Stevo98 Zverejnené 14. November, 2008 Zverejnené 14. November, 2008 Stepanek 1:6, 4:6 Simon Federer 6:4, 6:7, 4:4 Murray - prave sa hra 3.set... DOPLNENE: Murray vyhral posledny set 7:5!!!! Pani moji, to mi bol tenis, jeden z najlepsich zaverov setov EVER! :lol:
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Ako uz Stevo naznacil, uz aj v červenej skupine mame rozhodnute Gilles Simon vs. Radek Stepanek - 6:1, 6:4 Andy Murray vs. Roger Federer - 4:6, 7:6, 7:5 Do semifinale postupuju: Andy Murray a Gilles Simon! Uz teraz je jasne ze Roger Masters Cup po 5.krat nevyhra a ani minulorocny titul neobhaji. V boji o tento cenny titul ostali uz len 4 tenisti, a ani jeden z nich tento titul este nevyhral. Takze verim ze boj bude riadny a dramaticky! Semfinalove zapasy: Andy Murray (3.) vs. Nikolay Davydenko (4.) Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.)
Stevo98 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Finale bude Murray vs. Djokovic a cele to vyhra Andy :lol:.
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 No ja by som najradsej bol keby to cele vyhral Andy Murray. Patri medzi mojich naj tenistov, takze takyto uspech mu samozrejme velmi prajem. No a myslim ze na to ma najvacsie predpoklady. Tiez to tipujem na finale Murray vs Djokovic. Ale radsej by som bol keby sa podarilo Simonovi znicit Novaka v semifinale! Proste Djokovica nemozem, neznasam ho, tak snad nebude prave on dvihat nad hlavu vitaznu trofej!
lopata555 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Aljak ............ no Novak to ale vyhrá ............
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 A kde akoze beres taku istotu? Ja dufam ze nevyhra. Mat nato aj ma, ale verim, ze Murray bude uspesnejsi! btw. Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.) - 4:6, 6:3, ... hra sa prave 3. rozhodujuci set!
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Semfinalove zapasy: Nikolay Davydenko (4.) vs, Andy Murray (3.) - 7:5, 6:2 Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.) - 4:6, 6:3, 7:5 Ah jaj, presne takto som to nechcel aby to skoncilo!!! Finale som si prial prave Murray vs. Simon! No a nakoniec toto? Hmmm. No nemusim ani Davydenka a ani Djokovica. Tak to je strasne, no taketo finale - to uz nic horsie ani byt nemohlo!!! Davydenko s uplnou lahkostou zdolal favorita celeho turnaja Andyho Murraya v 2 setoch! No a Novak mal co robit aby zdolal Simona, no nakoniec bol upsesnejsi prave Djokovic. Bohuzial! FINALE: Nikolay Davydenko (4.) vs. Novak Djokovic (2.)
tomassi Zverejnené 15. November, 2008 Autor Zverejnené 15. November, 2008 síce to bolo v dvoch setoch, Davydenko - Murray,ale čo vravíš na hru, kt. predvádzali obaja, keď vravíš, že to víťazstvo bolo hladké
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Videl som len ten zapas Djokovic vs. Simon ... to bol velmi dobry zapas, ale z vysledku som nakoniec bol trochu sklamany. No ten druhy som nevidel, iba usudzujem podla toho 2.setu ze Davydenko moc Murrayovi nedal sancu!
aljak63 Zverejnené 16. November, 2008 Zverejnené 16. November, 2008 Vitazom muzskej dvojhry na Tennis Masters Cup 2008 v Shanghai sa stal Novak Djokovic :lol: Novak Djokovic (2.) vs. Nikolay Davydenko (4.) - 6:1, 7:5 Co k tomu dodat? Hmmmm :) No nemam radost ze to vyhral Djokovic! Takze sa mi to tu nechce ani moc rozpisovat.
lopata555 Zverejnené 16. November, 2008 Zverejnené 16. November, 2008 Tak predsa len vyhral môj favorit ....... :lol:
Stevo98 Zverejnené 16. November, 2008 Zverejnené 16. November, 2008 Nole ma prekvapil, ale uz ked som videl utrzky zapasu proti Simonovi, bolo vidiet, ze formu ma :lol:. No a co sa stalo s Andym...nechapem...
aljak63 Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Víťazmi prestížneho Davis Cupu 2008 sa stali Španieli:La Armada espanola = ESPANA Nicolas Almagro / David Ferrer / Feliciano Lopez / Rafael Nadal / Tommy Robredo / Fernando VerdascoFinále Davis Cupu: Spain vs. Argentina - 3:1 Daviscupový team Španielska po 3-krát získal tento prestížny pohár. V Argentínskom Mar del Plata zdolali domácich Argentínčanov, pre ktorých to bola už tretia finálová účasť - bohužiaľ vždy skončili ako porazení. V prvom zápase síce Nalbandian zdolal Ferrera (6:3, 6:2, 6:3) a Argentína viedla 1:0, ale v nasledujúcich 3 zápasoch vždy boli úspešnejší Španieli a tak sa z nich stali držitelia Davis Cupu pre rok 2008. Iba pre úplnosť: Lopez vs. del Porto - 4:6, 7:6, 7:6, 6:3, Lopez/Verdasco vs. Calleri/Nalbandian - 5:7, 7:5, 7:6, 6:3, a rozhodujúci bod pre Španielsko: Verdasco vs. Acasuso - 6:3, 6:7, 4:6, 6:3, 6:1, a na konci tohto zápasu sa Španieli mohli poriadne vytešovať z titulu! Gratulujem "Španielskej armáde" k tomuto titulu.
aljak63 Zverejnené 31. December, 2008 Zverejnené 31. December, 2008 Pomaly sa blíži nový rok a to je čas kedy sa v tenisovom svete začína prestížny turnaj zmiešaných družsitev Hopman Cup 2009 21.ročník tohto turnaju sa uskutoční už tradične v západo-austrálskom Perthe. Minuloročný titul budú obhajovať Američania, aj keď v úplne inom zložení ako minulý rok, kedy titul vybojovala dvojica Mardy Fish & Serena Williams. Začíname 3.januára 2009 !!! ...::: Group A :::... United States (1.) - Meghann Shaughnessy / James Blake Australia (4.) - Casey Dellacqua / Lleyton Hewitt Germany (6.) - Sabine Lisicki / Nicolas Kiefer Slovakia (7.) - Dominika Cibulkova / Dominik Hrbaty ...::: Group B :::... Russia (2.) - Dinara Safina / Marat Safin France (3) - Alize Cornet / Gilles Simon Italy (5.) - Flavia Pennetta / Simone Bolelli Chinese Taipei (8.) - Su-Wei Hsieh / Yen-Hsun Lu
lopata555 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 Na tu Cibulkovú je radosť pozerať :lol: :) .................... Cibulkova - Shaughnessy 6:2 , 6:2
tomassi Zverejnené 5. Január, 2009 Autor Zverejnené 5. Január, 2009 Domino bojujedúfam, že mu podarí rozhodnúťHrbatý - Blake 6:3, 4:6, 4:4x + editFantastické, SkveléHrbatý - Blake 6:3, 4:6, 7:6 (7:1) víťazstvo hneď v úvodný deňdúfajme, že Domino je spať, keďže dal dole svetovú 10
lopata555 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 Pripájam sa super Dominik .................. toto som fakt nečakal ale veľmi ma to potešilo ............Inak v ďalšiom športe kde sme to natreli USA :lol:
aljak63 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 No to ma celkom prekvapilo. To ze vyhra Cibulkova sa dalo dost predpokladat, ale ze Hrbaty zdola Blakeho, to je prekvapko. Osobne som ocakaval ze sa rozhodne az vo 4-hre kde to bude poriadne tesne! Co sa tyka ostatnych zapasov (vratane tych vcerajsich): Australia (4.) vs. Germany (6.) - 1:2 ... rozhodla az tesna 4-hra France (3.) vs. Chinese Taipei (8.) - 3:0 ... uplne jednoznacne vitazstvo Francuzska! Russia (2.) vs. Italy (5.) - 2:1 ... Safinovci vyzeraju byt suverenni!
lopata555 Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 Dominika nika nika ................... dobé ................... :lol: :) Casey Dellacqua - Dominika Cibulková 5:7, 2:6 Lleyton Hewitt - Dominik Hrbatý 7:6, 6:7, 6:4 Dominik hral super len mal menej šťastia .......................... ale aj tak je tu ešte štvorhra a tam vidím veľké šance našich ............
Ryan Giggs Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 Hm, zaujimave, tak aj druhy zapas Dominikovci zvladli.
aljak63 Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Tak a mame tu finale: Dominikovci vs. Safinovci = Slovensko vs. Rossija Nooo, ani neviem komu to viac doprajem. Cibulkovu mam rad, tej by som to kludne doprial, ale Hrbateho fakt fakt fakt nemusim. Na druhej strane Dinara, ktoru zrovna moc rad nemam, a Marat, ktoremu to prajem! To keby hrala Dominika a Marat proti Hrbatemu a Dinare, tak to je jasna volba, ale takto - no neviem neviem!
lopata555 Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 Šak ja som zabudol prispieť .............. DDD .................... Slováci ma velice potešili tým že postúpili do finále. Samozrejme Nicolas Kiefer mal smolu ale to neva. Samozrejme to doprajem Slovákom, Rusom by som fandil iba v tom prípade keby hrali proti dakomu inému ................. :lol:
weirdo Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 krasa!!!! Domino je sef :lol: EDIT - a Domina samozrejme tiez :)
aljak63 Zverejnené 9. Január, 2009 Zverejnené 9. Január, 2009 Uz ked Cibulkova vyhrala nad Dinarou mi bolo jasne ze Slovaci to vyhraju cele. Aj keby Hrbaty prehral (co som aj ocakaval), tak vo 4-hre by podla mna Slovaci aj tak vyhrali... No co uz! Dominike to doprajem, takze z polovice som aj rad! Ale z tej druhej polovice (Hrbaty) som rad neni, takze z tohto sa tesit ani neda vlastne.
Odporúčané príspevky