nutrinka Zverejnené 2. Júl, 2006 Zverejnené 2. Júl, 2006 Nemci sú v semifinále, takže Merk si už asi nezapíska...
tomassi Zverejnené 6. Júl, 2006 Autor Zverejnené 6. Júl, 2006 Súboj o titul medzi Talianskom a Francúzskom bude na Olympijskom štadióne v Berlíne pískať 42-ročný učiteľ telesnej výchovy Argentínčan Horacio Elizondo, ktorý viedol aj otváracie stretnutie šampionátu Nemecko - Kostarika 9. júna v Mníchove.Slovenskému rozhodcovi Ľubošovi Micheľovi napokon FIFA nezverila ani vedenie sobotňajšieho súboja o 3. miesto. Zápas o bronz medzi Nemeckom a Portugalskom bude rozhodovať 43-ročný Japonec Toru Kamikawa, asistovať mu budú jeho krajan Jošikazu Hirošima a Kim Dae-young z Kórejskej republiky toho Argentínčana by som ešte vedel pochopiť ale Japonec?? :lol: The grabbing hands grab all they can all for themselves after all it´s a competitive world everything counts in large amounts
Vic Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Povazujem to za pomerne logicke, ze FIFA postavila Juhoamericana, aby aspon takto Juhoamericania boli pritomni, ked sa jedna o cisto europske finale, to iste plati o tretom mieste, je to velmi mudre rozhodnutie, ktore cti veduce gremia asociacie FIFA.
Vic Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Este dodavam, tym ze vo vybere Francuzska je viac hracov africkeho kontinentu, je Australia jedina, ktora nie je nejako zastupena. Povazujem toto za mudre a noblesne riesenie.
tomassi Zverejnené 6. Júl, 2006 Autor Zverejnené 6. Júl, 2006 Tak ty si myslíš, že lepšie bude pískať ten čo tých hráčov nepoznáje jedno či bude zápas rozhodcom domrvený alebo niehlavné je, že má každí zastúpeniesamozrejme okrem Austrálie, ktorej repre nemá pevné miesto ani MS(musí oň bojovať s 5. z JuhoAmerickej zóny) a preto prestupuje k Ázijčanom Micheľ má už odpískaných veľmi veľa zápasov a dosť hráčov pozná z účinkovania v LMberiem, že Horacio Elizondo pískal dosť dobre no to tretie miesto ? ? ? :lol: FIFA ničí futbal
Vic Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 Elizondo je velmi kvalitny rozhodca. Dokazom je, ze sa dostal do uzsieho vyberu. Na to, aby si piskal, musis poznat pravidla a sledovat hru, kto hra, je nepodstatne, az na to, ze by, ak je mozne, to nemal byt nejaky team a priori, ktoremu by si nadrziaval... Talian Talianom, atd. Tomu sa nikdy neda vyhnut. Kazdy rozhodca je iba clovek a aj finale moze byt fiaskom. Preto FIFA povolava iba tych najlepsich z najlepsich.
tomassi Zverejnené 7. Júl, 2006 Autor Zverejnené 7. Júl, 2006 A ten rebríček rozhodcov je potom na čo ??? s tým čo si napísal súhlasím, no zabudol si na skúsenosti z ťažších zápasov, ktorých má naše rozhodcovské trio nepochybne viac a nadôvažok sú zohratí a nielen poskladaní ako rozhodcovia z JAP a KOR
Vic Zverejnené 7. Júl, 2006 Zverejnené 7. Júl, 2006 Nezabudol, s Lubosom sa pocitalo, sam by som si to bol zelal. Po stvrtfinale a polofinale sa cakalo, ake muzstva postupia. Toto bola pre Lubosa ta najhorsia konstelacia. keby boli hrali napr. D - Brasil, som presvedceny, te by to bol byval dostal Lubos, alebo D - ARG, atd., atd.
tomassi Zverejnené 7. Júl, 2006 Autor Zverejnené 7. Júl, 2006 Viem, ale je nemysliteľné, aby tu rozhodoval istý druh pozitívnej diskriminácie
Vic Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 Neviem stale o aku diskriminaciu ide. U FIFA vo finale je najdolezitejsia narodnost a prislusnost k nejakemu kontinentu, ako som to vysvetlil v minulom prispevku. I Sepp Blatter sa k tomu v tomto zmysle vyjadril pri navsteve rozhodcov vo Frankfurte. V podstate ide o stary zauzivany system. Myslim, ze Michelov pech je prave skutocnost, ze sa hra europske finale.
tomassi Zverejnené 8. Júl, 2006 Autor Zverejnené 8. Júl, 2006 šak práve to, že keď niekto nieje EUrópan, má výhodučo to má znamenať ? ? ? kvôli tomu, že ja som beloch, nemusím dostať pracovné miesto aj keď som jasne lepší ako príslušník inej farby pleti ??? :lol: potom to je pekný Fak d' system
Vic Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 V zmysle FIFA to znamena, ze Europa je domovom tak Nemcov, ako Portuglacov, ako Francuzov, ako Talianov, ako Slovakov. Usiluje sa menovat niekoho "nestranneho" mimo ich domova, mimo Europy. Opakujem, i mne je velmi luto, ze pan poslanec Michel nepiska! Bola by to prenho i pre Slovensko velka pocta. Chapem Ta velmi dobre, ale FIFA rozmysla inac.
tomassi Zverejnené 10. Júl, 2006 Autor Zverejnené 10. Júl, 2006 Nechcem polemizovať o tom, čo sa stalo na ihrisku, pretože s hráčmi som o tom ešte nehovoril. Som si však istý, že ani hlavný rozhodca ani jeho asistent nič nevideli a rozhodli sa až na základe videa," uviedol Raymond Domenechkormidelník Talianska Marcello Lippi: "Štvrtý a piaty rozhodca sa na inkriminovaný moment pozreli na televíznom monitore."Hovorca FIFA Andreas Herren však v pondelok takúto možnosť vylúčil: "Štvrtý rozhodca videl incident na vlastné oči, okamžite informoval asistenta, ktorý to potom pomocou informačného systému oznámil hlavnému."Francúzska televízna stanica LCI bez udania zdroja uviedla, že Materazzi Zidana označil vo vzájomnej výmene názorov za teroristu. Čo však bolo pravou príčinou konania francúzskeho kapitána, zatiaľ nikto nevie, pretože obaja aktéri stále mlčia.
tomassi Zverejnené 4. August, 2006 Autor Zverejnené 4. August, 2006 veľmi dobrý rozhovor s Ľubošom Micheľom oplatí sa pozrieť
tomassi Zverejnené 14. August, 2006 Autor Zverejnené 14. August, 2006 zápas Dinamo Moskva - CSKA Moskva 2:3 (0:1) Góly: 62. a 75. Derlei - 40. a 68. Vagner Love, 48. Olič, rozhodovali: Micheľ - Ružbarský, Mókoš (všetci SR) ruská tlač Ľubošov výkon označila priam za ideálny udelil 6 žltých kariet (4 Dinamu, 2 CSKA), poloviza v úvodných 20 minútach
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Jednoznačne najlepší rozhodca je Pierluigi Colina škoda, že uz nebude pískať na svetovej scéne, ale ešte tu máme Micheľa.
tomassi Zverejnené 4. September, 2006 Autor Zverejnené 4. September, 2006 Pier nepíska už vôbec, pretože bol sponzorovaný istou automobilkou, ktorú na dresoch nosilo aj AC Milan
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 To som nevedel ved este mohol pískať taliansku ligu. Ale tak kto by neodolal novemu auticku znacky OPEL
tomassi Zverejnené 4. September, 2006 Autor Zverejnené 4. September, 2006 Oni mu dali možno, že by mohol pískať keby s OPEL-om vypovedal zmluvu, ale nestalo sa takistú dobu boli špekulácie o jeho účinkovaní v Barclay's PREMIERSHIP, tam je totiž horná veková hranica rozhodcov vššia ako v iných krajinách, no potom to utíchlo
tomassi Zverejnené 18. Október, 2006 Autor Zverejnené 18. Október, 2006 Podľa UEFA nemá Henry nárok na odpustenie žltej karty Keby tú kartu dostal za protesty, tak je aj podľa mňa všetko v požontku, ale byť potrestaný za to čo ste neurobili ??? -neviem či sa hráčom, ktorí sa na ihrisku bavia, snažia futbal znechutiť, lebo ak tomu tak nie je neviem o čo im ide
tomassi Zverejnené 1. Február, 2007 Autor Zverejnené 1. Február, 2007 na profutbal.sk je článok o profesionalizácii našich rozhodcov Rozhodca - profesionál v našej krajine neexistuje a preto je každý z nich zamestnaný, prípadne živnostník. Určite im ale ich bočný príjem z ich "koníčka" taktiež výrazne posilní ich peňaženku. Pozrite sa ako vyzerajú odmeny pre rozhodcov na Slovensku. Corgoň liga, hlavný rozhodca -13 800Corgoň liga, asistent rozhodcu - 8 400I. liga, hlavný rozhodca - 8 400I. liga, asistent rozhodcu - 5 100II. liga, hlavný rozhodca - 3 500II. liga, asistent rozhodcu - 2 000III. liga, hlavný rozhodca - 1 654IV. liga, hlavný rozhodca - 1 111V. liga, hlavný rozhodca - 852I. trieda, hlavný rozhodca - 550 ja tento názor o profesionálnych rozhodcoch schvaľujem už dávno- ak by sa venovali iba jednému zamestnaniu- rozhodcovstvu ich výkon by bol určite hodnotnejší
tomba Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 A ja este dodam info o odmenach pre hokejovych rozhodcov,nech sa necitia ako od macochy,ked sa tu stale omielaju len futbalovi... Extraliga hlavný .................. 4 000Extraliga finále hlavný ........ 8 000Extraliga čiarový ................. 2 000Extraliga finále čiarový ....... 2 750I. liga hlavný ........................ 2 000I. liga finále hlavný .............. 2 500I. liga čiarový ....................... 1 000I. liga finále čiarový ............. 1 250Pozn. K sume sa pripočíta cestovné a stravné A to si na hokejovych stadionoch vypocuju castokrat vacsie pikosky ako futbalovi :lol: Na druhej strane maju prilezitost si zapiskat za tyzden viac ako futbalovi,takze to s tymi odmenami vyjde tak priblizne rovnako...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz