Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 V rámci reštrukturalizácie (skoro som si jazyk zlomil) Fóra sa aj so štatistikami spraví poriadok.
littlewitch Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Hej,nemala by som do takychto veci kecat,ale kludne by to mohlo byt kazdy rok,tak v januari,ako uzavierka stareho roku a zaciatok roku noveho..:lol:
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2009 Zverejnené 3. Apríl, 2009 Trochu sa v tých štatistikách spraví poriadok a potom to dodatočne pripíšem ku každému roku.
littlewitch Zverejnené 26. Máj, 2009 Zverejnené 26. Máj, 2009 Chcela som sa spytat vedenia,je to len taka mozno smiesna myslienka,je tu uz dost prispievatelov,co prekrocili hranicu 3000 prispevkov,popropade 5000 prispevkov. Nemohli by mat svoju skupinu? Mozno je to blbost,to ma len tak napadlo :lol:
Sniper Zverejnené 26. Máj, 2009 Zverejnené 26. Máj, 2009 Takých je len pár :lol:Neviem aké výhody by to prienieslo, už Adv. members majú toho dosť. Možno obnovím skupinu Supermembers, ale bude to najmä zásluhová skupina.
littlewitch Zverejnené 26. Máj, 2009 Zverejnené 26. Máj, 2009 Mno,vravela som,ze ma to len tak napadlo... :lol: vyhody hmm,tak na to som nepomyslela
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 19. Jún, 2009 Autor Zverejnené 19. Jún, 2009 na fore mi chyba zvacsenie personal photo v profiloch pri kliknuti nan.
Sniper Zverejnené 10. Júl, 2009 Zverejnené 10. Júl, 2009 mam taky maly navrh: Vo viacerych temach sa mi stava, ze nemozem ani docitat uvodny prispevok vdaka velkemu headeru a roznym veciam medzi nadpisom a samotnou temou. Navyse, ked chcem trochu posuvat stranky v teme, kde ich je vela, musim vzdy zoscrollovat nizsie tam to prepinat .. ked takto prechadzam temu s 30-40 stranami, celkom to otravuje. Hladal som moznost, ako toto aspon ciastocne eliminovat a prisiel som na to, ze nad kazdou temou su Pravidlá pre túto kategóriu. Neziadam o ich odstranenie, ale bolo by dobre vymazat aspon riadky, ktore su prazdne. Na prehladnosti pravidla nestratia a pre nas s malymi monitormi to bude aspon take male plus. Z väčšiny kategórií som to už odstránil. Ponechal som to len tam, kde popis kategórie môže byť užitočný (Logy z HijackThis a pod.). V prípade ak by niekde zostalo pozabudnuté Pravidlo pre túto kategóriu tak treba sem napísať.
elfant Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 mam jednu spatnu vazbu ked napisem slovo "oddych u j ú" tak mi to filter vulgarizmov odchyti a vykrizikujeoddy######ú mozno by bolo dobre sa s fitrom trochu pohrat, nech nechyta nevinne slova
Sniper Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 No nejako som to prenastavil. S tou nadávkou je to ťažké lebo je to súčasť viacerých slov.
Nox Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 Myslím že bych to ani nenastavoval tak "chytře" aby to bralo i v případě více slov... nevšiml jsem si, že by tu byly nějaké problémy s chováním a ty by případně šly řešit případ od případu ...pokud tedy do toho algoritmu můžeš zasahovat....
weirdo Zverejnené 14. Február, 2010 Zverejnené 14. Február, 2010 navrhujem zakazat zobrazovanie guestov v Active members a v ich cinnostiach. ked sa chcem pozriet, co robia 7 ludia aktivne prihlaseni na fore, treba sa mi preklikat 3. stranami adsensov a twitterov. aj teraz, pridal som prispevok a uz sem cuci google adsense .. :lol:
game Zverejnené 14. Február, 2010 Zverejnené 14. Február, 2010 riešenie je priamo tam, aj vždy bolo: stačí kliknúť na Zobrazenie nie podľa Posledného kliknutia ale podľa Mena člena a vidíš v online liste len prihlásených členov, čo práve robia : Zobraziť podľa: Posledného kliknutia alebo Mena člena
Sniper Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 A na toto si prišiel po 4 rokoch? :lol: To je len dobre, že je tam veľa botov. Čím viac tým lepšie, aspoň má Google čo indexovať. 1
weirdo Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 na to, ze som pisal o ZOBRAZOVANI botov pre userov, ti to musim zopakovat?
game Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 weirdo, nemusíš opakovať nič. zdrž sa. skús to. možno to raz pôjde A na toto si prišiel po 4 rokoch? :lol: neprišiel, napísala som mu to : ) kto nepochopil, chce to byť suchý humor, a ukončenie jalovej debaty. ďakujem pekne.
Sniper Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 Písal si o zobrazovaní GUESTOV. Ak som pochopil správne, chcel si v online liste mať zobrazených len zaregistrovaných členov. Tých zobrazíš kliknutím na "Mena člena", a ten odkaz sa tam vyskytuje od založenia Fóra, preto som sa pýtal či si na toto prišiel až po 4 rokoch keď ti to game napísala. Opakovať mi to nemusíš, len som sa divil že si na to doteraz neprišiel keďže ten odkaz je hneď vedľa.
weirdo Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 weirdo, nemusíš opakovať nič. zdrž sa. skús to. možno to raz pôjde mozno sa aj axel niekedy zdrzi. dovtedy .. na sarkazmus sarkazmom :lol:
game Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 super, nevydržalo. vrátime sa k téme o spätnej väzbe k Fóru. vďaka. 1
weirdo Zverejnené 15. Február, 2010 Zverejnené 15. Február, 2010 lol game, uvedom si ze som za tvoju radu slusne podakoval a to bolo cele. chcelo by to spravodlivost .. pokial sa planujes obuvat co do zdrzanlivosti do mna, obuj sa najprv do toho, kto tu zacal reagovat sarkasticky na moj slusny prispevok. vdaka.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 28. Február, 2010 Autor Zverejnené 28. Február, 2010 casto som na fore aj v neprihlasenom stave (najma ked mam hlavne na praci nieco ine) a ked nahle chcem na cosi zareagovat, prirodzene, zobrazi sa hlaska v zmysle "you're not signed in". bolo by uzitocne, keby sucasne s touto hlaskou sa zobrazil aj prihlasovaci formular, ktory by umoznil tuto nezrovnalost bezprostredne napravit.
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2010 Zverejnené 1. Marec, 2010 Môžeš mi ukázať screen čo máš na mysli? Na každej stránke v neprihlásenom stave je možnosť prihlásiť sa, takže neviem čo za "nezrovnalosť" chceš naprávať.
weirdo Zverejnené 1. Marec, 2010 Zverejnené 1. Marec, 2010 v poslednej dobe sa mi casto stava, ze na uvodnej stranke pri kliknuti na cas a datum posledneho prispevku v kolonke 'last post info' ma to nehodi na posledny prispevok v teme, ale na zaciatok temy (vratane prvej strany). nie je to vzdy tak, ale v sporte je to pravidlom (napr. tema Olympijsky hokejovy turnaj 2010). kde je problem?
Sniper Zverejnené 2. Marec, 2010 Zverejnené 2. Marec, 2010 To sa aj mne stáva, preklikaj sa najprv tak, aby ti z URL zmizla session (ide o bug), potom by to malo fungovať.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz