Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nemozem najst temu o motivacnych citatoch, ktoru som nedavno zalozil. Mohol by mi niekto napisat, co sa s nou stalo?

Zverejnené

Nemozem najst temu o motivacnych citatoch, ktoru som nedavno zalozil. Mohol by mi niekto napisat, co sa s nou stalo?

Tomasova mama povedala ze do nedele musi byt prec.

...

Zverejnené

Dead, je to v poriadku, je na mieste,

V noci ma tu rozculoval tomasko a nahoou som klikla vedla,

Tema je tam a zije :-)

• Pridať bod 1
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

mal by som menší návrh ohľadne Tomáša - má vyhradenú svoju tému, tak nemusí byť zaspamované celé fórum tými jeho drístami. ak chce na niečo reagovať, z ľubovolnej témy, nech si to precituje do svojej, a tam nech drísta do haleluja...

Zverejnené

Takto to malo byť, ale on je ako rakovina, postupne sa rozlezie všade.

Zverejnené

ono nepomaha ani to, ked ho ma clovek zabanovaneho - ked nanho reagujete; podobne ako na informatora :(

Zverejnené

:(

Ja som už Tomáša viac krát vyzval nech vypadne z tohto fóra, že nikto nemá na neho nervy a každý ho nenávidí, no ale vidíš, je ako vírus HIV, nie a nie sa ho zbaviť.

Zverejnené

nemusí vypadnúť, a ani nevypadne. aj keď je to Tomáš, zlo nerobí, to len našim nervom občas...

clovekov návrh je ok.

mimochodom ku konkrétnej téme písať do inej témy mal teraz po novom povolené - má právo písať, keď sa bude držať konkrétnej veci a témy,

ale je to zrejme ako s tým prstom a rukou. ovšem je to omnoho lepšie, než bolo pred časom... Tomáš celkom dodržiava dohody.

Zverejnené

to by slo... tomasovu temu mam na blackliste :D

Zverejnené

Pokým píše v rámci témy, je všetko OK. Ale u neho je často zvykom, že každá téma, je jedno o čom je, môže byť o jadrovom výskume, love veľrýb, dejinách Perzskej ríše alebo biotopoch v Južnej Amerike, po štyroch - piatich príspevkoch skĺzne do sťažností, že mu žgrloši podnikatelia málo platia, napriek tomu, že načas chodí z prestávky.

Zverejnené

:(

Ja som už Tomáša viac krát vyzval nech vypadne z tohto fóra, že nikto nemá na neho nervy a každý ho nenávidí, no ale vidíš, je ako vírus HIV, nie a nie sa ho zbaviť.

ale čoby. Ja vôbec necítim k nemu nenávisť. Ľutujem ho. A nevadí mi tu. Veď ak napíše nejaký siahlodlhý príspevok s danou témou ani nesúvisiaci, tak ho ignorujem a nereagujem. Ke´d si predstavím, že by som mala také decko, tak ma pot oblieva.

lenže keby sa nedajbože bolo také čosi stalo, ja by som to riešila ešte kým bolo decko malé, a nie bitkou za to, že sa bojí silnejších spolužiakov, ale už ako malého by som ho šupla na nejaké judo alebo karate. keby aj hned tam nehviezdil, ale určite by mu to aspoň medzi spolužiakmi dodalo sebavedomia. A možno by bol získal aj nejaké dobré návyky ako sebadisciplínu a po fyzickej stránke obratnosť. Čo už teraz, ked je starý jak republika?

Aspoň sa nehrabe v reále na miesta, na ktoré nemá (teraz hovorím o práci), ale vie si spočítať, na čo mu jeho IQ a "šikovné" ruky stačia. To mu uprieť nikto nemôže, hoci tu vypisuje hlúposti o možnosti robiť to či ono. No ale snívanie nie je zakázané. Ani nám, ani jemu. 

sorry, že som to dala sem, ale je to reakcia na sniperov príspevok, ako tu toho neboráka nenávidíme, čo hádam predsa len je silné slovo. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vilmuš, tu nejde o nenávisť, ale keď má vypisovať nekonečné traktáty, plné sťažností a sebaľútosti, nech tak robí vo svojej téme, nemusí tým byť zaprasené celé fórum ... ostatne, aj múr nárekov majú Izraelci len jeden, a stačí pre všetkých...

a že sa nehrabe na pozície na ktoré nemá? :O asi ho nečítaš pozorne, lebo už chcel byť všetkým, o čom si myslí že sa tam dá zarobiť. účastníkov cestnej premávky zachránilo pred jeho kamionistickými "schopnosťami" len to , že neprešiel cez psychotesty ... našťastie

Zverejnené

clovece, áno, viem...ale to mi predsa len prišlo trocha kruté, že nenávidíme. 

Nuž, pred Tomáškom-kamionistom nás ochránili psychotesty, našťastie sa nehrabe a ani sa nevie predať na iné zodpovedné funkcie. 

Flinstone sa v živote stretol s elektrikárom s podobnými schopnosťami, ale ten mladík si rýchlo uvedomil, že na to, aby robil elektrikára napriek tomu, že má výučný list, nemá...ale zato je z neho šikovný vodič, v autách sa vyzná a šofér nie je zlý. To sa mu všetci čudovali, prečo chce siloumocou robiť elektrikára, ked má vzťah k autám a je v tom celkom šikovný, kým ako elektrikár skoro poslal Flinstona na druhý svet, ked pustil odstavený prúd do lisu, ktorý práve Flinstone čistil a opravoval.

Zverejnené

Tomáš celkom dodržiava dohody.

keď si chce udržať miesto cirkusovej atrakcie, tak sa snaží. hlavne nech má tlieskajúce publikum.

• Pridať bod 1
Zverejnené

je nám to jasné. už dlho  : )  ale aj klaun je nakoniec pod tou maškarou a červeným nosom človek.

aj trochu porúchaný, ale ako sa ukázalo, nie až tak veľmi, ako sme si mysleli.... tu jeho činnosť a dohody sledujem...  strážim ho, žiadny strach. :)

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

tu vôbec nejde o stráženie. písal som o tom v chate.

Zverejnené

viem, pamätám si to.
vďaka za ohodnotenie,

ale v histórii fs sme pred neajkými desiatimi rokmi dávali hlasovať o tom, či niekoho vyparentujeme z fóra či nie.
nebolo to k ničomu.... a to boli iní (dvaja) ľudia, s iným slovníkom, s iným správaním... nie sme elfanti, nevieme vyhadzovať starých členov na otočku.

viem, kde je problém s Tomášom, ale tým dotyčným nesiaha ani po malíček na nohe.  preto píšem, že ho sledujem a ustrážim.
nečítajte ho. prosím, dajte ho do ignore a nečítajte ho.

v téme o jeho osobe môže písať koľko chce. to bola dohoda, okrem pracovnej témy a blogov.

a tém iných, kde sa bude držať danej témy a nezamotá do toho seba a svoje vzdychanie.

napriek všetkému zdaniu ja viem, čo Tomáš robí a aký je. ale boli tu stokrát horší, starí fórumáci, omnoho horší so sprostým slovníkom a miešaním sa do všetkého, a osadzovaním celého Fóra úplne iným štýlom, než to robí Tomáš.... Tomáš je popri nich baránok boží.

Tomáš je mierne neschopný egoistický chlapík, ktorého živí pozornosť, ktorú vyvoláva.

vieme. momentálne vieme aj to, prezradil to na seba, že nie je tak psychicky postihnutý, ako sme si mysleli... ohľady sa hodne zúžili.

keď je to ovšem o psychiatrovi pravda.

aj moje. a už to cíti. toto nebude mať dlhé trvanie.

Zverejnené

aj trochu porúchaný, ale ako sa ukázalo, nie až tak veľmi, ako sme si mysleli....  

Tomáš má v hlave EPROMku s nejakým iným firmware, ako väčšina populácie, vieme ... ale však práve preto má vyhradené svoje témy, lebo inak budú tie jeho žalospevy nad nespravodlivosťou čohokoľvek aj v téme o tvare elementárnych častíc...

Zverejnené

nebudú.

alebo si môžeme zahrať hru na vyhadzovanie ako pred desiatimi rokmi s alfim a chorchem blahej pamäti... ale to boli iné kapacity, aj tak to k ničomu neviedlo.

kto si na nich pamätá, vie, že Tomáš je slabý trikrát preliaty odvar.

oni riešili všetko, a veľmi nevyberane, po celom fóre - nechcela by som to znovu zažiť.

Tomáš neporušil ani jediné Pravidlo, spravidla robí to, čo sa mu napíše, a dá sa usmerniť do svojho domčeka.

že píše len a len o sebe.... áno. že je natvrdlý, áno. že to robí z časti schválne, z časti pre svoje nižšie IQ, áno. že mu niet pomoci, áno.

máte skutočne chuť rozhodovať o bytí či nebytí starého fórumáka, moji milí?

tak vážne. kľudne. v podstate skutočnú príčinu v porušení Pravidiel nemáme, len že občas lezie na mozog a predvádza sa a žere nervy.

môžeme to ovšem skúsiť, keď na takéto niečo máte chuť a náladu, keď chcete.

Zverejnené

nikto ho predsa z fóra nevyháňa. 

Ale:

v téme o jeho osobe môže písať koľko chce. to bola dohoda, okrem pracovnej témy a blogov.

problém je, že on tú dohodu nedodržuje, resp. pravidelne porušuje. nemusela by tu byť ani bodka, namiesto posledných 16 príspevkov, ak by svoje žalospevy písal do vlastnej témy... trúfam si povedať, že nikto by nenamietal ani keby napíše aj do iných tém, ale samozrejme k veci, a nie len o tom ako mu každý/všetko ubližuje

Zverejnené

posledné príspevky písal správne - neboli to jeho egoistické súkromné jajkania,

písal to všetko do tém, kam patria: online obchody do online obchodov, prácu do práce.... a nepísal tam nič navyše, maximálne jednu malú poznámku - a takú poznámku tu napíše k príspevkom ktokoľvek z nás.

ale ok. už to bolo vcelku v pohode, ale dobre:  budeme ho naháňať aj so správnymi témami do jeho domčeka.

skutočne by ma zaujímalo, ako by ste boli znášali alfiho, alebo chorcheho, ktorý za dve hodiny po nociach  natrieskal hocikedy 140 príspevkov o jednej vete.... polietal celé fórum bez rozumného obsahu, a za slovník by sa hanbil aj kočiš.

a alfi bol najmúdrejší ITčkár na fóre, všetkým ITčkárom to tu natrel, a písal to všade, kam sťatý ako námorník dosiahol. slovník mal tiež krásny.

alebo Bronta. Joseho ste zažili, ale to nebol starý fórumák, ale hnusný bol statočne. a funebrak, tiež dočasný, ktorý chytal hysterické záchvaty. ale nikdy sme nikoho len tak šmahom nebanovali.

Zverejnené

máte skutočne chuť rozhodovať o bytí či nebytí starého fórumáka, moji milí?

o jeho bytí, či nebytí sa tu nerozhoduje. o tom si rozhoduje on sám. a byť po mojom, vypakujem ho stade, aby mu v tom rozhodovaní nebránili žiadne "rušivé vplyvy". ako som už písal, on sa tu nič nenaučí, nikto mu tu nepomôže, len vyciciava energiu z ľudí.

Zverejnené

Stačilo! Stačí, že je tu jedna téma o debilovi, nemusí tu byť druhá!

• Pridať bod 1
Zverejnené

o jeho bytí, či nebytí sa tu nerozhoduje. o tom si rozhoduje on sám. a byť po mojom, vypakujem ho stade, aby mu v tom rozhodovaní nebránili žiadne "rušivé vplyvy". ako som už písal, on sa tu nič nenaučí, nikto mu tu nepomôže, len vyciciava energiu z ľudí.

Stačilo! Stačí, že je tu jedna téma o debilovi, nemusí tu byť druhá!

Otázka: Viem že sa to málokedy na fórach stáva ale môže úžívateľ dobrovoľne požiadať o BAN alebo zrušenie účtu? Najlepšie obe naraz.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov