Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Obmedzenie ma vyznam preto (okrem inho), ze vsetci clenovia nepouzivaju "chvalenie" v rovnakej miere. Niektori ho pouzivaju vela, ale niektori ovela menej (a niektori vobec). Pritom vaha vsetkych hlasov je rovnaka (+1).

Ak je obmedzenie slabe (a clenovia maju moznost odovzdat vela hlasov), vedie to k skresleniu "mienky" na fore smerom k jednotlivcom, ktori hlasovanie vyuzivaju vo vacsej miere nez ini.

Zverejnené

ako "skreslenie mienky na fore" mi pride prave to obmedzenie.

tiez mi pride zvlastne, ked pisem k nejakej teme a najdem to v inej

Zverejnené

k tým presunom - podľa logov dnes nebol uskutočnený žiadny presun príspevku, a keď niečo moderátori presúvajú alebo čosi robia, zvykne byť dobrým, aj keď nie povinným zvykom zapísať to sem / je v tom aspoň prehľad /: Moderátorské zásahy na fóre :zubiska:

chválenie - od istého času je to tak nastavené, po niekoľkých iných pokusoch s inými počtami chválení, všetci, aj moderátori aj ty aj ja môžeme chváliť len obmedzene ... :(

Zverejnené

Po dlhsej dobe(na zaklade debaty) som si vsimol, ze uz nevidim celkovy pocet plusov pred mesiacmi som skoro prekracoval 40, dnes som to ale nenasiel pri mojom profile.

Zverejnené

keby si nespomenul, nevšimnem si, ešte nedávno som to tam videla ... nie je tam celkový počet bodov, u nikoho. zrejme je to vypnuté, dočasne.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Prečo už úvodný príspevok neni na začiatku každej strany témy? Napr. Keď si niekto dá 3.stranu tej-ktorej témy, tak miesto úvodného príspevku sa tam dá začiatočný príspevok tej strany... Neviem či to bol zámer, alebo len to je len nejaká chyba, ale predtým sa mi to páčilo viacej že ten úvodný príspevok do témy bol vždy hore na ktorejkoľvek strane :)

Zverejnené

Vo svojich nastaveniach si Zobrazenie tém prepni na Linear +. Pred pár dňami som základné nastavenie prepol na Štandardné, pretože keď bolo štandardným nastavením Linear + tak Google videl na každej strane rovnaký príspevok, čo nie je dobré z pohľadu SEO.

Zverejnené

Fajn, díky už je to OK :) A táto funkcia sa nedá zakotviť aj do toho "štandardu" ?

Zverejnené

Ako myslíš "zakotviť"? Nastavil som Standard ako štandard z dôvodu SEO, pre robotov Linear+ nie je dobré nastavenie, lebo poskytuje duplicitný obsah, čím -môže- stránky penalizovať (vyradiť z indexu). Ako návštevník uvidíš Standard, ako prihlásený člen uvidíš Linear+ (resp. v závislosti ako si si to nastavil).

Zverejnené

:) Aha, no myslel som tak, že po prihlásení sa to prepne automaticky na Linear+

Zverejnené

No však ono sa to prepne automaticky na Linear+, záleží čo máš v nastaveniach vybrané.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Čo sa to stalo s fórom? Vôbec mi nejde načítať "Čo je dnes nové" ... a celkovo veľa vecí je nejako chybných :detektiv: Snáď len nejaký výpadok servera.

• FS Info
Zverejnené

Upgrade Fóra a zopár aplikácií. Namiesto toho aby bolo fórum vypnuté a neprístupné niekoľko hodín tak beží v režime keď sú vypnuté funkcie, ktoré by mohli spôsobiť problémy počas upgrade.

No nič, nechce sa mi to, takže to zapínam do normálu.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Navrhujem dve malé zmeny:

1.) Chýba mi možnosť zmazať posledný príspevok v téme, ak som jeho autorom. (je to i jeden z dôvodov, prečo som prestal prispievať na toto fórum)

V prípade, ak sa chce človek po niekoľkých dňoch vrátiť k myšlienke, ktorá zostala nedokončená alebo bez reakcie spoludiskutujúcich, zdá sa mi praktické, ak má človek možnosť zmazať pôvodný príspevok, doplniť ho o nové úvahy či fakty a znova odoslať. Tak sa užívateľ vyhne odosielaniu dvoch príspevkov po sebe a zároveň upozorní na to, že téma bola aktualizovaná.

2.) Navrhujem, aby sa kolónka s hodnotením príspevku (karma) zobrazovala modrou, neutrálnou farbou. Jednak mi toto hodnotenie pripadá tak trocha detinské a sám ho vôbec nepoužívam a zároveň mi pripadá smiešne, ak vtipné či zaujímavé postrehy žiaria červenou farbou, ako som si to všimol v mnohých témach. Vyvoláva to dojem, ako by tu besnelo nejaké karmakinderkomando. :-)

• Pridať bod 2
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

ahoj valcik,

mazať príspevky v téme, akejkoľvek, posledné či akékoľvek je skôr či neskôr na x fórach obmedzené a zakázané, z rýdzo praktických dôvodov, nakoniec poznáme zopár fór, kde to bolo povolené a nedopadlo to dobre, keď už ten príspevok tam je celý deň, dopísať doplnenie pod neho nie je ani spam, ani naháňanie príspevkov ... a medzitým môže niekto tvoriť odpoveď a odpoveď príde na príspevok, ktorý tam už nie je. stáva sa to, teda stávalo sa to, a stávalo sa aj miznutie príspevkov a odpovede na už neexistujúce príspevky a zastavením možnosti mazania sa tomuto zabránilo ... na editovanie a opravu príspevku je dosť času, a upraviť myšlienkový pochod po čase v ďalšom príspevku - to používame všetci, vrátane administrátorov a moderátorov, a nielen tu na tomto fóre ...

mínusy a plusy sú nastavené klasicky, bežne, ako pri elektrike : ) tak ako je to vždy a všade, červená vypni, zelená zapni, červená pozor a zelená voľno, sú to tradičné farby ... až toľko červených sa zato nedáva, a každý tuším máme nejakú, ... ale môžeme skúsiť zistiť, či to pôjde prerobiť na modrú či šedú či žltú, ale uvidíme, všetci to brali tak, ako je to myslené a veľmi dávno zaužívané, červená stop, zelená ideš ... : )

: )

Zverejnené

taka otazka, ako je mozne ze si ma hocikto moze pridat za "priatela" aj ked ja nic nepotvrdim??

sa neda nastavit na request? ak nie, tak by sa to mohlo zrusit cele rovno

Zverejnené

Nokia daj si svoje nastavenia, profil, a tam to nájdeš či pridať priatela bez schválenia alebo až po schválení

Zverejnené

dik lopata

to uz tu je default vsetko povolene ako na fasabuku...ziadna security

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Navrhujem dve malé zmeny:

1.) Chýba mi možnosť zmazať posledný príspevok v téme, ak som jeho autorom. (je to i jeden z dôvodov, prečo som prestal prispievať na toto fórum)

V prípade, ak sa chce človek po niekoľkých dňoch vrátiť k myšlienke, ktorá zostala nedokončená alebo bez reakcie spoludiskutujúcich, zdá sa mi praktické, ak má človek možnosť zmazať pôvodný príspevok, doplniť ho o nové úvahy či fakty a znova odoslať. Tak sa užívateľ vyhne odosielaniu dvoch príspevkov po sebe a zároveň upozorní na to, že téma bola aktualizovaná.

Keď sa po niekoľkých dňoch chceš vrátiť k myšlienke nie je žiadny problém napísať nový príspevok, kde doplníš informácie. Bežne to funguje aj inde a nikde som sa nestretol s tým, že by to niekomu robilo problém (problém robí len keď behom desiatich minút natasáš 5 príspevkov po sebe, za to niekde dávajú ban na dva dni). Čo sa týka mazania príspevkov v tom ja problém nevidím, problém je len v tom, že niekedy niekomu rachne v palici a začne po sebe mazať komplet všetko. Potom také témy, kde chýbajú príspevky, vyzerajú odveci a môžu sa rovno zmazať. Už tu jeden taký problém bol a ten človek (nebudem menovať) keď sa na druhý deň vyspal tak sa ma pýtal či sa to nedá nejako vrátiť späť.

Určite by však mala byť možnosť mazať príspevky v určitom časovom limite, podobne ako je nastavená editácia. Ale určite to nebude v tejto verzii Fóra. Možno v budúcej.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Prečo už úvodný príspevok neni na začiatku každej strany témy? Napr. Keď si niekto dá 3.stranu tej-ktorej témy, tak miesto úvodného príspevku sa tam dá začiatočný príspevok tej strany... Neviem či to bol zámer, alebo len to je len nejaká chyba, ale predtým sa mi to páčilo viacej že ten úvodný príspevok do témy bol vždy hore na ktorejkoľvek strane :thumbsup:

Vo svojich nastaveniach si Zobrazenie tém prepni na Linear +. Pred pár dňami som základné nastavenie prepol na Štandardné, pretože keď bolo štandardným nastavením Linear + tak Google videl na každej strane rovnaký príspevok, čo nie je dobré z pohľadu SEO.

V naledujúcej verzii Fóra (3.2.x) Linear+ už nebude dostupný. Ide o zobrazenie obsahu, ktoré sa používa v blogoch a vraj pre Fóra nie je vhodný. Preto si treba začať zvykať na Štandardné zobrazenie. Chcel som to svojho času u developerov ešte nejako obkecať, ale keďže málo ľudí preferuje takýto typ zobrazenia, tak v novej verzii Fóra už nebude dostupné.
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja len taky navrh, neviem poslat sukromnu spravu tak verejne.

Chcel by som mat vyhladavanie aj chcel by som vidiet co pisu ini clenovia tak dostat sa do sekcie clenovia a tam vyhladavat.

Neviem ci xeno je na dovolenke ak nie tak na forum kasle (podla mna) ak mate na jeho meil adresu posli tento link http://www.imf.org/external/pubs/ft/wp/2010/wp10268.pdf

a ze ho pozdravujem.

Axel ak je som mnou problem, s moderatorom som nekomunikoval ani neviem kedy kludne mi napis. vyriesime to.

Zverejnené

Slimak,

vyriešime to so súkromnými správami.

mimochodom, xenocide je zvyčajne cez víkend na Fóre pomenej, link mu daj prosím do témy, kde si plánoval, nájde ho tam.

vďaka, ss.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

reklamujem, ze mi ide desne pomaly nacitat fsp... mam ja problem alebo vy? :zubiska:

Zverejnené

Nie :zubiska:

Mne to ide celkom dobre, na to že mám SWAN (majú nejaké problémy so stránkami, ktoré hostujú u websupportu, kde je aj tento web, ale inak v pohode).

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov