starsi Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 Sex je nejpraktičtější a nejzábavnější cesta k hubnutí.Podívejte se, kolik kalorií můžete spálit: Svlékání s jejím souhlasem - 12 cal bez jejího souhlasu - 187 cal Svlékání podprsenky oběma rukama - 8 cal jednou rukou - 12 cal jednou rukou a být fackován - 37 cal ústy - 85 cal Nasazování kondomu při erekci - 6 cal bez erekce - 315 cal Předehra pátrání po klitorisu - 8 cal pátrání po bodu G - 92 cal bez pátrání - 0 cal Pozice misionářská - 12 cal 69 v leže - 8 cal 69 ve stoje - 112 cal Orgasmus skutečný - 112 cal předstíraný - 315 cal Post-orgasmus zůstat v posteli - 18 cal vyskočit z postele - 36 cal zjistit proč ona vyskočila z postele - 816 cal Druhá erekce mezi 16-19 lety - 12 cal mezi 20-29 lety - 36 cal mezi 30-39 lety - 108 cal mezi 40-49 lety - 324 cal mezi 50-59 lety - 972 cal přes 60 - 2916 cal Oblékání v klidu - 32 cal ve spěchu - 98 cal když manžel otevírá dveře - 1218 cal
prostor Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 fuu tak proto mam iba 64 kilo a 24 let ja reku uz robim neco spatne :lol:
Nokia Zverejnené 2. Jún, 2006 Zverejnené 2. Jún, 2006 RoSo ta kate moss, sa s prizmurenymi oboma ocami da uznat ze je chuda ale ta druha je chodiaca kostra :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Jún, 2006 Zverejnené 13. Jún, 2006 ano, ale nie tak ako zeny s nadvahou (a tam moze byt tiez dost znacna).
indiana Zverejnené 13. Jún, 2006 Zverejnené 13. Jún, 2006 Inak medzi nami sexom sa dá spáliť naozaj dosť kalórii a považujem to za dobrý prostriedok na chudnutie alebo aspoň udržanie si kondičky :lol: Záleží aj od výkonnosti, akrobacie, chuti... Starší, tých 108 cal mi celkom stačí, ak by som zakaždým dala dolu...teda podľa môjho veku.
starsi Zverejnené 31. August, 2006 Autor Zverejnené 31. August, 2006 Chlap číta inzeráty a vidí inzerát. U nás môžete rýchlo a príjemne schudnúť, neváha a zavolá tam. Hlas v telefóne sa mu ozve a koľko ste ochotný zaplatiť za chudnutie, chvíľu rozmýšla a povie 20 000.- . Dobre príďte zajtra tam a tam. Prišiel, uzavrel dohodu. O chvíľi prišla k nemu veľmi pekná blondýnka so všetkým čo má pekná žena mať a presne na tých správnych miestach. Kázala sa mu vyzliecť položila ho na lehátko a začala ho masírovať. Keď skončila tak sa ho spýtala chcete sa so mnou aj milovať? S veľkou radosťou prikývol. Ona na to, áno ale musíte si ma chytiť a rozbehla sa preč. Tak sa to opakovalo niekoľko dní. Potom ju nakoniec dostihol a pekne sa pomilovali. Po návrate rozpráva o tomto svojom zážitku kamarátovi a ten tiež dostal chuť schudnúť a tak si pýtal číslo telefónu. Po zavolaní sa mu ozve ten istý hlas a pýta sa, koľko ste ochotný zaplatiť za chudnutie, pretože bol trochu skúpy povedal tak 3 000.-. Dobre príďte zajtra tam a tam. Prišiel, uzavrel dohodu. O chvíľu prišiel statný čenoch, vzal ho do vedľajšej miestnosti, kde ho začal masírovať. Keď skončil tak mu vraví a teraz utekaj, lebo ak ťa chytím tak ťa pomilujem.:lol: :) :)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 :lol: :) :) To nebolo spatne Co sa tyka chudnutia. No nic extra...ja mam chudu priatelku, ale samozrejme este na urovni, takze nestazujem si absolutne. Jedine ja by som mal poriadne cvicit a schudnut nejakych tych 5 kil....teraz mam 78, takze mam na com pracovat....ufff
cizy Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 ja by som zas rad takych 15 kg pribral
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 no ten vtip nemal chybu... :lol: /ale asi by som neutekala :) / a schudnúť by som veru mohla zo 5 kíl... :)
Polaris Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 Arwiel, takze ty 5 a ja 5 a mozme to preposlat Cizymu :lol:
arwiel Zverejnené 3. November, 2006 Zverejnené 3. November, 2006 aby bol Cizy šťastnejší, môžem zhodiť aj 10kg... aspom budem vyzerať lepšie...
starsi Zverejnené 4. November, 2006 Autor Zverejnené 4. November, 2006 No musíte si vybrať, platí to hlavne na ženy: Buď sa chcete dobre najesť, alebo chcete dobre vyzerať. :lol:
Sniper Zverejnené 5. November, 2006 Zverejnené 5. November, 2006 Ten prvý príspevok v téme som si všimol až teraz lebo zakaždým som tu klikal len na posledný. Ale bol dobrý :lol: Toto je hrozné: Mať takúto doma tak ju vyženiem. Tiež by som potreboval ešte 5-6 kg aspoň pribrať :)
Hedgehog Zverejnené 5. November, 2006 Zverejnené 5. November, 2006 Axel, vymysli trasfer... Dám ti ich... :lol:
Polaris Zverejnené 6. November, 2006 Zverejnené 6. November, 2006 Hmmm, nejako vela ludi tu chce priberat, ALE toto je tema o chudnuti :lol: Tak hes do temy Priberanie :)
Wink Zverejnené 6. November, 2006 Zverejnené 6. November, 2006 Bozee no ja ked som pocula v reklame tu laznicku Mojsejovu ze tema dnesnych zien je len ze kolko maju schudnut ta som si o nej este "zlepsila " nazor. Boha jej tema je len ci si ma kupit cierne topanky z krokodilej koze za 500 000 od Lagerfelda alebo bordove satenove saty od Chanell za 800 000sk .... :lol:
Polaris Zverejnené 6. November, 2006 Zverejnené 6. November, 2006 No jo...treba schudnut, aby sme sa obuli do toho poriadne :lol:
starsi Zverejnené 13. November, 2006 Autor Zverejnené 13. November, 2006 Keď hovoríme o chudnutí sledujete "super telo" čo na to hovoríte ???
Hedgehog Zverejnené 14. November, 2006 Zverejnené 14. November, 2006 Supertelo nesledujem, ale nezdá sa mi, že tam je to o chudnutí pri sexe...
Polaris Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 Tiez si myslim :lol: Kua, ja by som mal aj schudnut........sice neni to nijak hrozne....ale predsalen :) Abo najlepsie zacat cvicit...je uz jedno akym sposobom :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz