Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vzdy ked pisem nieco po a, po be, po ce, ... tak namiesto b ) sa zobrazi smajl :lol: co ma nesmierne rozculuje

neda sa s tym nieco robit?

Zverejnené

Je to jednoduché, keby ste skúšali pokročilé funkcie tohto boardu tak by ste sami na to prišli.

Napr. chcem dať do zoznamu 5 hlavným miest: Praha, Bratislava, Moskva, Paríž, Londýn.

Kliknem sem ->

Obrázok

Vyskočí okno:

Obrázok

kam napíšem mená miest, po každom odenterujem, takže Praha enter, Bratislava enter, Moskva enter, Paríž enter, Londýn enter (po Londýne, ako poslednej položke stlačím opäť enter) takže dostanem toto:

[list=1]
[*]Praha
[*]Bratislava
[*]Moskva
[*]Paríž
[*]Londýn
[/list]

Keďže chcem mať po "a" po "b" po "c" atď, len prepíšem "list=1" na "list=a" takže to bude vyzerať takto:

[list=a]
[*]Praha
[*]Bratislava
[*]Moskva
[*]Paríž
[*]Londýn
[/list]

a výsledok je tento:

• Praha
  • Bratislava
  • Moskva
  • Paríž
  • Londýn
A ešte je to aj naformátované v odstavci :lol:
Zverejnené

len mu tak trosku drbka zatial, nejdu editovat prispevky atd :lol: ale sak ono sa to vylieci po case snad

Zverejnené

Táto verzia má niekoľko utilít ktoré dovolujú opraviť chyby v databáze. Myslím že to pomohlo.

Ešte niekoľko múch tu bude ale to sa vychytá.

Zverejnené

kua preco ked vlozim smajlika tak mi ho hned aj oznaci ako by som si ho oznacil mysou a ked idem dalej pisat musim kliknut vedla alebo sa posunut sipkou inac si ho znova zmazem ?? :lol:

Zverejnené

Tak si prepni na štandardný editor:

Obrázok

a nekaz výbornú predvianočnú náladu :lol:

Zverejnené

Dost by ma zaujimalo, kde najdem ostatne smajliky, ktore boli predtym v ponuke....

Zverejnené

V okne so smalíkmi klikni na "Show all" (ang) resp. na "Všetky smajlíky" (sk) a dostaneš všetky smajlíky.

Ja si už fakt pripadám ako v materskej škole.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

all :

ked zakladate temu, nepiste smajle do nazvu ani do popisku!

vyberte smajl, ktory chcete k theme associovat z repertoiru, ktory je k dispozicii ako doplnok k nazvu temy. ten sa potom zobrazi v zvlastnom policku nalavo od nej pri jej zobrazeni v liste.

Zverejnené

Chcel som dosiahnut, aby mi to namiesto obrazkov smajlikov ukazovalo ich textove verzie, tak som si v cpaneli->nastaveniach nastavil, nech sa neukazuju smajliky

(Želáte si vidieť obrázky a smajlíky v príspevkoch?) a teraz mi to tam vklada link na ne - napr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

neda sa nejak spravit aby miesto toho napisalo "textovu reprezentaciu" toho smajlika - cize :) :D :P a podobne?

Zverejnené

Asi nie. V starších verziách fóra (2.0.x) to tak fungovalo, ale neskôr to zrejme zmenili.

Zverejnené

Axel

pekná výzdoba, ale chcelo by to aj nejaké odpočítavadlo

Zverejnené

Navrhujem schváliť pravidlo (napr označenie 3.4), ktoré by obmedzovalo členov bezhlavo kopírovať siahodlhé texty z iných stránok a zabránilo by tak rôznym tapetárom z rôznych organizácií (vesmírni-lidé - to sem naštastie ešte neprišlo, m.s. a podobné veci). Niečo ako pravidlo 4.2. akurát by sa to vzťahovalo na text. Eventualne by kazdy takyto skopirovany dlhsi text mal byt v QUOTE (spociatku by to slo riesit upozorninim, opakovanym porusenim warnom)

Zverejnené

xatovanie v gallerii sa podstatne nelisi od xatovania na fore. nemalo by prekvitat.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

co je toto za sibnuta tema. competentny moderator by sa na to mohol pozriet, ci to nie je na merger.

Zverejnené

no sviatky sa nám blížia

chcelo by to nejaú výzdobu, najlepšie niečo vo fialovej (aspom do soboty)

Zverejnené

ja idem zajtra prec, ale ak axel bude chciet, mozem spravit nejake dalsie logo s velkonocnou tematikou, len aby to nedopadlo ako s tym prvoaprilovym :lol:

Zverejnené

Už dlhší čas prísnym okom pozerám na tému "Páli nám to?"

Vyzerá to na dobrý post hunting:

Top 10 ku dňu 8.4.2007, 17:28

Prispievajúci Príspevky

game 416

dollphinka 247

secretka 170

Andulqa 87

sumeru 72

Ajk 49

phersu 39

choze 31

Dudojenka 30

tomassi 28

Zverejnené

hunting či nie, ľudí to baví - pravda, otázne je, či ich to bude baviť aj po tom, čo to majú verejne vyčítané.

odrátaj mi tie príspevky.

Zverejnené

Nemusí sa hneď nikto odúvať len preto že som si dovolil niečo napísať na tému, ktorá nemá prakticky žiadny zmysel a osoh pre iných.

Takáto hra by sa hodila na nejaký xat ale nie na diskusné fórum.

Zverejnené

Axel

Potom každá hra na fóre je zbytočná. A osoh má! Obohacuješ si slovnú zásobu. V minulosti zasa získavaš nové informácie. Atď.....

A keď je to "hunting" tak odrátaj všetkým príspevky, ktoré majú za hry na fóre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov