Skočiť na obsah

Menšie návrhy, pripomienky

Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Zverejnené

poslal som ti ho na admina

Asi som to fixol, keď ti príde notifikácia, tak to over

... tiež som už miesto kliknutia na načítanie posledného príspevku "vbehla" niekomu do profilu. :smilieee:

Hej, to je prehodené, možno nechtiac.
Zverejnené

OK, ešte potom budem musieť niečo prekontrolovať, lebo sú možnosti či sa má notifikácia preposlať s príspevkom alebo bez. Tá bez príspevku obsahuje inú štruktúru URL a to treba overiť či to funguje tak ako má.

Zverejnené

Každá zmena je LEN vec zvyku ...

... tiež som už miesto kliknutia na načítanie posledného príspevku "vbehla" niekomu do profilu. :D

tak, na druhý pohľad to vyzerá moderne, prvý je prekvapujúci, na druhý je to fajn ...

vbieham do profilov tuším úplne pravidelne :smilieee:

Zverejnené

ved to logo bolo kedysi... mne to pride ako krok spat.. cele je to nejake nekonzistentne... grrr...

ani vyhladavanie prispevkov nejde tak dobre ako predtym... :smilieee: a uz ani nevidno, ze mam obrazky vo fotogalerii, ikonka zmizla..

:D

Zverejnené

Krok späť to nie je, pretože celý skin sa odľahčil od množstva prebytočných "features" ktoré zneprehľadňovali celý dizajn. Keď myšou nabehneš na svoje meno, tak sa sa vyroluje pop-up kde je všetko čo bolo kedysi priamo v téme.

Zverejnené

Na hlavnej stránke diskusného fóra sa mi nedarí vypnúť pravý panel (Najnovšie témy, posledné zápisy), ikonku tam síce mám, ale nereaguje.

Zverejnené

Funguje mi to vo všetkých prehliadačoch. Prečisti si cache, možno to pomôže.

Zverejnené

Hm, máš pravdu, v Opere to fachá, ale Firefox mám asi nejaký rozhasený. Aj tá ikonka je akási divná:

Obrázok

(Cache som vymazal, počkám si asi na novú verziu FF a bude.)

Zverejnené

Tá ikonka je vo všetkých browseroch transparentná (okrem IE8 a starších), takže najlepšie by bolo keby si celý Firefox preinštaloval ak to nevyrieši update a recache.

Zverejnené

Keď citujem príspevok, v ktorom je už zahrnutý nejaký predošlý citát, tento pôvodný citát v editore príspevku nevidím. Dá sa to obísť nejakým nastavením, alebo je to zablokované natrvalo?

Zverejnené

Zrejme zablokované, lebo v administrácii je nastavenie, ktoré znie zhruba ako "necitovať citát, ktorý obsahuje citát". Je to ochrana kvôli tomu, aby sa v príspevkoch nenachádzalo cez 20 vnorených citátov ako to bežne vidím na niektorých fórach.

Zverejnené

OK, však tak som to i pochopil. (Občas je to nepríjemné, ale zase je fakt, že pyramída postavená z desiatok citátov vyzerá strašne a ľudia sa v tomto smere častokrát nekontrolujú.)

• Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

CO ste vsetci na dovolenkach? Ok Aj ja sa tu mesiac neukazem, aj dve. Ale ked sa vratim chcem vediet co na fore sposobil aj vanok, ci tajfun, proste, ked si dam co je nove nafore to tam bude, a ked tu nebudem 3 mesiace tak tam budu 3 mesiace dozadu vsetky nove prispevky v temach, alebo OK kaslite na to.

Zverejnené

Ty navrhuješ, že sa tu neukážeš? Možno niektorí na toto čakajú roky :D

Teraz je hluché obdobie, sú dovolenky, Fico neobmedzene vládne, voľby nikde žiadne, USA nikomu nevyhlásili vojnu, v ekonomike žiadne prevratné zmeny, Grécko naďalej bankrotuje, futbal skončil, olympiáda ešte nezačala, tak o čom chceš diskutovať? :)

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ahojte, napadlo ma, ze by sa mohla konecne implemtnovat funkcia pre pouzitie tohto for a na Android mobile cez aplikaciu Tapatalk. Podla instrukcii to vyzera jednoducho, nakolko aktualna verzia IP Boardu je plne podporovana: staci aktivovat plugin a pripadne zaregistrovat forum aby bolo viditelne v globalnom zozname. Tolko pre prvy krok pouzitia vseobecnej Tapatalk aplikacie staci (netreba vytvarat vlasty branch).(ak to uz nahodou aktovovane je, tak ma neukrkajte, dlhsie som tu nebol tak sa tazko sleduje Tolko zmien, co sa tu porobilo :) )

Zverejnené

Daekin, srcco naše, liečba jednoduchá: máš chodiť častejšie ! :)

Zverejnené

Ahojte, napadlo ma, ze by sa mohla konecne implemtnovat funkcia pre pouzitie tohto for a na Android mobile cez aplikaciu Tapatalk.

Tapatalk som nahodil, ale deaktivoval. Nedokážem zaručiť funkčnosť a ani nemám možnosť to otestovať, pretože nepoužívam žiadny mobil založený na iPhone, Android, WebOS, Windows Phone 7 alebo BlackBerry. Skúšal som to na sestrinom Androide, vybrechlo po mne, že fórum je dostupné aj cez Tapatalk, ale to bolo všetko, fórum sa mi zobrazovalo tak ako na bežnom monitore. Neviem či to treba ešte nejakým spôsobom aktivovať, ale nemal som veľkú chuť sa tomu venovať. Aký to má vlastne význam? Nestačí používať mobilný skin dostupný pre každého?
Zverejnené

Pridať odpoveď

Obrázok Môžete napísať 47 príspevkov do dnes, 10:33:27.

ďakujem veľmi pekne :smile2:

Zverejnené

To je len pasívna ochrana proti tapetovačom a spamerom, keď budeš mať 100 príspevkov (či 50? teraz neviem), tak môžeš denne písať neobmedzene veľa príspevkov.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov