Skočiť na obsah

Tenis (po sezónu 2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No ja sa neviem dockat olympijskeho tennisu - pre mna to bude (spolocne s atltetikou) jeden z vrecholov olympiady.

Co sa tyka povrchu, pocul som nieco o tom ze sa hra na DecoTurf, cize presne na takom istom ako sa hraje aj US Open, len toto je zevraj nejaka vylepsena verzia, tak som v podstate zvedavy ako to dopadne na tomto

Vzhladom na to ze na Olmympe neuvidime Sharapovu, moje fandenie v zenskej dvojhre sa upriami najma na Danielku!

btw. Je to sice uz davno, ale musim vyjadrit potesenie nad tym ako dopadlo finale Wimbledonu a ze skvely Raffi to dokazal a konecne zdolal Rogera na jeho "pastvinach" vo Wimbledone! Skvely vykon, len skoda ze som tu nevidel lebo to muselo byt neuveritelne vyrovnane a skvelo pozeratelne! V zenskej dvojhre si o finale zahrali sestry Williamsove, z coho som mal tie v podstate radost, lebo ich uznavam a aj fandim - Venus bola lepsia a wimbledonsky titul ostava v jej rukach.

Zverejnené

Tak Daniela by to mala zvladnuť bez problemov. Momentalne sa nehra, prši, Daniela vedie 6:2 a 3:0.

Zverejnené

Skvele, Danielka to dohrala do dobreho koncu a vyhrala 2:0 na sety (6:2, 7:5), takze Sugiyama konci ... ale nasadena desinka Danielka ide dalej ... v 2.kole sa stretne s Caroline Wozniackou z Danska, a to uz ocakavam omnoho vyrovnanejsie - pretoze Caroline dokaze prekvapit, tak snad to nebude tento pripad.

Zverejnené

Svoje zapasy už odohrali všetci naši. Bez problemov postupila aj Cibulkova a Hrbaty.

Zverejnené

Do ritiiiiii :lol: Jarkko Nieminen je z kola von - hned v 1.kole nestacil na Johanssona :)

ah jaj, takze olympijsky tennis uz bez finskej ucasti :) ;) ;)

Za zmienku vsak stoja aj 2 prekvapenia:

- David Ferrer nestacil na srbskeho tenistu Tipsarevica ;)

- Nicolas Almagro je tiez vonku, ten prehral s Monfilsom

Zverejnené

AH jaj ... no a Danielka je von uz v 2.kole! :) A dost lahko podlahla Caroline Wozniacki (6:1, 6:3) - takze opat do Daniele nevyslo a uz sa moze aj poberat smerom domov. Naopak - opat sa darilo Dominike a ta je uz v 3.kole, ked si poradila s Bulharkou Pironkou (6:2, 6.2)! Ale aj jej cas na Olympijskom turnaji sa podla mna chyli ku koncu, pretoze v 3.kole dostane zrejme Jelenu - a to by bolo prekvapenie keby isla Cibulkova dalej aj cez nu ... no uvidime, nechajme sa prekvapit!

Inak vcera skoncili na turnaji velke nadeje na medaile - nasadena jednotka Ana Ivanovic (vzdala to kvoli zraneniu palca, ktore sa jej stalo na treningu), a svoj koniec na turnaji uz zazila aj nasadena 3ka Svetlana Kuznetsova (prehrala s cinankou Li Na)! Takze z kola von su 2 velke nadeje!

U muzov este doplnim dalsie z prekvapeni 1.kola ... po vypadnuti Ferrera, druhe najvacsie prekvapenie je koniec Andyho Murraya - ten prehral s nejakym taiwancanom menom Lu Yen-hsun :lol:

Zverejnené

vypadol aj Domino

škoda, lebo hral skutočne dobre

myslím, že DavisCupovému tímu ešte pomôže

Zverejnené

No... Blackovi pomohol sam svojimi chybami... Mal dobre pasaze, ale striedal to s fatalnymi chybami. V tretom sete tretiu hru Backovi daroval.. Skoda. Mam pocit, ze je v tom chybajuca herna prax.

Zverejnené

To vypadnutie Hrbateho v podstate nieje ziadne prekvapenie, skor by bolo prekvapenie dalsi postup ...

Vcera vsak vypadol Nikolay Davydenko (nasadeny ako cislo 4) ... vyradil ho P.H.Mathieu!

Ale v hre su stale ako Nadal, tak aj Federer a Djokovic, a myslim ze medaile si rozoberu prave tito traja, napinavejsie co sa medaili tyka to bude skor u zien! Ale vsetko sa moze razom zmenit a preto je sport taky krasny a uzasny

Zverejnené

už vyletela aj Dominika

hrala celkom dobre, hlavne v prvom sete

škoda zaváhaní v dôležitých momentoch

Zverejnené

Federer je von!!! Blake ho posiela domov po 2-setovom boji (6:4, 7:6) ... takze FedEx ide expresne domov :lol:

No a Dominiky mi je luto, ale toto urcite nebola jej posledna olympiada a talent ma, takze tie najvacsie uspechy su este len pred nou :)

Zverejnené

no to snad nie sakra .. Federer je von, Cibulkova je von, Sarapova ani nedosla, komu mam kua drzat palce??

Zverejnené

Nooo po Federerovom vypadnuti v muzskej dvojhre uz ziadne dalsie prekvapenia a pozname uz 4 aspirnatvov na medaile! V semifinale na seba narazia tieto dvojice: James Blake vs Fernando Gonzalez, a Novak Djokovic vs Rafael Nadal! Ah, aka by to bola krasa vidiet finale Nadal vs Gonzalez - snad to aj tak bude, hoci Blake je riadne naslapany a so zlatom z olympiady to mysli asi naozaj vazne!

Prekvapivo vsak skoncili stvrtfinale u zien ... obe Willamsky idu von!!! Serena prehrala az v 3-setovom boji s Dementievou, a Venus len tesne nestacila na cinanku Na Li, ktora je uz prekvapivo v semifinale a boj o medailu ju neminie, hoci v semifinale narazi na vitazku zapasu Safina vs Jankovic, a to bude mat teda domaca cinanka riadne tazke! Druhe semifinale tvori cisto ruska dvojica: Zvonareva vs Dementieva (takze rusi maju uz v tenise istu minimalne 1 medailu)!

Zverejnené

A je to tu ... semifinale muzov rozhodli o tom kto bude hrat o zlato a kto o bronz!

Fernando Gonzalez vs James Blake - 4:6, 7:5, 11:9

Tak to muselo byt poriadne napinave v poslednom sete a najma v tie-breaku! Ale v podstate som spokojny - Nando Gonzalez je jeden z tych co oblubujem takze je len dobre ze prave on tesne pred finale dal STOP skvelemu Blakemu! Fernando mal v Athenach bronz, teraz ma uz iste minimalne striebro, ale iste to bude vo finale poriadne napinave a mozno sa napokon pokusi napodobnit finalovy vykon jeho krajana Massu z Athen, ktory tam vtedy triumfoval!

Rafael Nadal vs Novak Djokovic - 6:4, 1:6, 6:4

Krasa Krasa Krasa! Takto nejako som si to predstavoval. Rafael ma pred sebou dalsiu metu a olympijske zlato by sa mu celkom pristalo a bol by to len dalsi uspech do uz beztak prekrasnej tohtorocnej zbierky! Uvidime vsak ako sa mu bude darit vo finale, pretoze proti skvelo hrajucemu Nandovi Gonzalezovi to nebude mat isto az take jednoduche!

FINALE: Fernando Gonzalez vs Rafael Nadal

Prekrasne finale, tak uz je to len na tom ze nech vyhra lepsi!!!

btw. je dost nepochopitelne ze take skvele a dolezite zapasy nikde nedavali LIVE :lol:

Zverejnené

Na nete dávali... :lol: Síce som ich ani ja nevidel, ale to malo zas iné príčiny :)

Zverejnené

dúfam, že Čiľan vyhrá

zaslúžil by si to

už len za to otočenie stavu 0-40, pričom to boli Blakeove 3 matchbally

Zverejnené

Taaaak Federer predsalen nevyjde medailovo naprazdno, uz teraz ma iste striebro z muzskej stvorhy ked so svojim partnerom Stanislasom Wawrinkom idu pavukom totalne hladko a stale bez straty setu a v semifinale si lahko poradili aj s favorizovanymi americkymi bratmi Bryanovcami!!! Vo finale sa stretnu so svedskou dvojicou Simon Aspelin & Thomas Johansson, ktori si vcera postup do finale vybojovali az v neskutocne dlhom zapase (7:6, 4:6, 19:17) a do zapasu o bronz poslali francuzsku dvojicu Clement & Llodra!

Zenska dvojhra uz pozna kompletne semifinalove dvojice:

Vera Zvonareva vs. Elena Dementieva

Na Li vs. Dinara Safina

Rusi tam maju 3nasobne zastupenie a uz v podstate maju 2 iste medaile, a jediny trn v ruskom kery ostava domaca Na Li!

Zverejnené

btw. je dost nepochopitelne ze take skvele a dolezite zapasy nikde nedavali LIVE

stačili mi dôležité okamihy a tie na stv dávali LIVE

pozrel som si ako to Blake pokazil pri svojom vedení a pri druhej dvojhre som len zapol televízor a bol tam ten žebrák Djokovič a práve dribloval a dribloval a dribloval a dribloval a dribloval až nakoniec po minimálne 20 sekundách podal a spravil chybu, takže som to hneď vypol lebo som sa naňho nemohol pozerať.

Zverejnené

Rusi tam maju 3nasobne zastupenie a uz v podstate maju 2 iste medaile, a jediny trn v ruskom kery ostava domaca Na Li!

Už aj ten tŕň zmizol ostáva to iba na ruskách Safinová dnes zdolala Na Li.

A finále si zahrajú Dementievová proti Safinovej.

Výsledky semifinále :

Jelena Dementievová - Vera Zvonareovová 6:3, 7:6

Dinara Safinová - Na Li 7:6, 7:5

Zverejnené

Vcera sa uz rozdali v tenise prve olympijske medaile!

V muzskej stvorhre uz pozname kompletny stupen vitazov: (1. Switzerland, 2. Sweden, 3. USA)

FINALE: R.Federer & S.Wawrinka vs. S.Aspelin & T.Johansson - 6:3, 6:4, 6:7, 6:3

Zapas o bronz: B.Bryan & M.Bryan vs. A.Clement & M.Llodra - 3:6, 6:3, 6:4

Rozhodlo sa uz aj o bronze v muzskej dvojhre, bronz putuje do Srbska :lol: :

Zapas o bronz: Novak Djokovic vs. James Blake - 6:3, 7:6

premozitel Rogera tak ostava bohuzial bez medaile

!!! DNESKA SA ROZDAJU UZ AJ OSTATNE MEDAILE !!!

Zverejnené

Takže v ženskom tenise to vyšlo na všekých troch priečkach rusky. Finále vyzeralo že vyhrá Safinová, ale uvrešťaná Dementievová otočila a totálne vyviedla Safinovú z miery ktorá robila samé dvojchyby v podstate si to prehrala sama.

Zverejnené

Safinovú som videl hrať až teraz na OH,

no keďže je Maratova sestra, tak ju vyviesť z miery nie je až také ťažké

Zverejnené

Možno to Dementievová dokázala svojím vrieskaním. Safinová mala hlavu najskôr chladnú ale keď začala vrieskať akosi jej pukli nervy a začala kaziť. Dobre že tam nebola Šarapovová to by som ani nepozeral na dve uvrešťané ženštiny by sa mi moc pozerať nechcelo.

A Safinová by mala niečo robiť so svojimi dvojchybami najviac na celom turnaji je nelichotivé prvenstvo.

Zverejnené

2 vzdychajúce ženské, to sa ešte dá :lol:

ale teraz pri perfektnej výmene vzdychali chlapi :)

a to sa pozerá rozhodne horšie

škoda Gonzales premárnil setbally

Zverejnené

Medailove olympijske tennisove REVIEW

Men's Singles

GOLD - Rafael Nadal (Spain)

SILVER - Fernando Gonzalez (Chile)

BRONZE - Novak Djokovic (Serbia)

Women's Singles

GOLD - Elena Dementieva (Russia)

SILVER - Dinara Safina (Russia)

BRONZE - Vera Zvonareva (Russia)

Men's Doubles

GOLD - R.Federer & S.Wawrinka (Switzerland)

SILVER - S.Aspelin & T.Johansson (Sweden)

BRONZE - B.Bryan & M.Bryan (USA)

Women's Doubles

GOLD - S.Williams & V.Williams (USA)

SILVER - A.M.Garrigues & V.R.Pascual (Spain)

BRONZE - Y.Zi & Z.Jie (China)

V podstate som celkom spokojny, celkom dobre to dopadlo ... finale muzov bola jednoznacna zalezitost Raffiho a som rad ze aj olympijsky titul je v jeho rukach, a striebro pre Gonzaleza je tiez celkom pekne a radostne! Zenska dvojhra sa stala absolutnou koristou rusiek a som rad ze prave Elena ma zlato, lebo z tychto trochu rusiek ju mam najradsej... Dinara mala dobre rozhorate, ale nejako jej to nevydrzalo a Elena to kvalitne vyuzila a tak sa tesi zo zlata! Federer po neuspechu vo dvojhre ma zlato aspon zo stvorhy, a to iste sa da povedat o Williamskach, ktore tiez v dvojhre pohoreli ale vo stvorhre boli neprekonatelne!

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov