Sniper Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 Máme tu menšie išjú, "ä" v URL sa konvertuje na ae. Zrejme tu dochádza ku konfliktu s inými jazykmi, zrejme s nejakým germánskym, kde "ä" sa bez použitia diakritiky píše ako "ae" a nie ako obyčajné "a" ako u nás. Bude potrebné skontrolovať a prípadne upraviť zdrojové súbory fóra.
Tom Zverejnené 23. November, 2012 Zverejnené 23. November, 2012 Pri citaci niekoho s apostrofom v mene je cast za apostrofom odrezana: [quote name='T'om' timestamp='1353446393' post='186859']T'om[/quote] T'om [quote name="T'om" timestamp='1353446393' post='186859']T'om[/quote] "T'om"Ako vidiet da sa to fixnut zmenenim apostrofov na uvodzovky, neviem ale co to spravi s inymi funkciami eg. notifikacie ani ci funguju ked je cast odrazana
Sniper Zverejnené 23. November, 2012 Zverejnené 23. November, 2012 To je známy bug, v ďalšej verzii by to malo byť opravené.
D'Ady Zverejnené 29. November, 2012 Zverejnené 29. November, 2012 opakovane sa mi stalo, ze forum nekorektne reaguje na pokus o citaciu z ext. clanku: tuknem na ikonu citacie, zobrazia sa tagy quote, presuniem sa medzi ne a ked dam Ctrl+V (text som kopiroval kdesi na webe), tak sa text nezobrazi, ale ukoncovaci tag sa presunie do dasieho riadku a cela stranka sa mi kamsi posunie dozaduked som to vkladal znova, tak uz pootm vselijake kejkle - dalo to dvakrat, neslo odmazat prazdne miesto, po opatovnom vlozeni tagu napisalo, ze ho nema ukonceny a pod. a 2nd - v prispevku 41 v teme Strajk som dal link na post v inej teme, ale nehodi to na konkretny prispevok, ale na uvod temy.... a za tretie - este nikdy sa mi nepodarilo najst konkretnu temu vo fore pomocou vyhladavania; napr. temu "Blog na dnesny den" som najprv zadal do search policka cely nazov, potom len "blog" a "deň" a nakonie len "blog", aj tak prd naslo :(
game Zverejnené 29. November, 2012 Zverejnené 29. November, 2012 s tými citáciami z vonkajšieho zdroja to robí aj mne. citát akože nevloží, preskočí rozpísaný príspevok akoby bol napísaný a odoslaný, na tému, a kamsi hore. treba vojsť znovu do príspevku cez Upraviť, a tam je citát v príspevku zobrazený, len ho potom treba Oquotovať ... a odoslať. keď pridávam ďalší kúsok citátu z vonkajšieho zdroja, stane sa to isté, celý proces treba zopakovať ... koľko citátov vkladám, keď z celého článku desať nenadväzujúcich viet, tak desaťkrát upraviť. v príspevku potom citát vyzerá tak, že je síce v modrom políčku, ale pod textom samotným sú biele polia. takto: Produkcia medu je podľa včelárov asi o tretinu nižšia, ako predpokladali. Dôvodom je spomínané počasie, v menšej miere aj rôzne choroby, ktoré včelstvá napádajú. Čítajte viac: http://prievidza.sme...l#ixzz2Dc0d7wVl
D'Ady Zverejnené 30. November, 2012 Zverejnené 30. November, 2012 no ale f(u)ckt, ako moze byt toto vysledok vyhladavanie slova "nabozenstvo" vo fore ?
Sniper Zverejnené 30. November, 2012 Zverejnené 30. November, 2012 opakovane sa mi stalo, ze forum nekorektne reaguje na pokus o citaciu z ext. clanku: tuknem na ikonu citacie, zobrazia sa tagy quote, presuniem sa medzi ne a ked dam Ctrl+V (text som kopiroval kdesi na webe), tak sa text nezobrazi, ale ukoncovaci tag sa presunie do dasieho riadku a cela stranka sa mi kamsi posunie dozadu Môžeš ukázať screen ako to ukazuje? Podľa tvojho popisu si to neviem predstaviť. Ináč ja externé texty kopírujem tak, že ich vložím do notepadu a potom skopírujem sem. Alebo ich skopírujem sem, celé označím a potom v editore hore vľavo kliknem na gumu, tá by mala vymazať prakticky všetko formátovanie. Tu na Fóre sa používa CKEditor, ktorý zachováva formátovanie z iných stránok, takže to odporúčam mazať. A quote dávam tak, že si označím celý text a potom kliknem na quote, ale ani tvoj postup nie je zlý, ak tam vkladáš čistý text, a 2nd - v prispevku 41 v teme Strajk som dal link na post v inej teme, ale nehodi to na konkretny prispevok, ale na uvod temy.... Neviem ako si sa dopracoval k tomuto odkazu: http://www.freespace.sk/tema/4863-blog-na-dnesny-den/#entry140203 ale mal by byť tento (musíš kliknúť pravým tlačítkom myši na číslo príspevku a dať si kopírovať) http://www.freespace.sk/tema/4863-blog-na-dnesny-den/strana__st__100#entry187550 v ďalšej verzii fóra by to malo byť vylešené. a za tretie - este nikdy sa mi nepodarilo najst konkretnu temu vo fore pomocou vyhladavania; napr. temu "Blog na dnesny den" som najprv zadal do search policka cely nazov, potom len "blog" a "deň" a nakonie len "blog", aj tak prd naslo :( Systém vyhľadáva tak, že najprv ako keby radil výsledky podľa obsahu v príspevkov a nie témach. Preto sa treba prekliknúť do pokročilého vyhľadávania a dať si vyhľadať kľúčové slovo v názvoch tém. Snáď v budúcnosti to bude lepšie. s tými citáciami z vonkajšieho zdroja to robí aj mne. citát akože nevloží, preskočí rozpísaný príspevok akoby bol napísaný a odoslaný, na tému, a kamsi hore. v príspevku potom citát vyzerá tak, že je síce v modrom políčku, ale pod textom samotným sú biele polia. To isté čo som písal Dadymu.
D'Ady Zverejnené 30. November, 2012 Zverejnené 30. November, 2012 Môžeš ukázať screen ako to ukazuje? Tu na Fóre sa používa CKEditor, ktorý zachováva formátovanie z iných stránok, takže to odporúčam mazať. A quote dávam tak, že si označím celý text a potom kliknem na quote, ale ani tvoj postup nie je zlý, ak tam vkladáš čistý text, pravdepodobne je to problem s formatovanim; budem si na to davat pozor, ajked to znamena niekolko klikov navyse, no nezblaznim sa nie, screen neviem ukazat, neviem, ak by som ti ukazal NEpridanie textu a POSUN stranky, musel by som to zosnimat do videa a to sa mi fakt nechce :D Neviem ako si sa dopracoval k tomuto odkazu: presne tak ako si napisal - pravym mysitkom click & copy na cislo prispevku... Systém vyhľadáva tak, že najprv ako keby radil výsledky podľa obsahu v príspevkov a nie témach. Preto sa treba prekliknúť do pokročilého vyhľadávania a dať si vyhľadať kľúčové slovo v názvoch tém. Snáď v budúcnosti to bude lepšie. podla mna prva veta nie je pravda, vid vysledky postnuty screen v prispevku 306 predstavuje to pre mna dost velky problem, pretoze nie som schopny si zapamatat, ktora tema sa nachadza v ktorej casti fora a uz vobec nie, ako sa presne vola takze ked chcem postnut nieco nove (nie reagovat na posledne prispevky) ohladom napr. nabozenstva, musim si pracne otvorit cele forum, v prehlade najst nabozenstvo, otvorit a potom prehladavat temy, kam by sa to hodilo... ach, zlate stare PostForum, tam vyhladavanie fungovalo bez problemov...
game Zverejnené 30. November, 2012 Zverejnené 30. November, 2012 prípadne môžeš otvoriť Náboženstvo, a do vyhľadávača pridávať vhodné slová - keď máš otvorenú kategóriu, Vyhľadávač hore v rohu automaticky nahodí " Hľadať v tejto kategórii " - je to podstatne jednoduchšie, keď vieš, že by to malo byť kdesi tam ... rovnako je to s témou tiež v tom zvyknem hľadať, dosť často, keď človek natrafí na charakteristické slovo, vcelku to ide. podstatné je zapamätať si sekcie, politika a vedy, potom náboženstvo a para, potom výpočtová technika ... cez kultúru k športu a k zábave ... v tom sa už dá orientovať potom lepšie prípadne sa ma spýtaj, keď som tu ... :)
Sniper Zverejnené 1. December, 2012 Zverejnené 1. December, 2012 ach, zlate stare PostForum, tam vyhladavanie fungovalo bez problemov... Fakt máš problém vyhľadať niečo pomocou tohto formulára?
D'Ady Zverejnené 1. December, 2012 Zverejnené 1. December, 2012 nie, ja nie... ako problem ovsem vidim, ze ked do jednoducheho vyhladavacieho okienka vpravo hore zadam kompletny a spravny nazov temy, tak ho nenajde...
Sniper Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 A aký kompletný a správny názov si zadával?
D'Ady Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 napr. Blog na dnešný deň napr. Blog na dnešný deň
Sniper Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 Mne to vo výsledkoch vyhodilo na piatom mieste a keď som si to dal do úvodzoviek, tak na druhom. Na prvom mieste sa objavila táto téma. Je to tak, ako som písal, výsledky najprv zoradí podľa toho čo našiel v príspevkoch a až potom v názvoch tém.
game Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 ano, dnes som dala hľadať čosi, vyhodilo mi osem strán, človeka to núti zúžiť alebo preformulovať hľadané slovo ... potom našlo len jednu stranu a dve témy na druhej strane.v úvodzovkách som tuším ešte neskúšala. skúsim, pri najbližšom hľadaní.
D'Ady Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 ked som to dal bez uvodoviek, tak nenaslo VOBEC NIC (vyhodilo z hladania predlozku "na"), ked som dal do uvodzoviek, tak naslo spravne - jediny odkaz; mozem ti hodit screeny, ale asi netrebaako - nezblaznim sa z toho... ale doplnim - podla mna nie je spravne, ako to nevyhadzuje ako temynapr. chcem pridat prispevok do temy Ateizmus, ale neviem, kde sa nachadza... tak si ju dam vyhladat... akde je vo vysledkoch ? ... na krasnom 12 mieste, za takymi temami ako su Matovicovci (2.meisto), Zrusenie PF (3.miesto), Ako sa Slovensko podielalo vo vojne v Juhoslavii (9.miesto)... vsetko uplne zle
Sniper Zverejnené 3. December, 2012 Zverejnené 3. December, 2012 A keď vyhľadávaš čo máš v tom malom šedom políčku? 'Fórum' alebo 'Táto téma'? Lebo ak sa nachádzaš v téme Análny sex, tak tam Blog na dnešný deň určite nenájdeš.
D'Ady Zverejnené 4. December, 2012 Zverejnené 4. December, 2012 mam tam "forum", samozrejmeje pravda, ze sa mi v minulosti stalo, ze som toto prehliadol, ale davam si na to pozor ;)
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 vie mi niekto povedat, preco sa mi nedarilo prihlasit sa na forum z mobilu ? OS: android, pristup ako na beznu internetovu strankuchybova hlaska bola stale "nespravne prihlasovacie meno alebo heslo..."neviem, ci forum loguje pokusy o prihlasenie, ak ano, mozna by sa to dalo dohladat niekedy cez vikend... sobota vecer ?
Sniper Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 Dám krk na to, že problémom je ten tvoj apostrof v mene. Dávať do prihlasovacích údajov všelijaké čiarky, dĺžne, mäkčene alebo čo môže spôsobovať problémy. Tvoj posledný pokus podľa prihlasovacieho mena bol 15. decembra 2012 o 13:57:34, ale systém ťa vôbec neidentifikoval. Tvoj posledný úspešný pokus bol niekedy koncom novembra, predpokladám, že sem sa dostaneš len vďaka tomu, že sa neodhlasuješ a prihlásenie máš zapamätané. Už len z tej srandy sa skús odhlásiť tu a znovu prihlásiť, či sa sem dostaneš. Ak nie, pošli mi email.
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 ano, tiez mi napadol tento dovod;tu sa normalne prihlasim, otazka je, ze ci apostrof zadavany v PC kombinaciou Alt+039 je identicky s apostrofom na klavesnici LG...neviem, ako to overit :(
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 hmmm, takze tam je kutya zakopany... este najst na mobile normalny apostrof... ako si na to prisiel ? nech sa poducim
Sniper Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 V administrácii vidím akým menom si sa prihlasoval.
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 aha, takze sem si to len skopcil...no, skusim asi na phone nainstalit nejaku inu klavesnicu, alebo to obcas vydrzim bez tohto bajecneho fora :D
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz