Skočiť na obsah

WMP 11

Mazmar

Odporúčané príspevky

Zverejnené

skusal niekto???

co si vseobecne myslite o WMP???

a aky prehravac pouzivate?? ja viem ze je tu uz taka tema ale ja myslim viac vseobecnejsie aj na hudbu konvertovanie a tak. ci pouzivate na vsetko nieco ine??

• Odpovedí 20
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Daekin

5

• RoSo

4

• Hedgehog

3

• Ignatius

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja ho mám, som s ním dosť spokojný... Dizajn pekný, tmavý, knižnica prehľadne usporiadaná... Hrať hrá, tož čo viac človek chce :lol: Neviem, nemám ho zatiaľ nejak moc dlho, takže prípadné nedostatky som nemusel zatiaľ len odhaliť...

Obrázok

Ja používam len WMP. Na to čo prehrávam mi stačí, veď aj tak väčšina kultúry ide z bratovho PC :)

Zverejnené

WMP používam len na prenášanie hudby do PDA.

Ináč som verný WinAmp-u. Dal som si doň plug-in pre texty a na zobrazovanie "čo práve počúvam" v MSN Messengeri.

Zverejnené

WMP pouzivam jedine na prevod audia na mp3 neviem preco ale je to tak...

...inak na hudbu WINAMP neviem preco ale je to tak :lol:

Zverejnené

Takže po dlhšom používaní WMP 11 sa našli aj nejaké tie chybyčky... A keďže som sa v tom nemal čas až tak vŕtať, na niektoré ma upozornil až Hedge...

Veci, ktoré vadia aspoň jednému z nás:

1.) v playliste sa už nedá dostať priamo do Advanced Tag Editora - len v library

2.) v playliste sa nedá priamo deletovať - iba v library a v playliste môžem len pridať/ubrať z playlistu

3.) nespoľahlivo to vyhľadáva v library

4.) delete z library sa už nepýta, či to chcem naozaj aj z disku - maže to rovno a bez varovania

5.) nespočítava časy všetkého z playlistu, teda neviem, koľko času si tak vyhradiť na počúvanie hudby (a Hedge nevie, aký dlhý program má teda spustiť :lol: )

Ale keďže ide len o betu zatiaľ, treba dúfať, že to, čo človeku vadí, bude odstránené...

Zverejnené

Ešte som Ignymu zabudol nadiktovať ďalšiu vec, čo mi na ňom vadí - že po vypnutí zabudne, čo som naposledy počúval. Používam iba WMP, ale s desiatkou som bol akosi spokojnejší. Jedenástka je na pohľad krajšia a príjemnejšia, ale ak v ostrej verzii neodstránia čo mi na jej vadí a vyhlásia to za "features" budem si musieť povedať, že čo z peknej misky...

Zverejnené

Ok, ďalšia vec - nejdú pridať vizualizácie do plug-inov, zabudli na tlačítko... No majú teda na čom makať, chlapci Microsoftskí... :lol:

Zverejnené

No majú teda na čom makať, chlapci Microsoftskí...

Najviac ma fascinuje, keď sa zrazu stratí/prestane fungovať niečo, čo už bolo/fungovalo... Možno im to vôbec nechýba, lebo pri programovaní počúvajú hudbu cez Winamp... :lol:
Zverejnené

Preboha nie, dizajn krasny, ale funkcnost :-! nedam dopustit na foobar2000 :lol: a ten zvuk PFUUU

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

heeeeeeeeeeej!!!!! co sa stazujete?!? sak je to uplne prva Beta verzia!!! :lol: to, ze ten playlist nie je tak dobry ako predtym je logicke - cital som ich vizie pre WMP a od playlistu prechadzaju k lepsej library a filtrom, stackom a instant searchu.....playlist je tam len pre kompatibilitu so starymi pouzivatelmi :) a podla reakcii na nete, tak ta nova kniznica sa naozaj ludom paci (Igny potrvdi :) )

Zverejnené

Havarka na krasny zvuk mam toto v spojeni s tymto a uz mi moze byt absolutne jedno aky prehravac pouzivam pretoze vsetko aj tak ide cez filtre nastavene na zvukovke.

ako prve som skusil SB live a odvtedy na creative nedam dopustit presiel som cez Live Pro, Audigy 1, Audigy 2 Ultra, Audigy 4 az teraz po X-Fi a uz v zivote by som nezobral nejaku zvukovku na maticnej :lol:

Zverejnené

moja rec. aj ja som uz stalym pouzivatelom produktov Creative :) X-Fi este nemam. ale ked budem, tak ho pretaktujem, aby som mal vyssi vykon :lol:

Zverejnené

Tak to áno, aj ja nedám na creative dopustiť, SB Live 5.1 & CambridgeS SoundWorrks FPS 1600

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

WMP pouzivam obcas, v sucasnosti asi najviac VLC player.

WMP 11 je v pohode, pekne sa vyvija :lol:

ono mne je v podstate jedno, aky prehravac pouzijem, ci je to WMP, Winamp, BSPlayer, Media Player Classic ci VLC alebo moj narychlo zbuchany prehravac, pretoze vsetko mi to ide cez nejaku supravu kodekov a filtrov, kde prebieha samotne dekodovanie a prehravac je iba v ulohe statistu, ktory zobrazuje dekodovane obrazky na obrazovku :)

no a na hudbu - v praci winamp, doma foobar/winamp/moj prehravac, podla nalady. ale najcastejsie moj apacer mp3 player :) - ale to nie je softver..

na pracu so zvukom - nedam dopustit na program Audacity, zatial mi s nim vsetko ide ;)

Video neupravujem, takze neviem, ale asi by som odporucil VirtualDub, na konvertovanie videa pouzivam PocketDivXConverter alebo cosi take...

Zverejnené

Ak ste si nahodou nevsimli, vysla BETA 2 verzia WMP11 :)

Co je zmenene:

-Windows Media Connect 2 je integrovana

-trosku zmeneny dizajn (k lepsiemu): novsie tlacitka repeat, shuffle, ukazatel prave hrajucej pesnicky, opravene fullscreen controls (uz nema bile okraje)

-nejake drobne fixy a pod (precitaje si na webe...)

-opravili indikator stavu v integrovanom skine Corporate

Co je uplne nove:

-nove inkony suborov. KONECNE je zase vidiet, co je to za typ !!!!! (posledna bola verzia 6.4, ktora to tak mala)

Co este chyba:

-nespocitava celkove casy

-nepamata si posledny hrany now playing list

-chyba tlacidlo pre pridanie pluginu

(asi budem musiet napisat do Micro$oftu :) )

Takze vrele odporucam... :lol:

EDIT: takze nasiel som 2 "strasne" chyby: obe sa tykaju skinu v taskbar mode pri pozerani videa

1) spodny ramik okna je posunuty nahor a pod nim je biele miesto

2) ked prejdete kurzorom ponad video, aby sa vam zobrazil progress indikator, tak ten je stale zelenej farby + zakoncovacia bublina je mierne posunuta nahor

Zverejnené

Je vôbec nejaký rozumný dôvod, prečo by som si mal nainštalovať WMP11 Beta 2, keď používam WinAmp a mám WMP 10?

Zverejnené

ak WMP10 aj castejsie pouzivas, tak ano. rozumny dovod? tym bude vylepsena kniznica. potom este "nerozumny" dovod: krajsie UI :lol:

je to ovsem na tebe. ked WMP10 nepouzivas casto a tvojim hlavnym prehravacom je WinAmp, tak mozes kludne pockat na ostru. vsak ta by sa mala do 2 mesiacov objavit...

Zverejnené

Dnes som ho stiahol a nainštaloval, okrem toho, že je krajší, nejaký veľký rozdiel nevidím.

Zverejnené

zmeny vo funkcionalite sa tykaju hlavne kniznice, cely koncept bol prepracovany, takze teraz je ovela lepsia ako predtym. (vseobecne sa tvrdi, ze je lepsia ako ta v iTunes, ktora bola doteraz najlepsia)

Zverejnené

Práca s knižnicou, vyhľadávanie a dopĺňanie údajov má fakt bezvadné. Asi mu konečne prichádzam na chuť (až na tých pár chybičiek, ktoré dúfam časom zmiznú).

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Ako mam nastavit vo WMP 11 zobrazovanie lyriky, textu piesne?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov