Skočiť na obsah

Bratislavčania a tí ostatní

Odporúčané príspevky

Zverejnené

jeeeezis zoberte si cely parlament niekam do hornej dolnej, my budeme len a len radi!!!

Zverejnené

len si tie edit tam nechajte my si zvisok slovenska kazit nedame. :lol:

Zverejnené

ale no tak

Bratislava nie je len o parlamente a poslancoch, z ktorých je vlastne koľlo originál Bratislavčanov ?

a nadávky necháme mimo, ok ?

a kto a čím z BA kazí zvyšok Slovenska ?

Zverejnené

nechal som sa uniest vsetkym sa ospravedlnujem. zistil som ze mam ja krajsie starosti ako toto tak pardon :lol:

Zverejnené

Ja na BA neznášam iba jednu vec, a síce: Slovan. Na to slovo som alergický (viac na hokejový trochu menej na futbalový). Vyžeňte tú svorku mimo Slovenska a budem sa na vás aj usmievať :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Bratislavskú drzosť exportujeme aj za hranice štátu

O tom, že ľudská drzosť a neslušnosť nepozná hraníc, tentoraz doslova, svedčí prípad majiteľky auta s bratislavskou štátnou poznávacou značkou BA-169MO. Auto odfotil občan Chorvátska vo chvíli, keď ho majiteľka ručne umývala priamo pod verejnými sprchami na pláži.

Podnet nám poslala mailom naša čitateľka Sylvia Jašíčková, ktorá poukazuje nato, že aroganciu, drzosť a vandalstvo exportujú niektorí naši spoluobčania aj za hranice, v tomto prípade k "slovenskému moru" a to v podobe umývania si svojich áut na plážach jadranského mora. "A zároveň robia dobré meno ako pre Slovensko, tak aj pre jej hlavné mesto," píše doslova čitateľka.

Celý prípad aj s fotografiou ženy drhnúcej auto z Bratislavy pod verejnými sprchami na morskej pláži, sa dostal aj na stránky chorvátskych novín. Fotografiu s textom a výrazným titulkom "Slovakinja istuširala automobil" totiž novinám zaslal Alfred Škorjanc zo Záhrebu, ktorý dovolenkoval 26. augusta v letovisku Bošane.

Musím konštatovať že je to veľmi smutné!!!

Zverejnené

Axel tu skor ako ze ci to bolo z BA by som poukazal ze to bola zena, popravde taketo extremy s autami dokazu hlavne zeny, vid rozne foto extremov typu auto medzi dvoma elektrickami, a podobne

Zverejnené

Nokia teraz čakaj tvrdé a zákerné útoky miestnych fórumáckych feministiek :lol:

vid rozne foto extremov typu auto medzi dvoma elektrickami

ano ano, akurát dnes som to videl na halbot.haluze.sk :)
Zverejnené

treba uznať, že Bratislava je predsa len o niečo väčšia ako mestá tu u nás na Orave :lol: , tu sa človeku rozhodne nemôže stať, že by za polhodinu nabehal 20 km a nakoniec sa dostal tam, kde začal, keď hľadá niečo veľkosti intráku

Zverejnené

a kto a čím z BA kazí zvyšok Slovenska ?

Napríklad vodiči - Blaváci (pozor - nezamieňať so slušnými Bratislavčanmi). Na cestách od západu až po východ Slovenska kto mi doteraz spôsobil rizikové situácie svojou bezohľadnou jazdou mal určite vždy značku BA. Dokonca aj keď som bol nedávno v Rakúsku boli oni jedinými, čo zásadne a výrazne nedodržiavali žiadne predpisy a spôsobovali konfliktné situácie. Ale čo už - za tie roky som si už zvykol, že musím byť pri nich viac v strehu a myslieť aj za nich...
Zverejnené

Hedge vies co je zaujimave?

ja som prejazdil toho po slovensku celkom dost a najhorsie soferovali vodici s ECV - DS, GA, KN, KE...

zaujimave, kazdy mame inu statistiku :)

a najviac hovad jazdi vo velkych autach z malych dedin... ked vidim novu audi Q7 z nejakeho poltara tak sa cudujem preco sa stazuju ako sa tam maju zle... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Neviem do ktorej BA témy to zaradiť tak to dám asi sem:

Asi nabudúci týždeň idem do BA na nejaké školenie, kvôli novému lochu, ešte neviem kedy, kde a kam, ale mohli by sme niečo malé zorganizovať. Bližšie info dám neskôr.

Zverejnené

Ako sa autom najrýchlejšie dostanem z diaľnice od Senca na Hviezdnu ulicu v Pod. Biskupiciach?

Zverejnené

z dialnice zides na exite Ruzinov za letiskom,Ikeou, ako zides pojdes na semafor vlavo, potom stale rovno po gagarinovej/popradskej, na ktorej konci mozes ist bud vlavo alebo vpravo(oproti tebe je pumpa, pojdes vpravo a na prvom semafore dolava na kazansku, na dalsich semaforoch doprava na uzbecku a po tej rovno a druha ulica vlavo je hviezdna

Zverejnené

JJ, pozrel som si to na mape, to by sa dalo. Dúfam že nikde nebude výkop a obchádzka až na DeNVer :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Boha, auta s poznavaciou znackou BA mi uz lezu na nervy!!! :)

Si mysli niekto ze ked ma strieborny mercedes a SPZtku kde je BA tak moze vsetko? Neznasam takych idiotkov!!! :)

Idem cez cestu a debilek nevyhodi smerovku a ani na prechode neda prednost a potom ked niekto na neho ukaze ze :lol: tak este ako najvacsi frajer odstavi auto a hadze po vas nejake predmety - no toto je uz moc!!! ;)

Zverejnené

aljak budem rad, ak nebudes skatulkovat podla par debilov

nie kazda SPZ BA totiz znamena debila :lol:

Zverejnené

To je pravda... Aj keď takých, o ktorých aljak hovorí, je viac než dosť :)

Ale k veci, kvôli ktorej som tu... No, už poznám rozvrh a teda utorky budú kruté, 14 hodín trčať v škole, 6 hodín cestovania, resp. čakania na spoj a čerešnička na torte - samozrejme posledný bus priamo k nám odchádza tesne po začatí posledného cvika, takže najďalej kam sa potom dostanem sú Dolany, čo je ešte pekný kúsok od nás, a nič mi už ďalej nejde :) Teraz už len dúfať, že sa mi vždy podarí odtiaľ zohnať niekoho na odvoz... (ešte že človek nie je limitovaný len na jednu možnosť :lol: )

Zverejnené

Ignatius ja osobne sa skor stretavam s inymi SPZ kde su za volantom debili :lol:

DS, GA, NZ, KN napr :)

Zverejnené

este by som upozornila, ze BA spz maju aj pristahovalci z inych casti SR, cize mozno bol narodeny v Prievidzi, atd ze :lol:

Zverejnené

toto sa mi páči, že takmer každý Blavák je rodený Prešpurák

a celý ten zvyšok sú len prisťahovalci, samozrejme, keď sa jedná o niečo zlé

do prdele aj s takými názormi(to aby som nebol offtopic :lol:)

Zverejnené

nie :) aj vela Bratislavcanov je debilov, nielen za volantom

ale tu bolo jasne vidiet, ako sa to hadze len na BA, pritom vieme, ze minimalne polovica je z vychodu a inych casti, ....

lebo nie tomassi, nezijem tu od narodenia, a neviem ako to na cestach v BA chodi ze :) asi to vies lepsie... :lol:

PS nie som "Blavak", ale Bratislavcan ;)

ulavujem si, zacal mi semester, kurnajsssssssssssss

Zverejnené

tomassi>ty mas nejake mindraky z Bratislavcanov? prenasleduju ta vo nocnych morach? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov