doll Zverejnené 17. December, 2011 Zverejnené 17. December, 2011 co by som zmenila? pocas pobytu v UK by som ovela viac makala, aby som si nasetrila poriadne peniazkyplus setrila by som si postupne od mladi, chodila na brigady v dnesnej dobe, kedy pozemky a nehnutelnosti stoja obrovske peniaze, je fajn, ked ma mlady clovek niekolkorocne uspory takze odkaz vsetkym mladym...setrite si :) ja som to v mladi nerobila, a teraz lutujem :)da sa totizto krasne staviat alebo nakupovat aj bez hypoteky ;)
littlewitch Zverejnené 17. December, 2011 Zverejnené 17. December, 2011 Ja by som zmenila vsetko od zaciatku. Lebo je to nejake cele zle :D.
iskra Zverejnené 17. December, 2011 Zverejnené 17. December, 2011 ako vieš, že by bolo blonďavé a dievčatko? :w00t: Hoci do tvojho domáceho sveta plného chlapov by dievčatko pravdepodobne prinieslo zmeny (či už blonďaté, hrdzavé alebo tmavé), je možné aj to, že by aj to dievčatko nebol nežný kvietok, ale pekné kvítko, čo by preháňalo loptu spolu s chalanmi a robilo diery na teplákoch, strupy zaschnutej krvi na kolenách a zväčšovalo by kopy vďaka futbalu prepoteného a umazaného textilu. Možno by to bol taký malý chalan v sukni. A ešte k tomu tmavovlasý... :boxing: :bicyklista: Vilma, nepísala som, že viem, že by to bolo blonďavé a dievčatko :) kľudne by to mohlo byť aj tmavé dievčatko a bolo by jedno, či by bolo nežný kvietok, alebo pekné kvítko , a tiež kľudne by to mohol byť aj blonďatý alebo tmavý chlapček.:)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz