Skočiť na obsah

Tenis (po sezónu 2009)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Stepanek 1:6, 4:6 Simon

Federer 6:4, 6:7, 4:4 Murray - prave sa hra 3.set...

DOPLNENE: Murray vyhral posledny set 7:5!!!! Pani moji, to mi bol tenis, jeden z najlepsich zaverov setov EVER! :lol:

Zverejnené

Ako uz Stevo naznacil, uz aj v červenej skupine mame rozhodnute

Gilles Simon vs. Radek Stepanek - 6:1, 6:4

Andy Murray vs. Roger Federer - 4:6, 7:6, 7:5

Do semifinale postupuju: Andy Murray a Gilles Simon!

Uz teraz je jasne ze Roger Masters Cup po 5.krat nevyhra a ani minulorocny titul neobhaji. V boji o tento cenny titul ostali uz len 4 tenisti, a ani jeden z nich tento titul este nevyhral. Takze verim ze boj bude riadny a dramaticky!

Semfinalove zapasy:

Andy Murray (3.) vs. Nikolay Davydenko (4.)

Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.)

Zverejnené

No ja by som najradsej bol keby to cele vyhral Andy Murray. Patri medzi mojich naj tenistov, takze takyto uspech mu samozrejme velmi prajem. No a myslim ze na to ma najvacsie predpoklady. Tiez to tipujem na finale Murray vs Djokovic. Ale radsej by som bol keby sa podarilo Simonovi znicit Novaka v semifinale! Proste Djokovica nemozem, neznasam ho, tak snad nebude prave on dvihat nad hlavu vitaznu trofej!

Zverejnené

Aljak ............ no Novak to ale vyhrá ............

Zverejnené

A kde akoze beres taku istotu? Ja dufam ze nevyhra. Mat nato aj ma, ale verim, ze Murray bude uspesnejsi!

btw. Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.) - 4:6, 6:3, ... hra sa prave 3. rozhodujuci set!

Zverejnené

Semfinalove zapasy:

Nikolay Davydenko (4.) vs, Andy Murray (3.) - 7:5, 6:2

Novak Djokovic (2.) vs. Gilles Simon (8.) - 4:6, 6:3, 7:5

Ah jaj, presne takto som to nechcel aby to skoncilo!!! Finale som si prial prave Murray vs. Simon! No a nakoniec toto? Hmmm. No nemusim ani Davydenka a ani Djokovica. Tak to je strasne, no taketo finale - to uz nic horsie ani byt nemohlo!!! Davydenko s uplnou lahkostou zdolal favorita celeho turnaja Andyho Murraya v 2 setoch! No a Novak mal co robit aby zdolal Simona, no nakoniec bol upsesnejsi prave Djokovic. Bohuzial!

FINALE: Nikolay Davydenko (4.) vs. Novak Djokovic (2.)

Zverejnené

síce to bolo v dvoch setoch, Davydenko - Murray,

ale čo vravíš na hru, kt. predvádzali obaja,

keď vravíš, že to víťazstvo bolo hladké

Zverejnené

Videl som len ten zapas Djokovic vs. Simon ... to bol velmi dobry zapas, ale z vysledku som nakoniec bol trochu sklamany.

No ten druhy som nevidel, iba usudzujem podla toho 2.setu ze Davydenko moc Murrayovi nedal sancu!

Zverejnené

Vitazom muzskej dvojhry na Tennis Masters Cup 2008 v Shanghai sa stal Novak Djokovic :lol:

Novak Djokovic (2.) vs. Nikolay Davydenko (4.) - 6:1, 7:5

Co k tomu dodat? Hmmmm :)

No nemam radost ze to vyhral Djokovic!

Takze sa mi to tu nechce ani moc rozpisovat.

Zverejnené

Nole ma prekvapil, ale uz ked som videl utrzky zapasu proti Simonovi, bolo vidiet, ze formu ma :lol:. No a co sa stalo s Andym...nechapem...

Zverejnené

Víťazmi prestížneho Davis Cupu 2008 sa stali Španieli:

La Armada espanola = ESPANA
Nicolas Almagro / David Ferrer / Feliciano Lopez / Rafael Nadal / Tommy Robredo / Fernando Verdasco

Obrázok

Finále Davis Cupu: Spain vs. Argentina - 3:1

Daviscupový team Španielska po 3-krát získal tento prestížny pohár. V Argentínskom Mar del Plata zdolali domácich Argentínčanov, pre ktorých to bola už tretia finálová účasť - bohužiaľ vždy skončili ako porazení. V prvom zápase síce Nalbandian zdolal Ferrera (6:3, 6:2, 6:3) a Argentína viedla 1:0, ale v nasledujúcich 3 zápasoch vždy boli úspešnejší Španieli a tak sa z nich stali držitelia Davis Cupu pre rok 2008. Iba pre úplnosť: Lopez vs. del Porto - 4:6, 7:6, 7:6, 6:3, Lopez/Verdasco vs. Calleri/Nalbandian - 5:7, 7:5, 7:6, 6:3, a rozhodujúci bod pre Španielsko: Verdasco vs. Acasuso - 6:3, 6:7, 4:6, 6:3, 6:1, a na konci tohto zápasu sa Španieli mohli poriadne vytešovať z titulu! Gratulujem "Španielskej armáde" k tomuto titulu.
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pomaly sa blíži nový rok a to je čas kedy sa v tenisovom svete začína prestížny turnaj zmiešaných družsitev Hopman Cup 2009

21.ročník tohto turnaju sa uskutoční už tradične v západo-austrálskom Perthe. Minuloročný titul budú obhajovať Američania, aj keď v úplne inom zložení ako minulý rok, kedy titul vybojovala dvojica Mardy Fish & Serena Williams. Začíname 3.januára 2009 !!!

...::: Group A :::...

• Obrázok United States (1.) - Meghann Shaughnessy / James Blake
  • Obrázok Australia (4.) - Casey Dellacqua / Lleyton Hewitt
  • Obrázok Germany (6.) - Sabine Lisicki / Nicolas Kiefer
  • Obrázok Slovakia (7.) - Dominika Cibulkova / Dominik Hrbaty

...::: Group B :::...

• Obrázok Russia (2.) - Dinara Safina / Marat Safin
  • Obrázok France (3) - Alize Cornet / Gilles Simon
  • Obrázok Italy (5.) - Flavia Pennetta / Simone Bolelli
  • Obrázok Chinese Taipei (8.) - Su-Wei Hsieh / Yen-Hsun Lu
Zverejnené

Na tu Cibulkovú je radosť pozerať :lol: :) ....................

Cibulkova - Shaughnessy 6:2 , 6:2

Zverejnené

Domino bojuje

dúfam, že mu podarí rozhodnúť

Hrbatý - Blake 6:3, 4:6, 4:4x

+ edit

Fantastické, Skvelé

Hrbatý - Blake 6:3, 4:6, 7:6 (7:1)

víťazstvo hneď v úvodný deň

dúfajme, že Domino je spať, keďže dal dole svetovú 10

Zverejnené

Pripájam sa super Dominik .................. toto som fakt nečakal ale veľmi ma to potešilo ............

Inak v ďalšiom športe kde sme to natreli USA :lol:

Zverejnené

No to ma celkom prekvapilo. To ze vyhra Cibulkova sa dalo dost predpokladat, ale ze Hrbaty zdola Blakeho, to je prekvapko. Osobne som ocakaval ze sa rozhodne az vo 4-hre kde to bude poriadne tesne!

Co sa tyka ostatnych zapasov (vratane tych vcerajsich):

Australia (4.) vs. Germany (6.) - 1:2 ... rozhodla az tesna 4-hra

France (3.) vs. Chinese Taipei (8.) - 3:0 ... uplne jednoznacne vitazstvo Francuzska!

Russia (2.) vs. Italy (5.) - 2:1 ... Safinovci vyzeraju byt suverenni!

Zverejnené

Dominika nika nika ................... dobé ................... :lol: :)

Casey Dellacqua - Dominika Cibulková 5:7, 2:6

Lleyton Hewitt - Dominik Hrbatý 7:6, 6:7, 6:4

Dominik hral super len mal menej šťastia .......................... ale aj tak je tu ešte štvorhra a tam vidím veľké šance našich ............

Zverejnené

Hm, zaujimave, tak aj druhy zapas Dominikovci zvladli.

Zverejnené

Tak a mame tu finale: Dominikovci vs. Safinovci = Slovensko vs. Rossija

Nooo, ani neviem komu to viac doprajem. Cibulkovu mam rad, tej by som to kludne doprial, ale Hrbateho fakt fakt fakt nemusim. Na druhej strane Dinara, ktoru zrovna moc rad nemam, a Marat, ktoremu to prajem! To keby hrala Dominika a Marat proti Hrbatemu a Dinare, tak to je jasna volba, ale takto - no neviem neviem!

Zverejnené

Šak ja som zabudol prispieť .............. DDD .................... Slováci ma velice potešili tým že postúpili do finále. Samozrejme Nicolas Kiefer mal smolu ale to neva. Samozrejme to doprajem Slovákom, Rusom by som fandil iba v tom prípade keby hrali proti dakomu inému ................. :lol:

Zverejnené

krasa!!!! Domino je sef :lol: EDIT - a Domina samozrejme tiez :)

Zverejnené

Uz ked Cibulkova vyhrala nad Dinarou mi bolo jasne ze Slovaci to vyhraju cele. Aj keby Hrbaty prehral (co som aj ocakaval), tak vo 4-hre by podla mna Slovaci aj tak vyhrali... No co uz! Dominike to doprajem, takze z polovice som aj rad! Ale z tej druhej polovice (Hrbaty) som rad neni, takze z tohto sa tesit ani neda vlastne.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov