Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ok, diky za navod.

a ten bug aj riesia ci ho nechavaju on hold?

Zverejnené

Ten bug so session vznikol fixnutím iného bugu :lol:

Rieši sa to, ale zrejme to bude vyriešené až vo verzi 3.1.x.

Dočasné riešenie je refreshnúť si fórum tak aby session zmizla z URL.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nová verzia Fóra IP.Board 3.1.x sa dostala do Beta fázy čo znamená, že v priebehu asi dvoch mesiacov táto nová verzia bude nainštalovaná aj tu na FSP Fóre.

Z toho dôvodu vrelo odporúčame aby ste kvôli kompatibilite prestali používať tieto archaické a staršie prehliadače:

• Internet Explorer 7 a nižší
inovacia je dobra a prospesna vec, ale co v pripade, ze nie je jednoducho mozne prejst na vyssiu verziu IE, alebo nainstalovat iny prehliadac ?

sedmicka az taka archaicka nie je a nie kazdy fici na tom, co prave vyliezlo z dielne na svetlo bozie, cim nemyslim statickych sukromnych uzivatelov PC

Zverejnené

myslím že pôjdeš, ale asi ako slimak s IE6. pomaly a taško :lol:

ale firmy nebudú chcieť zaostať, ani jedna nechce ... hlavu hore, pochodom vchod, spátky ni krok !

Zverejnené

ono, firmy maju ine priority ako pristupnost a funkcnost na PFSP, a podla toho aj instaluju soft

kor ked nejde o jednu instalaciu, ale stovky :lol:

pred nejakym casom nam v pote tvare updatli windowze a pri tej prilezitosti by vylepsili aj IE, pokial by bol ozaj zastaraly

a naroky na bezpecnost a stabilitu systemu nie su zrovna najmensie

Zverejnené

Vo firme máš budovať kapitalizmus a nie žvaniť na Fóre :lol:

Myslím, že s IE7 by sa to ešte dalo, ale s IE6 určite nie. Ja len odporúčam nepoužívať tieto prehliadače, pretože IE7 je v mnohých veciach nekompatibilný a tým pádom nie všetko sa môže zobrazovať korektne. Nehovoriac o tom, že staršie prehliadače sú príliš pomalé pre webové stránky, ktoré hojne využívajú javascript (čo je prípad tohto Fóra).

Zverejnené

to zvanenie sluzi u mna ako relax pri budovani kapitalizmu, cim viac clovek pracuje, tym viac potrebuje obcas vypnut :lol:

Ale ked sa chcem zarehotat z chuti, tak na to mam ine stranky :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

hodilo by sa tlačidlo SPOILER,

aby sa to nemuselo vypisovať

[spoiler] text [/spoiler]
Zverejnené

Prečo vypisovať? V menu editora klikni na "Ostatné štýly", tam si vyber Spoiler a do políčka napíš čo chceš.

Zverejnené

80% funkcií Fóra sa nepoužíva preto, lebo užívatelia jednoducho o nich nevedia - a to z dôvodu, že neskúsia všetko čo majú k dispozícii (častokrát sa to nachádza len o jedno kliknutie vedľa), inak by zistili aké je všetko jednoduché. A to preto lebo nečítate Help, tam je (takmer) všetko popísané.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Samozrejme že to nebude fungovať, pretože najprv sa musím pohrať s tým kódom a nahodiť ho do administrácie tak aby sa tie videá zobrazovali. Môžem to skúsiť s tým NHL, keď sa prihlásim do administrácie.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

2 dotaziky

1) kedy bude vyrieseny bug sposobujuci, ze ma po odkliknuti posledneho prispevku aj tak hodi na zaciatok temy?

2) kedy bude vyriesene posuvanie casu o hodinu? prip. ako sa to da poriesit?

Zverejnené

2 dotaziky

1) kedy bude vyrieseny bug sposobujuci, ze ma po odkliknuti posledneho prispevku aj tak hodi na zaciatok temy?

Toto sa u teba prejavuje keď klikneš čas posledného príspevku (napr. pred 10 minútami) alebo po kliknutí na číslo poslednej strany témy?

Je možné si to nastaviť manuálne cez Moje nastavenia > Nastavenia > Všeobecné nastavenia > Časová zóna

Zrušiť voľbu Nastavenie letného času a následne označiť Je nastavený letný čas

Zverejnené

• V nasledujúcej verzii
  • Čo presne máš na mysli?
Zverejnené

ze napisem prispevok o 15.30 povedzme. vecer otvorim fsp a vidim 'posledny prispevok 16.30' .. reloadnem a vidim 'posledny prispevok 15.30' .. forum si skratka posuva cas o hodinu jak mu libo. volakedy som to tu aj riesil ale nepametam ci sa nieco vyriesilo .. zjavne teda nie :lol: uvidime ako mi pomoze Cactova rada.

Zverejnené

Keď reloadneš stránku tak sa vyriešia oba body. Je to vec cookies. V nasledujúcej verzii by malo byť čo to poriešené.

Zverejnené

funguje to asi tak tym reloadom sa to vyriesi, prekliknem niekam inam, zase pridem na hlavnu stranku a zase reload. to nepude. reloadovat furt a stale sa mi teda nechce. casovy problem bol navyse rieseny minimalne rok dozadu a myslim ze aj viac, a stale tu je. ostava mi teda verit v silu novsej verzie :lol:

Zverejnené

takze reload nic neriesi .. komentoval som NHL temu okolo pol siedmej a pise mi tam cas 5 nieco, po reloade takisto. nejake ine idey pre riesenie tohto problemu?

Zverejnené

to som stastny, Axel, ze vidis 6.31, ale, pri vsetkej ucte, neriesime, co vidis ty. ked tam mam 5.31, tak tam mam 5.31 a ziadna polemika o tom.

Zverejnené

Keď ja to vidím v poriadku tak to asi znamená, že problém nebude u Fóra ale u teba. Zle zobrazovanie času má niečo do činenia s tvojimi nastaveniami alebo s tvojimi cookies keďže nikto iný sa na to nesťažuje, len ty, ja to tiež nemôžem potvrdiť tak chybu hľadaj u seba. Sprav to čo ti napísal Cactales, odhlás sa, zmaž cookies a tak. Z mojej strany je to vyriešené, viac ti nemám čo poradiť.

Zverejnené

tvoj pocitac nie je trojjedina autorita, aby sa dalo povedat, ze ked ty vidis vsetko v poriadku, tak to tak je. 'ked nevidim chybu, tak neexistuje' je ficovina, to si zapis za usi. to je prva vec.

druha je, ze som sa odhlasil, oddrbal komplet vsetky cookies z pocitaca, prihlasil sa, a stale mi svieti 5.31.

tretia je, ze kedze ma na tejto stranke na urovni nutis vymazat cookies manualne, pripadne zvalujes problem na moje nastavenia, ktore od pociatku fora menene neboli, a navyse nic z tvojich rad nepomohlo, znamena to, ze problem nie je u mna, problem je vo fore.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov