Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

skľudni sa, v prvom rade. a píš do svojej témy a bude kľud.

vieš, že najprv musíš myslieť, potom hr. takže prestaň vyšilovať a 3 veci bola dohoda a dosiaľ je všetko ok, nech je aj naďalej:

1. všetky svoje veci píš do témy o Tomášovi.

2. keď máš niečo prísne k inej téme, tak prísne do inej témy, ale len o téme!

3. a ešte tam máš blogy, kam môžeš písať svoje komplikované myšlienkové pochody.

Pochopené? Pochopené, Super.

toto si budeme pamätať a všetko bude ok.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

To na tomto fore som skoncil len ja? Vy ostatni ste mi to nepovedali? Ja som to uz v tomto roku raz zazil,ze nieco skonciloooo a mi nitko nepovedal. Inak nie to pekne taketo spravanie. My na Gemeri to neberieme.

Zverejnené

Čo sme ti nepovedali? Že si sa rozhodol skončiť? Nerozumiem.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Vzhľadom k tomu že toto fórum sa už totálne presunulo do "stealth" režimu. Príspevky sú úplne neviditeľné.

Nemá akýkoľvek zmysel, čokoľvek sem písať.

Jednoducho nemá.

Preto sem už nič písať nebudem.

Zverejnené

Alamo má na mysli, že bez prihlásenia sú príspevky či témy neviditeľné

post-2793-0-13379900-1573507802_thumb.png

je vec názoru či je to dobre alebo zle, mne osobne je to dosť šumák

• Pridať bod 1
Zverejnené

Preto sem už nič písať nebudem.

:D

ale mas pravdu, takto si ta svet nevsimne a nepotlapka ta po pleci

• Pridať bod 1
Zverejnené

takto je to už dávnejšie, alebo už aspoň bolo,
je celá hromada existujúcich fór, kam sa treba najprv prihlásiť a potom je možné vidieť a čítať a písať...

niektoré menili, niektoré naopak, ke´d sa chceli spropagovať, niektoré menili na nutnosť prihlásenia... to je taký problém? ach jo.

Zverejnené

game

Uvažoval som o tom, že prestanem používať tú debilnú prezývku, a dám si sem moje skutočné meno Slavomír Fridrich..

Ale načo?

Aký to má mať význam?

dead su s toho robil srandu.. "Nikto ťa nepotľapká po pleci"..

Môžem si napríklad o politike mlieť koľko chcem a čo chcem..

Ale nikoho nepresvedčím o ničom, pretože nikoho koho by som mohol presvedčiť ani nenájdem..

• Pridať bod 1
Zverejnené

milý alamo, ale toto je len fórum...

necítim najmenšiu potrebu písať tu pod vlastným menom.... a myslím, že som toho tu aj veľmi vážne popísala skutočne mraky.
ja mám svoj nick rada, stotožňujem sa s ním, používam ho desne dlhé roky...
ale keď raz bude nutné, nebude mi robiť problém použiť meno... je to len meno... ktorých sa v tejto krajine opakujú stovky.

keď cítiš potrebu, aby si dal na známosť, že to píšeš ty, kľudne ... poprosíme admina a zmení ti meno.

čo sa týka politiky.... ja si myslím, že tu nejde o to, presvedčiť niekoho... dokonca ani na starom pf to nefungovalo.... každý si písal to svoje.

v žiadnej debate som ešte nevidela - a prisámbohu ich už roky nepozerám - ale na fórume čítam  - že by v diskusii niekto niekoho presvedčil o svojej pravde alebo svojom pohľade , každý má ten svoj... napeirk celým stranám diskusií a hodinám a hodinám diskusií kdekade.

a nielen na fóre.... aj doma....  
s tým mám takú skúsenosť. a dokonca zákaz debatovať doma o politike, lebo nie je môj chleba hádať sa s niekým denne a počúvať, ako nadáva.... a radšej si očistím dušu umením, ktoré sa dotklo môjho srdca... a srdca miliónov ďalších ľudí, niekoho nie, ale to tak chodí .... aj v politických debatách.
nasilu nič nejde.

ale úplne v pohode.... je to na tebe.
skutočne  - keď potrebuješ svoje názory prezentovať pod vlastným menom, kľudne.

keď príde náhodou doba, ktorou sa nejaký čas kdekade vyhrážajú, že diskusie len pod vlastným menom, tak budem písať pod vlastným menom...

odskúšala som si to.... kdesi som len kvôli jednej veci registrovaná pod vlastným menom - a dokonca tam, kde to vidí celý svet, a ver mi, je to každému úplne jedno...

podstatné je, akým jazykom to človek píše, ako to preloží prekladač, či dostaneš nejakú akú takú spätnú väzbu, a keď nie, nič sa nedeje, kľudne si každý aj tak napíše svoj názor.... na mene záleží najmenej. nikto nepátra, kto je odkiaľ a kto je, čo je.

svojho času sme tu mali debatu o používaní skutočných mien - ale po terajších internetových skúsenostiach viem, že to bola búrka v pohári vody...

sme tu ako nicky, sme tu roky, hráme sa a debatíme a niekdey sa nazlostíme.... a kdesi inde experimentujem pred svetom so svojím vlastným menom, a je to úplne to isté.

premysli si to, a neber to tak veľmi vážne, keď smiem poprosiť - ja viem, niekedy to nejde, niekedy si človek berie veci vážnejšie a narobí si vredy....
ale v konečnom dôsledku a po skúsenostiach si myslím, že je úplne jedno, pod akým menom.

moje názory sú moje názory tak či tak... a týka sa to myslím každého. v kľude si to premysli.

Zverejnené

To je hlavne kvôli súkromiu a bezpečnosti. Stránka používa zastaralý software.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

game

Mám dve technické otázky.

1. Čo po tom keď sa premenujem, bude tu s tým prekliatym aliasom "alamo"?

Nerád by som, aby ho potom používal niekto iný.

Dá sa to "meno", na dobro zablokovať?

2. Blog.. Bude blog viditeľný pre kohokoľvek, aj keď sa neprihlási na fórum?

Potrebujem vedieť, či si mám založiť úplne nový, niekde inde.. A tento zmazať, pretože neviditeľný blog, fskt už nemá zmyslu ani zblo..

Zverejnené

alamo,
keď sa premenuješ na xy, zmení sa tvoje nové meno všade, aj nad starými príspevkami na xy
myslím, že admin môže meno alamo zablokovať, keď sa s ním dohodneš
na toto všetko ovšem prosím poprosiť admina, keď to vážne takto chceš.

Blog je viditeľný tak, ako si to nastavíš ty sám... od súkromného po verejný a s príspevkami a bez príspevkov a neviem, ako všelijako ešte...
otvoríš blog, ponastavuješ ako ti pasuje, ... to už musíš prezrieť sám - verejný, a tak .... odskúšaj s to, neprihlásený sa pozri na blogy, prihlásený sa pozri na blogy,
toto ja ani len neviem, lebo všetky moje blogy boli vždy verejné pre fórum, ...s niečím okolo blogov mal naposledy problém Tomáš.
odskúšaj prosím. keď niečo nepôjde, spýtaš sa admina. to sú veci, ktoré sú jeho parketa.
díky moc.

Zverejnené

Blogy sú verejne prístupné, súkromie si nastavuje každý autor zvlášť. Na hlavnej stránke to vidieť na Tomášových chobotinách.

Meno je možné zmeniť, dá sa zablokovať (alebo prihlasovať sa budeš ako alamo, ale na Fóre sa bude zobrazovať iné meno, napr. Veľký Inkvizítor), aby sa nedalo používať nikým iným, pôvodné meno zostane len v citáciách (aj to by sa dalo zmeniť, ale len cez query v databáze, ale to robiť nebudem).

• Pridať bod 1
Zverejnené

game

Mám dve technické otázky.

1. Čo po tom keď sa premenujem, bude tu s tým prekliatym aliasom "alamo"?

Nerád by som, aby ho potom používal niekto iný.

Dá sa to "meno", na dobro zablokovať?

...

isteže sa dá, ja som si v čase registrácie tu  chcela dať nick ako som mala na nebohom postfóre Andulka, ale kočena s podobným nickom asi nechcela aby si nás mýlili, a Andulku som si už dať nemohla...nevadí, Vilma Flinstonova sa mi pozdáva a stotožnila som sa s ním.

takže áno, dá sa to. Keď požiadaš o to admina, nijaký iný alamo tu behať nebude. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Aj Vilme môžeme zmeniť nick. Blairwitch by sa hodilo, teba zaujímajú paranormálne javy, také niečo, nie?

• Pridať bod 1
Zverejnené

ee... Vilma je rozhodne lepšia, než bol kedysi pôvodný nick, na ten sme už aj pomaly zabudli,
nedivím sa, že sa s Vilmou stotožňuje... ako keby svojmu avataru z oka vypadla :D

Zverejnené

Vilma bude Blairwitch, už som sa rozhodol.

alamo bude Inkvizítor, informátor bude Libertarián a tyso Matka Tereza.

Zverejnené

Aj Vilme môžeme zmeniť nick. Blairwitch by sa hodilo, teba zaujímajú paranormálne javy, také niečo, nie?

netreba, páči sa mi ten, čo mám :)

Vilma bude Blairwitch, už som sa rozhodol.

alamo bude Inkvizítor, informátor bude Libertarián a tyso Matka Tereza.

:)

len ma ty pekne nechaj takto ako som, pasuje mi to k obrázku aj ttitulu, skrátka...som s tým nadmieru spokojná, už aj na Gmaili mám takú emailovú adresu :)

ale si ma pobavil.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Meno je možné zmeniť, dá sa zablokovať (alebo prihlasovať sa budeš ako alamo, ale na Fóre sa bude zobrazovať iné meno, napr. Veľký Inkvizítor)

Malých inkvizítorov je na svete už dosť.

Mne stačí moje meno Slavomír Fridrich.

Môžeme to prerobiť.

:)

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov