Nokia Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 nemal by byt problem a prinajhorsom, im to prijdes vratit :lol: kua bodaj by to uz u nas fungovalo vsade, ze len tak do mesiaca prijdes vratit bez udania dovodu :)
Sniper Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 Ja sa pýtam, teraz sa pýtam všeobecne, prečo niekto ešte stále neupdatol na SP2. Práve SP2 riešila nejaký (teraz z hlavy neviem presne aký) problém s vysokokapacitnými diskami.A onedlho je tu SP3.
Darkman Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 No dovod moze byt asi taky, ze nema tie windowsy celkom legalne. A mirnix dirnix crackovane windowsy si ani ja nedovolim patchovat s SP2, preto mam aj ja na desktope SP1 :lol: Ale musim povedat, ze su to posledne windowsy, ktore mam illegal. Lebo stabilita a pohodlnost orig a updatovanych winov je daaleko, daaaleko vyssia :)
Cactales Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 Ale musim povedat, ze su to posledne windowsy, ktore mam illegal. Lebo stabilita a pohodlnost orig a updatovanych winov je daaleko, daaaleko vyssia :lol:Je to veľmi pravdepodobné, najmä ak si počkáš na ďalší Windows - nástupca Visty by už mal byť zadarmo. http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=3224144
Nokia Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 Darkman preto fungujem este na 2000kach, ktore mozem patchovat kolko chcem aj crackovane :lol:
Sniper Zverejnené 11. Október, 2007 Zverejnené 11. Október, 2007 Je to veľmi pravdepodobné, najmä ak si počkáš na ďalší Windows - nástupca Visty by už mal byť zadarmo. http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=3224144Ono niekedy treba aj na dátum pozerať, kedy SME takéto "články" produkuje :lol:
Hedgehog Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 je nejaky dovod preco by mi nemal ist bez komplikacii na windows xp sp1 320GB harddisk?Neviem, či SP1 už problém riešil. Ale XP bez SP nepoznali pri inštalácii disk väčší, než okolo 240 GB (hoci v skutočnosti mal cez 400 GB). Inštalácia XP so zabudovaným SP2 nemala s tým problém...
cizy Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 chcem kupit skrinu, ale vsetky co kukam maju vzadu ine rozlozenie z dosky ako mam ja kazda to ma takto http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=UA006-4 a ja mam ps2 porty pod sebou a tam je diera iba na dva usb a ja mam na doske 4 a nizsie co s tym?
Cactales Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 cizy Ja mám ten obdĺžnik s dierami vymeniteľný a keď som pred pár rokmi menil matičnú dosku tak spolu s ňou som musel vymeniť ak ten. Zrejme to tak bude aj v tomto prípade. Ten "plech s dierami" by si mal dať zo starej skrine.
weirdo Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 cizy, ten zadok skrine ti daju s doskou a da sa prehodit z jednej skrine do druhej.
cizy Zverejnené 21. Október, 2007 Zverejnené 21. Október, 2007 no, takze nova skrina a pamät su uz na ceste
Cactales Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 Ja som kupoval HDD pred 3 mesiacmi a naformátovaný nebol. Ale určite by si ho mal rozdeliť a vtedy ho tak či tak musíš formátovať.
cizy Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 preco rozdelit? je to nutne? este teraz tu budem aj muset saskovat s tymi diskami, lebo aj tento chcem naformatovat, ale najprv z neho dat dokumenty na ten novy,aaaaaach
Nokia Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 rozdelit sa oplati na system a dataz jednoducheho dovodu, odide ti system, tak jednoducho naformatujes particiu a preinstalujes system, a nemusis sa srat s rozbehanim nejakeho nudzoveho riesenia aby si z neho niekam tie dokumenty zachranoval, lebo budu v klude na druhej particii
cizy Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 no dobre, disk je uz na ceste tak v utorok sa do toho pustim
Sniper Zverejnené 28. Október, 2007 Zverejnené 28. Október, 2007 S nerozdeleným diskom by som mával veľké obavy zapínať počítač.Dôležité dáta nikdy neukladať na C:, par krát sa mi to už vyplatilo.
Nokia Zverejnené 28. Október, 2007 Zverejnené 28. Október, 2007 axel ak ti odide cely disk, tak rozdelenie je aj tak naprd :lol:
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2008 Zverejnené 14. Jún, 2008 vytvor na ňom aspoň dve partície, jednu menšiu na systém (cca 6-10 GB stačí)Určite viac, minimálne 20 GB, v dnešnej dobe veľa programov a ani hier nešetrí miestom na disku, takže zaplníš 15 GB len taký fukot.
valcik Zverejnené 14. Jún, 2008 Zverejnené 14. Jún, 2008 viac miesta na systémovom disku nezaškodí, to je fakt. tých 6-10 GB som myslel ako minimálnu hodnotu. okrem toho, doteraz mám skúsenosti len s Windows XP, neviem koľko miesta na pevnom disku vyžaduje Vista. momentálne mám pripojený k internetu starší počítač s 20 GB pevným diskom, na ktorom mám len OS, hry nie. celá inštalácia Windows, Open Office, ovládače, pár utilít a systémový swap súbor mi zaberajú na pevnom disku približne 3 GB.
petrof1994 Zverejnené 14. Jún, 2008 Zverejnené 14. Jún, 2008 hehe mam 3 disky 1mam 50gb na nom mam iba cisto filmy 2 mam asi 40 (nwm presn e neosm na svojom PC) tam mam dokumenty a hudbua fotky a 3 ten je 160GB na nom je system a vsetko nainstalovane a mam tam asi 20gb volneho taze to nemam de zalohovat.....tych 160 a 40 je jeden bisk....
Hedgehog Zverejnené 21. Jún, 2008 Zverejnené 21. Jún, 2008 ... ceny v obchode by nemali byť oveľa vyššie, zvlášť pri takejto lacnej položke...Viem, je to už neskoro a nie celkom k tejto téme, ale nedá mi to - na to by som nespoliehal. V Sharku som videl klávesnice, ktoré nakupujem v skladoch ako je Agem za 95,- Sk a oni ich mali vyložené za 485,-Sk. A to si dávajú do reklamy, akí sú lacní...
alfi Zverejnené 21. Jún, 2008 Zverejnené 21. Jún, 2008 20 GB by malo stacit na zakladne prace s Win. Aj na Vistu. A na smerovanie ku spolahlivejsiemu systemu.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz