Skočiť na obsah

Povolebná situácia v SR r.2006

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ee, za svojim si stojim. SMER pojde s hocikym, SDKU nie.

• Odpovedí 147
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

25

• game

22

• Cat Eye

12

• RoSo

10

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

dúfala som, že sa to zaobíde bez KDH. Ale zdá sa, že práve tých "smiešnych" 8% rozhodne o tom, ako to tu bude pokračovať

To jsou paradoxy Ferdinande.

Zverejnené

parlament bez KDH :lol:???

to by mohli ten krám rovno zatvoriť

Zverejnené

Myslím že je celkom možné že bude koalícia Smer - SMK - KDH. Vždy lepšia voľba ako Smer - SNS - HZDS. (aj keď ma studený pot oblieva keď ja Slovák preferujem SMK pred SNS).

Zverejnené

mali by zvýšiť hranicu percent z 5 na 10 -teda, na vstup do parlamentu..

axel -možno by bolo lepšie keby to teraz zbúchali fico slota mufty (to s tým TOMom sa mi páčilo xe), ono im to aj tak dlho nevydrží -taká rýchla smrť nie?

Zverejnené

práve sa splnili hororové sny .... :)

teraz vyšla správa :

Vo vláde bude Smer, HZDS a SNS

V slovenskej vláde budú strany Smer, HZDS a SNS. Informoval o tom pred niekoľkými minútami na tlačovej besede po zasadnutí predsedníctva Smeru predseda strany Robert Fico.

Posty vo vláde budú rozdelené v pomere 13 (Smer), 3 (SNS) a 2 (HZDS).

Robert Fico sa stane premiérom, Smeru pripadne aj post predsedu Národnej rady Slovenskej republiky.

sodoma gomora ... :lol:

Zverejnené

A možno to bude aj dobré

nechce sa mi veriť, že vláda v takomto zložení vydrží viac ako 2 roky

Zverejnené

game to povedala za mna :lol:

ach boze :)

a tak som dufala ze bude smer kdh smk...

dufam ze skoro padnu na hubu a mozeme sa tesit na predcasne volby...

Zverejnené

No jo, je to tak. Chvíľku som dúfal, že sa vládu Smeru pokúsi zmieriť KDH spolu s SMK, ale už je to nepodstatné. Pomôžu nám až ďalšie voľby. Teraz som zvedavý, čo všetko zo svojich predvolebných sľubov a plánov Smer splní. Hlavne som zvedavý na to znárodnenie bratislavského letiska.

Zverejnené

horsie to uz sotva mohlo byt :lol:

ale co sme si zvolili, to mame.

akurat ze to vo mne vobec nevzbudzuje chut vratit sa na slovensko... som zvedava, kam to tato squadra povedie a aku odozvu to vyvola - doma i v zahranici. obavam sa ale, ze vela dobreho sa ocakavat neda...

Zverejnené

Nenachadzam dost slusnych slov. Je to obdobie stagnacie, kym sa vobec zostavi nova vlada. Dufam, ze tam nebude debilne KDH!

Zverejnené

V každom prípade si SMER pošramotil povesť keďže sa dal do jednej svorky s bandou ktorá tu šafárila počas "Dark Age" (1994-98).

Fico si nechal do riti zakusnúť dvoch besných rotwajlerov (Slotu s Mečiarom), ale aspoňže nebudú vo vláde. Nakoniec vo vláde bude mať SMER oveľa viac poslancov ako SNS a HZDS. Uvidíme čo to prinesie. V každom prípade ak táto vláda bude zle vládnuť a prípadne padne tak očakávam značné víťazstvo SDKú (KDH, príp. SMK)

Zverejnené

ináč keď už, som rada, že vo vláde s ficom nie je ani smk ani kdh, inak by v mojich očiach klesli, hlboko. takto aspoň nevyzerajú ako obyčajné, po moci bažiace hyeny

už len dúfať, že vláda padne

akurat ze to vo mne vobec nevzbudzuje chut vratit sa na slovensko...

som na tom podobne, vo mne to zas vzbudzuje chuť odísť preč

Zverejnené

Hmmmmmmm... :) Inak teraz ma zaujíma nielen ako chce poplniť Fico predvolebné sľuby, lebo nasľuboval všetkého všetkým, ale aj uistenia napríklad menšinám, že ako im bude dobre; si na to zobral teda vhodného partnera - Slotu :lol: A pri každej diskusii, kde sa Robertko objavil s Vladkom som mal dojem, že je len otázkou času, kedy si tí dvaja skočia po krkoch. Obom ide o moc, toto nemôže dlho vydržať v stabilite. A kto si to odskáče? Zas len občan.. Škoda len, že na to doplatíme všetcia a nie len tí, čo ich volili - aspoň by im skôr došlo, že či to naozaj bolo dobre :)

Zverejnené

radujte sa vlastenci, prichadza cas VELkych SLOvakov! :lol:

Zverejnené

Však uvidíme. Jedno je isté, ak to tejto vláde nevyjde a padne tak to bude veľké víťazstvo pre SDKú & Co. Potom dúfam že HZDS odíde na smetisko dejín a Ficko aj s tým svojim Smerom tu už nebude zavadzať (ale to už chcem asi veľa).

Zverejnené

Prave som na sme.sk cital, ze Fico je v kope so Slotom a Meciarom, co je mimoriadne potesujuci fakt! Konecne ziadne deformy!

Zverejnené

chorche

vieš ty, kto valstne šéfuje tomuto fóru

alebo si sa rozhodol len tak po fórach zbierať ban-y??? :lol:

Zverejnené

o politiku sa velmi nezaujimam ale pre istotu som pozrel noviny ako bude vyzerat nova vlada a prislo mi uprimne zle z tej novej vlady :lol:

Zverejnené

Koruna zatiaľ oslabila o 15 halierov na Euro.

Takže Ficko má prvú dútku... značím si...

Zverejnené

To nebolo prvé oslabenie... Celkom prvé bolo tesne po zverejnení volebných výsledkov s tým, že sa čaká, akú vládu sa podarí zostaviť. Už to je tu... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov