Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V rámci reštrukturalizácie (skoro som si jazyk zlomil) Fóra sa aj so štatistikami spraví poriadok.

Zverejnené

Hej,nemala by som do takychto veci kecat,ale kludne by to mohlo byt kazdy rok,tak v januari,ako uzavierka stareho roku a zaciatok roku noveho..:lol:

Zverejnené

Trochu sa v tých štatistikách spraví poriadok a potom to dodatočne pripíšem ku každému roku.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Chcela som sa spytat vedenia,je to len taka mozno smiesna myslienka,je tu uz dost prispievatelov,co prekrocili hranicu 3000 prispevkov,popropade 5000 prispevkov. Nemohli by mat svoju skupinu? Mozno je to blbost,to ma len tak napadlo :lol:

Zverejnené

Takých je len pár :lol:

Neviem aké výhody by to prienieslo, už Adv. members majú toho dosť. Možno obnovím skupinu Supermembers, ale bude to najmä zásluhová skupina.

Zverejnené

Mno,vravela som,ze ma to len tak napadlo... :lol: vyhody hmm,tak na to som nepomyslela

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

na fore mi chyba zvacsenie personal photo v profiloch pri kliknuti nan.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

mam taky maly navrh:

Vo viacerych temach sa mi stava, ze nemozem ani docitat uvodny prispevok vdaka velkemu headeru a roznym veciam medzi nadpisom a samotnou temou. Navyse, ked chcem trochu posuvat stranky v teme, kde ich je vela, musim vzdy zoscrollovat nizsie tam to prepinat .. ked takto prechadzam temu s 30-40 stranami, celkom to otravuje. Hladal som moznost, ako toto aspon ciastocne eliminovat a prisiel som na to, ze nad kazdou temou su Pravidlá pre túto kategóriu. Neziadam o ich odstranenie, ale bolo by dobre vymazat aspon riadky, ktore su prazdne. Na prehladnosti pravidla nestratia a pre nas s malymi monitormi to bude aspon take male plus.

Z väčšiny kategórií som to už odstránil. Ponechal som to len tam, kde popis kategórie môže byť užitočný (Logy z HijackThis a pod.). V prípade ak by niekde zostalo pozabudnuté Pravidlo pre túto kategóriu tak treba sem napísať.
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

mam jednu spatnu vazbu

ked napisem slovo "oddych u j ú" tak mi to filter vulgarizmov odchyti a vykrizikuje

oddy######ú

mozno by bolo dobre sa s fitrom trochu pohrat, nech nechyta nevinne slova

Zverejnené

No nejako som to prenastavil. S tou nadávkou je to ťažké lebo je to súčasť viacerých slov.

Zverejnené

Myslím že bych to ani nenastavoval tak "chytře" aby to bralo i v případě více slov... nevšiml jsem si, že by tu byly nějaké problémy s chováním a ty by případně šly řešit případ od případu ...pokud tedy do toho algoritmu můžeš zasahovat....

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

navrhujem zakazat zobrazovanie guestov v Active members a v ich cinnostiach. ked sa chcem pozriet, co robia 7 ludia aktivne prihlaseni na fore, treba sa mi preklikat 3. stranami adsensov a twitterov.

aj teraz, pridal som prispevok a uz sem cuci google adsense .. :lol:

Zverejnené

riešenie je priamo tam, aj vždy bolo:

stačí kliknúť na Zobrazenie nie podľa Posledného kliknutia ale podľa Mena člena a vidíš v online liste len prihlásených členov, čo práve robia :

Zobraziť podľa: Posledného kliknutia alebo Mena člena

Zverejnené

A na toto si prišiel po 4 rokoch? :lol: To je len dobre, že je tam veľa botov. Čím viac tým lepšie, aspoň má Google čo indexovať.

• Pridať bod 1
Zverejnené

na to, ze som pisal o ZOBRAZOVANI botov pre userov, ti to musim zopakovat?

Zverejnené

weirdo, nemusíš opakovať nič. zdrž sa. skús to. možno to raz pôjde

A na toto si prišiel po 4 rokoch? :lol:

neprišiel, napísala som mu to : )

kto nepochopil, chce to byť suchý humor, a ukončenie jalovej debaty. ďakujem pekne.

Zverejnené

Písal si o zobrazovaní GUESTOV. Ak som pochopil správne, chcel si v online liste mať zobrazených len zaregistrovaných členov. Tých zobrazíš kliknutím na "Mena člena", a ten odkaz sa tam vyskytuje od založenia Fóra, preto som sa pýtal či si na toto prišiel až po 4 rokoch keď ti to game napísala. Opakovať mi to nemusíš, len som sa divil že si na to doteraz neprišiel keďže ten odkaz je hneď vedľa.

Zverejnené

weirdo, nemusíš opakovať nič. zdrž sa. skús to. možno to raz pôjde

mozno sa aj axel niekedy zdrzi. dovtedy .. na sarkazmus sarkazmom :lol:
Zverejnené

super, nevydržalo.

vrátime sa k téme o spätnej väzbe k Fóru. vďaka.

• Pridať bod 1
Zverejnené

lol game, uvedom si ze som za tvoju radu slusne podakoval a to bolo cele.

chcelo by to spravodlivost .. pokial sa planujes obuvat co do zdrzanlivosti do mna, obuj sa najprv do toho, kto tu zacal reagovat sarkasticky na moj slusny prispevok.

vdaka.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

casto som na fore aj v neprihlasenom stave (najma ked mam hlavne na praci nieco ine) a ked nahle chcem na cosi zareagovat, prirodzene, zobrazi sa hlaska v zmysle "you're not signed in".

bolo by uzitocne, keby sucasne s touto hlaskou sa zobrazil aj prihlasovaci formular, ktory by umoznil tuto nezrovnalost bezprostredne napravit.

Zverejnené

Môžeš mi ukázať screen čo máš na mysli? Na každej stránke v neprihlásenom stave je možnosť prihlásiť sa, takže neviem čo za "nezrovnalosť" chceš naprávať.

Zverejnené

v poslednej dobe sa mi casto stava, ze na uvodnej stranke pri kliknuti na cas a datum posledneho prispevku v kolonke 'last post info' ma to nehodi na posledny prispevok v teme, ale na zaciatok temy (vratane prvej strany). nie je to vzdy tak, ale v sporte je to pravidlom (napr. tema Olympijsky hokejovy turnaj 2010). kde je problem?

Zverejnené

To sa aj mne stáva, preklikaj sa najprv tak, aby ti z URL zmizla session (ide o bug), potom by to malo fungovať.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov