stiahnes !!warez!! (malicky subor) a ten potom otvoris v klientovi a mozes stahovat :lol:
RoSo Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 Jasne, ok, a ako vytvorím vlastný !!warez!! súbor?
gh0strider Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 to sa da myslim v tom klientovi, v hornej liste Files a tam niekde by to malo byt....create !!warez!! alebo nieco podobne.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz