Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Čo hovoríte na víťaza tohtoročnej Eurovízie?

Fínska skupina Lordi

lordi.jpg

• Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• RoSo

4

• game

2

• Ignatius

1

• weirdo

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené
Eurovision Song Contest je medzinárodná spevácka súťaž organizovaná verejnoprávnymi televíziami. Naznámejším víťazom je ABBA. Ďalšou známou je ukrajinka Ruslana. Slovensko na nej kedysi zastupoval Marcel Palonder, Tublatanka a Katarína Hasprová.
Zverejnené

Eurovision Song Contest je medzinárodná spevácka súťaž organizovaná verejnoprávnymi televíziami.

plus že to bolo vždy vysielané mnohými štátmi, porota medzinárodná, ale hlasovalo sa " z domu", to znamená, že za veľkého výskotu súťažiacich sa vždy čakalo, až nastanie to správne spojenie ... no asi tak ... no ja som to videla naposledy pred nejakými desiatimi rokmi tuším z ORF ... stačilo, netúžim z toho vidieť viac ... :lol:

sem - tam sa tam niekto zaskvel, ale zvyčajne to bola obrovská nuda s veľkým leskom...

taký pekný nevzrušivý viac-menej stredný prúd, nejaký pop, a občas nejaké vybočenie z rady... by som povedala ... :)

a tu k divákom v smokingoch vtrhli nejakí hororoví fínski Lordi .... :) ;)

Zverejnené

Veru, bol to šok :lol: veď druhým bol nejaký rus, akoby vystrihnutý z chlapčenskej skupiny a tretím slovinec? s pesničkou, na ktorú by si snáď zatancovali len naše staré matere. Ako z repete.

Zverejnené

Mal som možnosť dnes kúsok jednej ich pesničky počuť... Teda nič čo by ma zaujalo, hlasoval som za možnosť 2 :lol: :)

Zverejnené

nepáči sa mi slovo Cool, no mne osobne sa páčia, mám rada ľudí, ktorý si vedia spraviť dobrý kostým a primerane ho prezentovať. majú svoj štýl, nie ako tí ostatní

Zverejnené

Slovo cool bolo prvé, ktoré mi napadlo ako variant možnosti "v pohode". Ten ich vizuálny prejav je v pohode, ale príde mi dosť divné, že Eurovíziu, ktorá bola vždy skôr popovou súťažou vyhrajú metalisti. Tento druh muziky osobne počúvať nemusím.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

ale nie takýto .... toto je vyslovene pozérstvo ... metal je ok, ale chlapci sú mimo ... :lol:

Zverejnené

lol ze metalisti... tito pozeri maju s metalom asi tolko spolocne ako slipknot...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov