Skočiť na obsah

Čo by ste zmenili vo svojom živote...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

co by som zmenila? pocas pobytu v UK by som ovela viac makala, aby som si nasetrila poriadne peniazky

plus setrila by som si postupne od mladi, chodila na brigady

v dnesnej dobe, kedy pozemky a nehnutelnosti stoja obrovske peniaze, je fajn, ked ma mlady clovek niekolkorocne uspory

takze odkaz vsetkym mladym...setrite si :) ja som to v mladi nerobila, a teraz lutujem :)

da sa totizto krasne staviat alebo nakupovat aj bez hypoteky ;)

• Odpovedí 77
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Aikaterine

6

• chlapeczjuhu

6

• chorche

5

• Sniper

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja by som zmenila vsetko od zaciatku. Lebo je to nejake cele zle :D.

Zverejnené

ako vieš, že by bolo blonďavé a dievčatko? :w00t:

Hoci do tvojho domáceho sveta plného chlapov by dievčatko pravdepodobne prinieslo zmeny (či už blonďaté, hrdzavé alebo tmavé), je možné aj to, že by aj to dievčatko nebol nežný kvietok, ale pekné kvítko, čo by preháňalo loptu spolu s chalanmi a robilo diery na teplákoch, strupy zaschnutej krvi na kolenách a zväčšovalo by kopy vďaka futbalu prepoteného a umazaného textilu. Možno by to bol taký malý chalan v sukni. A ešte k tomu tmavovlasý...

:boxing: :bicyklista:

Vilma, nepísala som, že viem, že by to bolo blonďavé a dievčatko :) kľudne by to mohlo byť aj tmavé dievčatko a bolo by jedno, či by bolo nežný kvietok, alebo pekné kvítko , a tiež kľudne by to mohol byť aj blonďatý alebo tmavý chlapček.:)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov