Darkman Zverejnené 5. Júl, 2008 Zverejnené 5. Júl, 2008 To neni vina fora, ale tvojho prehliadaca, ktory ti temu nataha z cache a nie zo servera.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. Október, 2008 Autor Zverejnené 12. Október, 2008 aj vam sa v last post info gh0strider javi ako midget?
Aikaterine Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 mne ánoa v profile je gh0strider
Sniper Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 last post infoNiečo sa tam neaktualizovalo, o tomto menšom bugu viem už veľmi dávno, v IPB 3 by aj toto malo byť fixnuté. Tuším som to na IPS Fóre aj raz reportoval, ale už sa nepamätám.
hisham Zverejnené 16. Október, 2008 Zverejnené 16. Október, 2008 Všimla som si, že moderátori v príspevkoch opravujú pravopis. OK, len by ste nemuseli hrúbky ani iné chyby vyznačovať boldom. Proste to len opravte. Nemusia všetci vidieť, koľko a akých chýb v príspevku člen urobil. Nie sme na ZŠ, či?
game Zverejnené 16. Október, 2008 Zverejnené 16. Október, 2008 hisham, lopata555 mám chuť boldom zvýrazniť aj toto citovanie v lopatovom príspevku nado mnou. lopata555 dosť podstatne zmenil v posledných dňoch písanie na fórum, čo je chvályhodné. čo je chvályhodné menej, je, že mnohokrát si bol upozorňovaný na Pravidlá na Fóre, na bod 2.5., na zákaz citovania celého predchádzajúceho príspevku, opakovane, napriek tomu moderátori x krát bez slova opravili toto quotovanie / citovanie dám to sem : Pravidlá na fóre 2.3. Snažte sa písať spisovne a zrozumiteľne. Písanie s diakritikou je vítané, ale ak ju nezvyknete používať tak nemusíte. Nepíšte ako na mobiloch - W namiesto V, 0 namiesto O alebo X namiesto CH (je to tolerované iba v prípade slova chat - môže byť aj xat). Pamätajte, že príspevky sú Vašou vizitkou, .... 2.5. Necitujte posledný príspevok v téme v celom znení. Je to úplne zbytočné. Keď napíšete nejaký príspevok, tak sa automaticky predpokladá, že reagujete na posledný príspevok, takže je zbytočné ho citovať. Môžete citovať časť posledného príspevku, to je dovolené. Celé príspevky môžete citovať v tom prípade ak nie sú posledné v téme. podobne to bolo s gramatikou a pravopisom - nekonečné upozorňovanie, diskusia v ss, diskusia na fóre, prosby, aby si lopata kontroloval po sebe príspevky, niekoľko desiatok krát, prakticky v každom príspevku - nakoniec sme to riešili tak, že už sme nepísali do editov, že sme len opravovali boldom, ako pripomienku opravy, lebo tých prosieb a žiadostí o kontrolu pravopisu bolo trochu priveľa ... až keď sa začali objavovať na fóre príspevky niektorých členov o katastrofálnej gramatike, zapojil lopata555 trochu kontrolu. preto tie opravy boldom - pripadali sme si presne ako na zš, len sa to rovnalo opravám diktátov pre celú triedu. a moderátori nie sú povinní opravovať gramatické chyby v celých príspevkoch ... keď sa sem - tam nejaká nájde a udrie do očí, opravíme, samozrejme - ale nie desiatky chýb v celých príspevkoch prakticky celé fórum si dáva záležať na pravopise, toto nie je také fórum, kde "píš ako počuješ" - svojsky, do určitej miery, áno ... ale gramatické chyby bijú do očí aj návštevníkom mohli sme pristúpiť k warnom, ale riešilo by to niečo ? lopata píše v podstate slušne, má svojské názory, diskutuje veľa, všetko je v poriadku, až na ten pravopis ... opravovanie boldom bol jeden z výchovných prostriedkov, keď nič iné nepomáhalo. lopata555, keď tá kontrola zostane aspoň na takejto úrovni, bude to všetko ok. príspevky sú ok : )
Sniper Zverejnené 17. Október, 2008 Zverejnené 17. Október, 2008 Dodržiavajte pravidlá a budete mať pokoj od moderátorov a oni od vás :lol:
game Zverejnené 3. Január, 2009 Zverejnené 3. Január, 2009 V niektorých témach občas máme možnosť všimnúť si, že nie každý je na Fóre so všetkým spokojný ... a niekedy sú to nespokojnosti dosť všeobecné - preto sme sa rozhodli založiť túto tému, ktorá svojím obsahom bude špecifická : nebude o tom, že sa vám nepáči počet smajlíkov, alebo limity pre avatar, nebude ani o tom čo sa vám nepáči na moderovaní moderátorov / príspevky ktoré sa budú týkať týchto otázok, budú presunuté do príslušnej témy, ktoré sú na fóre už založené /, ale bude o tom čo by ste na Fóre zlepšili napíšte svoje predstavy, čo by ste zmenili, keby Fórum bolo vaše ... táto téma má byť spätná väzba pre vedenie Fóra - návrhy na zlepšenie Fóra, výhrady, čo by ste očakávali od Fóra ako sociálnej siete, či by tak Fórum malo alebo mohlo vyzerať a fungovať
wysky Zverejnené 23. Marec, 2009 Zverejnené 23. Marec, 2009 Pri problémových "výbuchoch" by som tie príspevky nechal tak 24, možno 48 hodín a potom ich mazal. Mám teraz na mysli píspevky úplne od témy. Počas tých 24(48) hodín si to môžu všetci prečítať, ale potom by som to zmazal. Jednak sa zabráni blamovaniu ľudí (stačí tých 24 hodín) a za druhé, minimalizuje sa riziko, že si niekto bude tvoriť nejaké zálohy, či snáď akési pomyselné zložky voči iným. Každý má právo občas vybuchnúť, nemalo by sa to ale zneužívať neskôr. Myslím, že je to taktné voči ostatným.
aljak63 Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Nedalo by sa zmeniť to, aby sa dalo do príspevku pridať aj viac ako 25 obrázkov?
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 wysky, niekde sa písalo že ak máš niečo na srdci na to sú blogy. Osobné veci by sa na Fóre riešiť nemali aj keď sa tomu nedá zabrániť. aljak táto téma sa nevenuje takýmto veciam nebude o tom, že sa vám nepáči počet smajlíkovTo platí aj pre obrázky, ale keď už si sa spýtal tak ti odpoviem: nie je problém nastaviť Fórum aby bolo v príspevkoch aj 100 obrázkov, ale veľmi dlho by to načítavalo. Ak máš na to dobrý dôvod, môžem nad tým popremýšľať. Ináč defaultné nastavenie je 10 obrázkov, takže vidíš o koľko veľa som limit zvýšil.
aljak63 Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Ahá, no ja keď som videl túto tému tak ma rovno napadla tá moja otázka :lol: No a čo sa týka tých obrázkov, jedná sa o tie Mini-vlajočky, ktoré majú približne jedna asi 0,20 kB ... takže problém s dlhým načítavaním by snáď nebol. Myslím, že je to celkom vkusné tie vlajočky, tak toho sa to hlavne týka. Inak ničoho. Takže tých 100 obrázkov do príspevku by som celkom bral :) Ale zase niekto by to mohol aj zneužiť a nahádzať tam mrte veľké obrázky, čo by zase spôsobilo problémy pri načítavaní nejakej témy. Ale tak potešilo by ma keby mohol byť ten počet obrázkov v príspevku zvýšený.
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 Ale zase niekto by to mohol aj zneužiť a nahádzať tam mrte veľké obrázky, čo by zase spôsobilo problémy pri načítavaní nejakej témy.Však o tom hovorím, vlajočky problémom nie sú, ale ak nejaký dobroduh tam nahádže 50 obrázkov 2048x1024, 1,8 MB tak to dá riadne zabrať. Keď budeš niečo v ohľade vlajok potrebovať tak daj mi vedieť.
wysky Zverejnené 24. Marec, 2009 Zverejnené 24. Marec, 2009 wysky, niekde sa písalo že ak máš niečo na srdci na to sú blogy. Osobné veci by sa na Fóre riešiť nemali aj keď sa tomu nedá zabrániť. Myslel som to trochu inak, ale nechaj tak...
weirdo Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 mam taky maly navrh: Vo viacerych temach sa mi stava, ze nemozem ani docitat uvodny prispevok vdaka velkemu headeru a roznym veciam medzi nadpisom a samotnou temou. Navyse, ked chcem trochu posuvat stranky v teme, kde ich je vela, musim vzdy zoscrollovat nizsie tam to prepinat .. ked takto prechadzam temu s 30-40 stranami, celkom to otravuje. Hladal som moznost, ako toto aspon ciastocne eliminovat a prisiel som na to, ze nad kazdou temou su Pravidlá pre túto kategóriu. Neziadam o ich odstranenie, ale bolo by dobre vymazat aspon riadky, ktore su prazdne. Na prehladnosti pravidla nestratia a pre nas s malymi monitormi to bude aspon take male plus.
Sniper Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 V IPB3 je header dokonca ešte väčší, takže aj táto vec sa bude riešiť tak, aby všetko bolo efektívnejšie. Teraz na Fóre nerobím takmer nič, čaká sa na prechod na IPB3 a potom sa všetko bude už len dolaďovať, vrátane pravidiel nad témami.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Marec, 2009 Autor Zverejnené 30. Marec, 2009 Time is now: 30. 3. 2009 20:01:22 treba posunut cas na fore o hodinu vpred.
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Keď si odhlásený tak čas na Fóre ukazuje serverový čas, ktorý sa neriadi zmenami a je stále SEČ. Keď sa prihlásiš tak čas by sa mal automaticky prispôsobiť, ak nie tak vo svojich nastaveniach si to môžeš upraviť. Takto to funguje už 3 roky tak neviem čo riešiš.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Marec, 2009 Autor Zverejnené 31. Marec, 2009 kde v nastaveniach sa to da upravit?
aljak63 Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 LEG, veď v oddelení Môj ovládací panel - a tam sa potom premiestni úplne dole a na ľavej strane 3.možnosť odspodu = Nastavenie Fóra ... našiel si?
Sniper Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Minule sa LEG pýtal ako sa zmení jazyk na Fóre a tuším aljak mu povedal ako. Teraz sa LEG pýta ako si nastaví čas a aljak mu povedal ako. Na to že LEG je 3 roky moderátorom tak je trochu zvláštne že takéto veci mu musí radiť obyčajný člen. Asi tých dvoch zamením. aljak nechceš byť moderátorom?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Marec, 2009 Autor Zverejnené 31. Marec, 2009 jj, bolo to tam - My controls / Board settings / Time settings a polozka Is daylight saving time in effect?, ak by to niekto este hladal.
aljak63 Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 aljak nechceš byť moderátorom? A ktoré Kategórie? :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2009 Ďalšie podobné štatistiky budú zverejné v apríli 2012. tamto by sa mohlo robit aj rocne. trojrocny interval je prilis dlhy. o tri roky tu nemusi uz byt kamen na kameni, alebo sa na tu statistiku davno zabudne.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz