Skočiť na obsah

Bratislavčania a tí ostatní

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Do kelu aj s tým, človek sa zastane, že nie všetci s špz BA sú zlí a hneď aj on obsiahne, ach jo :lol: Nepovedal som, že jediní robia bordel, ani že sú to len Bratislavčania a nie prisťahovalci, ale že tých, čo tu jazdia a robia bordel a majú špz BA je dosť...

Zverejnené

uvazuj logicky...

BA je pri EVC pri rade TA...

to znamena ze aut so znackami BA je 10*10*10*20*24 = 480 000

v ML je pri ECV pri rade AG,

to znamena ze aut so znackami ML je 10*10*10*1*7 = 7000

povedzme ze kazdy 100 vodic je kreten...

to znamena ze v BA je 480 kretenov a v ML je 7 kretenov... aka je vacsia pravdepodobnost ze ta zrazi auto? to ale neznamena ze vsetci su taki...

a to nehovorim kolko mimo BA aut ma BA ECV

Zverejnené

super vzorce :) ;) :lol:

kaslite uz na to... uzavreme to ze na SK ludia jazdia mizerne :)

Zverejnené

neviem ci su spravne (skor nie, kombinarotika mi nikdy nesla :) ) ale tak dufam ze to vsetci pochopili :lol:

a suhlasim s tebou :)

Zverejnené

tomassi>ty mas nejake mindraky z Bratislavcanov? prenasleduju ta vo nocnych morach? :)

:lol: ;) :)

som nepochopil a asi ani nepochopím

Zverejnené

Ajk, ešte mi to nedá, keď už to je tu a nie kde to bolo predtým - to nevyvracia to, že ich je dosť, práve naopak, ukazuješ o koľko ich je viac :) Mimochodom - ak by každý stý vodič bol kretén ako píšeš, tak ti tam ešte jedna 0 chýba pri celkových počtoch, inak ti chýba 0 v tom, na koľko vodičov pripadá jeden kretén :lol:

Ale hej, ako povedal aljak, na Slovensku sa jazdí desne a bodka :)

Zverejnené

cela finta je v tom, ze spz-tiek zacinajucich na BA je omnoho viac ako z ostatnych okresov - tym padom vacsie % vodicov tu spomenutych.

Zverejnené

presne tak

a z osobnej skusenosti, z tych vsetkych debilov je minimalne 70% firemne auta roznych CPckarov

Zverejnené

Ale tiež sú takí, ktorí sú z BA, ale ŠPZ majú inú, nakoľko je hlavné sídlo z rôznych dôvodov inde. Poznám aj také prípady, žiaľ práve tí patria do tej skupiny, ktorá zvyšuje percento "debilne jazdiacich" u "zvyšku sveta"...

Zverejnené

No čítam prípevky v tejto téme....BA ako každé mesto atď ma pozitíva aj negatíva...ale celkovo mám Bratislavu rád :) preto tam chodím častejšie do roka,skrátka si myslím,že je to celkom fajn mesto...a čo niekto písal o arogatnej mládeži...taká sa nájde všade,ako cizy napísal...a takisto neznášam,keď niekto poriadne v BA nebol a kydá na ňu :lol:

A verím,že v BA budem ešte častejšie,teda keby ma zobreli na školu :)

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

vzdy boli rozpory medzi hlavnym mesto a zbytkom sveta.. kedysi vsetkym lezala v zaludku praha, dnes je to bratislava, tomu sa vyhnut neda, je to tak vsade.. myslim, ze podstatou problemu je, ze sa vzdy najviac investuje v hlavnom meste a druhy problem je v tom, ze zbytok vidi bratislavcanov ako nadutych a arogantnych ludi.. ono to nie je tak, jednoducho ludia zijuci v ba maju vacsie lakte, lebo su k tomu donuteni tym, kde ziju.. nemyslim, ze by ludia z ba podcenovali zbytok populacie, len jednoducho su zvyknuti na tvrdsi zivot... a okrem ineho - bratislava je plna pristahovalcov, takze obcas ludia nadavaju prave na tych "svojich" :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Ja som rodený Bratislavčan a viem veľmi dobre,že najortodoxnejší Bratislavčania sú prisťahovalci do Bratislavy :) .

Mám Bratislavu rád :lol: .Ak by to tak nebolo,tak už tu nie som.Je to malé-veĺké mesto ;) .Všetko je blízko,nájdu sa tu miesta na oddych,na kultúru,na šport - čo vám budem rozprávať.

Je to také provinčné mestečko so všetkým,čo k tomu patrí,včetne provinčných názorov niektorých spoluobčanov: Bratislava - stred vesmíru :)

Zverejnené

nemam rad bratislavu. nedavno som sa sem prestahoval ale moja dusa patri tomu najjuznejsiemu juhu.

Zverejnené

taketo reci ma dokazu potesit

nac sem niekto lezie ked to tu nema rad???!!!!!

tiez nepojdem do nejakeho mesta, ktore mi neni sympaticke, kde sa necitim dobre... :) :lol:

Zverejnené

Nokia, nie som síce priamo z Bratislavy; kúsok odtiaľ, ale BA tiež nemám rada.

Načo som tu liezla? Nuž, nie som tu dobrovoľne.

Zverejnené

oka ty si asi nemala na vyber, predpokladam ze sa tvoji rodicia aj s tebou prestahovali

ale ked sa sem nastahuje samostatny dospely clovek, cudujem sa ked na to mesto nadava

Zverejnené

Rád/nerád, skôr je to nespokojnosť s tým, ako to na tom našom Slovensku funguje. V tlači čítam koľko miliárd sa v BA investuje do zase nejakého nového komplexu a v iných mestách nenájdu v rozpočte ani sto tisíc korún na to aby si hlavnú cestu po 10 rokoch opravili. To že v BA žije veľa prisťahovalcov je výsledkom tejto 'politiky'. Veľa ľudí je frustovaných z toho ako žijú tak idú tam kde sa vždy nájdu peniaze na všetko. Keby si pochádzal z juhu BB kraja, alebo odnekadiaľ z PO vidieka tak by si pochopil o čom píšem.
Zverejnené

do akeho komplexu? tie vsetky "komplexy" tu stavaju sukromne firmy nie stat...

vysledky politiky...vsetci ti co to vedu su tiez mimobratislavcania, nadavajte si teda na nich, na svojich...zabudol vol ze telatom bol je pre nasich politikov velmi vhodne porekadlo...

a len pro forma k tym cestam...v bratislave jazdi polovica slovenska pomaly, cesty su tu v katastrofalnom stave a si myslis ze to tu vyzera ako na nemeckych cestach? vsetci ti cezpolni vodici platia dane vo svojom okrese kde maju prihlasene auto a vyse pol dna nicia bratislavske cesty...

Zverejnené

taketo reci ma dokazu potesit

tiez nepojdem do nejakeho mesta, ktore mi neni sympaticke, kde sa necitim dobre... :) :lol:

lebo som nemal na vyber. vlastne mal, mohol som si vybrat medzi malym hovnom a velkym. vybral som si to mensie. neurazil som ani teba ani ludi tu zijucich tak nechapem preco si potis tricko. povedal som ze ba nemam rad tak ako ty mozes povedat ze nemas rad kn, bb alebo aj cinu. a ze som to povedal tak si nemyslim ze som tym akokolvek znizil uroven tvojho zivotneho stylu v ba. plus v mojom prispevku nevidim ani slovo kde by som na ba nadaval.

Zverejnené

nedavno som sa sem prestahoval ale moja dusa patri tomu najjuznejsiemu juhu.

Tým sa potvrdzuje môj názor,že človek z vidieka si v meste nezvykne,ale mešťan na vidieku áno.Pod pojmom mesto mám na mysli bytovku a pojmom vidiek myslím rodinný dom.Takže aj rodinný dom v Nitre je pre mňa vidiek.

A poviem Ti chlapeczjuhu,že museli by pracovať echt silné páky na mňa,aby som býval niekde,kde to bytostne neznášam.Máme jeden život,tak ho prežime tak,ako sa to najviac podobá naším predstavám....iná šanca už nebude :lol: .Ale to už patrí do inej témy.Filozofickej,všakáno.

Zverejnené

som z komarna, chlapec z bytovky....takze mestske dieta. dovod preco nemam rad ba je iny ako zvyknut si na zivot vo vacsom meste.

Zverejnené

nokia, beries to moc vazne...

ja sa priznam, ze nemam rada BA, ak neratam historicke mini centrum na nejaku tu prechadzku a podobne veci

jednoducho ludia z vacsich miest su ini... ty to mozno nepocitujes, lebo si z BA, tak tu nevrav, ze o akych komplexoch ci inych vyjavoch hovorime...nedehonestuj nase nazory, my to nerobime tebe... je to nas nazor, asi mame k nemu aj nejaky ten dovod...nevzniklo to len z toho, ze "aaa je to Blava, tak ju proste nebudem mat rad"

a nikto tu neutoci na teba...ale na BA ako mesto, kde zije urcita populacia roznych ludi...podotykam roznych...ty si asi ten z lepsich :) ... v dobrom ;) ..vieme svoje :)

Pod pojmom mesto mám na mysli bytovku a pojmom vidiek myslím rodinný dom.Takže aj rodinný dom v Nitre je pre mňa vidiek.

neda mi len sa zasmiat :lol: ;) ;)

ehm, vidiek je nieco uplne ine ako rodinny dom... to si este nebol na vidieku...

rodinny dom niekde v BA sa nicim nelisi od bytovky v Petrzke ;)

ci BA ci ine mesto, neplet sem vidiek... ten nie je iba o rodinnom dome

Zverejnené

toto mam nemam rad mi pride strasne smiesne, ja som rodena bratislavcanka a Bratislavu mam rada, rovnako mam rada Stiavnicu ci Kosice kam obcas chodievame, neviem si sice predstavit byvat inde (=prilis daleko od BA), lebo som zvyknuta na isty standard ktory mi BA ponuka ale za to nebudem osocovat (viem ze teraz tu nikto nic neosocuje :)) ine mesta...Bratislava nemoze zato ze je hlavnym mestom a ze je lukrativnou pre ludi, investorov a podobne

a rovnaki ludia ako ziju v BA ziju aj kdekolvek inde na Slovensku, proste taketo spory ja fakt nechapem a nikdy nepochopim a ako to tu uz bolo viackrat spomenute, najvacsi bratislavcania su ti ktori sa sem pristahovali :lol:

Zverejnené

chlapeczjuhu vsak nikde nehovorim ze na ba nadavas :)

doll aj juzan, ja jednoducho nechapem, naco ide niekto do mesta, ktore mu nieje sympaticke...ja chcem odist do zahranicia buduci rok (snad sa podari) a uz teraz si vyberam mesta, ktore su mi sympaticke, urcite by som nesiel niekam, kde by sa mi nepacilo...preto sa cudujem, ked dojde niekto do ba a potom len od neho pocuvam nadavky na to mesto (nie vas pripad, ale zazivam to denne)...

a ta populacia ludi v BA, verte mi, denne pridem do kontaktu s vela ludmi a najvacsi "BA debili" su rodeni mimobratislavcania :)

doll a este detail, porovnat rodinny dom v BA (co je napriklad aj cunovo) s panelakovym bytom v petrzalke nemozes...je to uplne odlisne :lol:

Zverejnené

ale ked sa sem nastahuje samostatny dospely clovek, cudujem sa ked na to mesto nadava

to k tomu nadavaniu.

a preco som musel prist do ba? lebo bohuzial pravnicka fakulta UK este nema detasovane pracovisko v okoli komarna. prvy rocnik som zvladol ale viac by som to zazit nechcel. su tu kniznice, je tu dekanat, su tu profesori. preto som si musel vyberat.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov