Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 vzdy ked pisem nieco po a, po be, po ce, ... tak namiesto b ) sa zobrazi smajl :lol: co ma nesmierne rozculuje neda sa s tym nieco robit?
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Je to jednoduché, keby ste skúšali pokročilé funkcie tohto boardu tak by ste sami na to prišli. Napr. chcem dať do zoznamu 5 hlavným miest: Praha, Bratislava, Moskva, Paríž, Londýn. Kliknem sem -> Vyskočí okno:kam napíšem mená miest, po každom odenterujem, takže Praha enter, Bratislava enter, Moskva enter, Paríž enter, Londýn enter (po Londýne, ako poslednej položke stlačím opäť enter) takže dostanem toto: [list=1] [*]Praha [*]Bratislava [*]Moskva [*]Paríž [*]Londýn [/list]Keďže chcem mať po "a" po "b" po "c" atď, len prepíšem "list=1" na "list=a" takže to bude vyzerať takto: [list=a] [*]Praha [*]Bratislava [*]Moskva [*]Paríž [*]Londýn [/list]a výsledok je tento:PrahaBratislavaMoskvaParížLondýnA ešte je to aj naformátované v odstavci :lol:
Ajk Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 FIIIIIIHA... tusim mame nove FORUM :lol:
weirdo Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 len mu tak trosku drbka zatial, nejdu editovat prispevky atd :lol: ale sak ono sa to vylieci po case snad
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Táto verzia má niekoľko utilít ktoré dovolujú opraviť chyby v databáze. Myslím že to pomohlo. Ešte niekoľko múch tu bude ale to sa vychytá.
Nokia Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 kua preco ked vlozim smajlika tak mi ho hned aj oznaci ako by som si ho oznacil mysou a ked idem dalej pisat musim kliknut vedla alebo sa posunut sipkou inac si ho znova zmazem ?? :lol:
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Tak si prepni na štandardný editor: a nekaz výbornú predvianočnú náladu :lol:
chorche Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Dost by ma zaujimalo, kde najdem ostatne smajliky, ktore boli predtym v ponuke....
Sniper Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 V okne so smalíkmi klikni na "Show all" (ang) resp. na "Všetky smajlíky" (sk) a dostaneš všetky smajlíky. Ja si už fakt pripadám ako v materskej škole.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Február, 2007 Autor Zverejnené 25. Február, 2007 all : ked zakladate temu, nepiste smajle do nazvu ani do popisku! vyberte smajl, ktory chcete k theme associovat z repertoiru, ktory je k dispozicii ako doplnok k nazvu temy. ten sa potom zobrazi v zvlastnom policku nalavo od nej pri jej zobrazeni v liste.
sedimin Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Chcel som dosiahnut, aby mi to namiesto obrazkov smajlikov ukazovalo ich textove verzie, tak som si v cpaneli->nastaveniach nastavil, nech sa neukazuju smajliky(Želáte si vidieť obrázky a smajlíky v príspevkoch?) a teraz mi to tam vklada link na ne - napr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neda sa nejak spravit aby miesto toho napisalo "textovu reprezentaciu" toho smajlika - cize :) :D :P a podobne?
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Asi nie. V starších verziách fóra (2.0.x) to tak fungovalo, ale neskôr to zrejme zmenili.
tomassi Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Axelpekná výzdoba, ale chcelo by to aj nejaké odpočítavadlo
Ajk Zverejnené 4. Marec, 2007 Zverejnené 4. Marec, 2007 Navrhujem schváliť pravidlo (napr označenie 3.4), ktoré by obmedzovalo členov bezhlavo kopírovať siahodlhé texty z iných stránok a zabránilo by tak rôznym tapetárom z rôznych organizácií (vesmírni-lidé - to sem naštastie ešte neprišlo, m.s. a podobné veci). Niečo ako pravidlo 4.2. akurát by sa to vzťahovalo na text. Eventualne by kazdy takyto skopirovany dlhsi text mal byt v QUOTE (spociatku by to slo riesit upozorninim, opakovanym porusenim warnom)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Marec, 2007 Autor Zverejnené 7. Marec, 2007 xatovanie v gallerii sa podstatne nelisi od xatovania na fore. nemalo by prekvitat.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2007 co je toto za sibnuta tema. competentny moderator by sa na to mohol pozriet, ci to nie je na merger.
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 no sviatky sa nám blížia chcelo by to nejaú výzdobu, najlepšie niečo vo fialovej (aspom do soboty)
Andulqa Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 ja idem zajtra prec, ale ak axel bude chciet, mozem spravit nejake dalsie logo s velkonocnou tematikou, len aby to nedopadlo ako s tym prvoaprilovym :lol:
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Už dlhší čas prísnym okom pozerám na tému "Páli nám to?"Vyzerá to na dobrý post hunting: Top 10 ku dňu 8.4.2007, 17:28 Prispievajúci Príspevky game 416 dollphinka 247 secretka 170 Andulqa 87 sumeru 72 Ajk 49 phersu 39 choze 31 Dudojenka 30 tomassi 28
game Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 hunting či nie, ľudí to baví - pravda, otázne je, či ich to bude baviť aj po tom, čo to majú verejne vyčítané.odrátaj mi tie príspevky.
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Nemusí sa hneď nikto odúvať len preto že som si dovolil niečo napísať na tému, ktorá nemá prakticky žiadny zmysel a osoh pre iných.Takáto hra by sa hodila na nejaký xat ale nie na diskusné fórum.
phersu Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Axel Potom každá hra na fóre je zbytočná. A osoh má! Obohacuješ si slovnú zásobu. V minulosti zasa získavaš nové informácie. Atď.....A keď je to "hunting" tak odrátaj všetkým príspevky, ktoré majú za hry na fóre.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz