Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no, takych desat sekund trva, kym otvori temu a nacita posledny prispevok... a sme mi ide velmi frisko...

no, takych desat sekund trva, kym otvori temu a nacita posledny prispevok... a sme mi ide velmi frisko...

jo a nevedela som poslat ss, vypisalo mi nejaky error, ale nakoniec ss odoslalo... mozno sedia vrabce na kabloch...

:zubiska: a pise prvu vetu dvojmo... :w00t:

Zverejnené

Ak ti to robí len teraz (nevšimol som si, že by si sa niekedy sťažovala na rýchlosť Fóra), tak to bude nejaký lokálny problém. Zrejme to bude u teba niečo, lebo vyskúšal som to v Chrome a ide mi to ešte rýchlejšie ako v mojom browseri. Skús sa reštartovať (Chrome, modem, PC) čo to spraví.

Inak raz za čas neuškodí premazať aj históriu prehliadača.

Zverejnené

hej, iba teraz... ale zbytok webovych stranok ide ok... cistila som tot nedavno, tak zadrhel bude niekde inde... ale mam taky dojem, ze to uz ide lepsie, spociatku to bolo hrozne pomale...

Zverejnené

Neviem ti poradiť, mne fórum ide veľmi svižne.

Problém bude niekde na trase tvojho providera a spoločnosti, ktorá hostuje stránky tohto portálu. Raz za čas sa to stáva.

Zverejnené

aj mne to ide rýchlo :zubiska: problém je v prijímači :w00t:

Zverejnené

1.) Chýba mi možnosť zmazať posledný príspevok v téme, ak som jeho autorom. (je to i jeden z dôvodov, prečo som prestal prispievať na toto fórum)

V prípade, ak sa chce človek po niekoľkých dňoch vrátiť k myšlienke, ktorá zostala nedokončená alebo bez reakcie spoludiskutujúcich, zdá sa mi praktické, ak má človek možnosť zmazať pôvodný príspevok, doplniť ho o nové úvahy či fakty a znova odoslať. Tak sa užívateľ vyhne odosielaniu dvoch príspevkov po sebe a zároveň upozorní na to, že téma bola aktualizovaná.

Uvažuje sa o obnovení možnosti mazať vlastné príspevky. Len to bude riešené trochu inak.
Zverejnené

na fb som si vymazala onehdy cca 800 prispevkov... ked sa to zatrhlo, somrala som, ale casom sa to ukazalo ako dobry napad... co bolo napisane, zostalo tam visiet..

Zverejnené

Diskutujeme o tom, ale zrejme sa predsa len ponechá súčasný stav. Žiadostí o zmazanie príspevkov je veľmi málo, takže pre samotných užívateľov mazanie príspevkov zrejme nie je priorita.

Zverejnené

pripadne potom niekto zmaze prvy prispevok, ktorym zakladal temu a x dalsich bude v haji.... :blush:

Zverejnené

To sa nedá. Prvý príspevok sa nedá zmazať, iba celá téma, ale nastavenia pre témy sú úplne nezávislé od nastavení pre príspevky. Dá sa iba zmazať druhý, tretí atď. príspevok, ale tie za ním to neovplyvní.

Zverejnené

na fb som si vymazala onehdy cca 800 prispevkov...

Nepoplietli sa ti trochu pismenka ? :blush:
Zverejnené
mazanie príspevkov je hlúposť ... keď tak radšej predlžiť čas na editáciu príspevku :blush:
Zverejnené

Members a Active Members majú čas 120 minút na editáciu príspevku, teda 2 hodiny.

Advanced Members majú čas 180 minút na editáciu príspevku, teda 3 hodiny.

Myslím, že to stačí.

• Pridať bod 1
Zverejnené

elfo, ake pismenka? ved sa dali mazat prispevky, si zabudol?

Zverejnené

to akoze forum bozske - péef.. sak sa rozumieme... smrk

Zverejnené

Members a Active Members majú čas 120 minút na editáciu príspevku, teda 2 hodiny.

Advanced Members majú čas 180 minút na editáciu príspevku, teda 3 hodiny.

Myslím, že to stačí.

jednoznačne.

aj kde bolo tridsať minút, stačilo v pohode na kontrolu príspevku.

Zverejnené

potrebujem vyhladavat len v nazvoch tem, takato moznost sa vo vyhladavani nevyskytuje (mam tam posts only a posts+topics). da sa to nejako zapnut/nastavit?

Zverejnené

Kúsok pod políčkom kam zadávaš vyhľadávané slovo, treba zafajknúť chlievik Vyhľadávať iba v názvoch. Resp. Search titles only.

Zverejnené

no, je to skor otazka ako navrh na zmenu...

ked si dam zobrazit moje prispevky z hlavnej stranky, vypise ich styri (4)

ked si to dam zobrazit v profile, tak ich vypise pat (5)

v skutocnosti doteraz osem (8)

WTF ?

Zverejnené

Už by to malo byť v poriadku.

Systém vyhľadávania v tomto prípade bol nastavený tak, aby vyhľadal príspevky za posledných 730 dní (teda cca 2 roky), je to kvôli tomu aby sa zbytočne nevyhľadávali staré príspevky, ale zrejme je tu nepochopená syntax, pretože namiesto toho aby vyhľadávanie poskytlo výsledky novšie ako 2 roky, nevypisuje výsledky z tém, ktoré sú staršie ako dva roky. Takže ak by si prispieval iba do tém, ktoré boli založené pred viac ako 2 rokmi, tak vyhľadávanie príspevkov cez profil by ti prinieslo 0 výsledkov. Zatiaľ som to nastavil na limit 5000 dní, ale bude treba túto aplikáciu zrejme prekopať inak.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ahoj, druhy den mi neslape "Pozri novy obsah", vyhodi len "Lutujeme, nic nove sa nenaslo"

odskusane doma na zdielanej IP, ako aj v praci na pevnej

pouzivam FF 3.6 a TabMix Plus na obnovenie naposledy pouzivanych okien/tabs, takze normalne to fungovalo tak, ze po zapnuti prehliadaca mi nabehla prislusna stranka ...module=search&do=new_posts&search_app=forums akurat som sa musel prihlasit (lebo neviem preco si nepamata prihlasenie...) a novy obsah od posledneho prihlasenia nabehol

samozrejme, nevylucujem nejaku chybu na mojej strane...

Zverejnené

Pre dokonalý prehľad nových príspevkov a aktívnych tém

je lepšie použiť funkciu Čo je dnes nové?

umiestnenej takmer na spodku hlavnej stránky fóra:

(odporúčam, aby ste si tento LINK pridali do Záložiek)

Obrázok

Zverejnené

Mne to funguje. Od poslednej návštevy, vidím, že pribudlo 12 tém, do ktorých sa niečo napísalo.

"Pozri nový obsah" zobrazuje len to, čo pribudlo od poslednej návštevy Fóra. Je rozdiel medzi funkciami "Pozri nový obsah" a "Čo je dnes nové?" Osobne používam to druhé, pretože bez ohľadu na moje návštevy sa mi defultne zobrazujú všetky témy, do ktorých pribudol príspevok za posledný týždeň.

Keď sa prihlasuješ na Fórum, tak treba zafajknúť políčko aby si pamätalo prihlásenie.

Ak ťa to odhlasuje, tak z 2 dôvodov:

• keď browser po zavretí automaticky zmaže cookies
  • keď sa prihlasuješ z viacerých počítačov. Z bezpečnostných dôvodov je systém nastavený tak, že permanentné prihlásenie funguje iba vtedy keď sa prihlasuješ z jedného PC. Po každom prihlásení sa v cookies vyresetuje autorizačný kľúč, čo znamená, že keď prihlásiš na druhom PC, tak na pôvodnom ťa to odhlási (pretože prihlásením na druhom PC si si vyresetoval autorizačný kľúč, ktorý si pamätal prihlásenie na prvom PC). Automatické prihlásenie sa automaticky zruší aj v tom prípade, keď po dobu 72 hodín nenavštíviš Fórum, potom sa treba prihlásiť znovu.

Takže niekde tam bude tvoj problém. Skús si zmazať cookies a zostať prihlásený len z jedného PC (teda z domu). Malo by to fungovať.

Čo sa týka nových tém, tak v novej verzii Fóra budú funkcie "Pozri nový obsah" a "Čo je dnes nové?" zlúčené, lebo terajší stav každého mýli.

No a ako vidím, tak aljak ma doplnil skorej ako som to stihol odoslať :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov