Skočiť na obsah

Čo by ste zmenili vo svojom živote...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pravdaže... Hm, ako sa dá oponovať pri skúsenostiach? Veď je logické, že s vekom prichádzajú skúsenosti :lol:

• Odpovedí 77
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Aikaterine

6

• chlapeczjuhu

6

• chorche

5

• Sniper

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

v poslednom obdobi, cca tri mesiace dozadu..:

- nepocuvala by som niekoho, kto je v citovom rozpolozeni, a nenechala sa bezhlavo ovplyvnit

- nepovedala by som veci ktore som vyslovila

- nepustala by som sa do veci, ktore su spojene s mojou osobou, az na telo

- .... a tak :lol:

proste shitny posledny stvrtrok... ublizila som sebe, ale viac inym

Zverejnené

a nikdy, NIKDY by som si nepodal prihlasku na informatiku ..

no jo v tom sme na tom rovnako

Zverejnené

ak by to bolo možné začať odznova, vo svojom živote by som sa oveľa viac snažil zmeniť hlavne seba.

Zverejnené

Hmmm, no to by som sa musel poriadne zamysliet nad svojim celym zivotom, ale zmenit by som neviem co chcel najviac...

napada ma ze : Keby som mohol si este raz vybrat na zakladke aky jazyk sa chcem ucit uz by som nenapisal ze nemcina... dal by som Anglina a na gympli by som dal Franina, ale to by som nechodil na zakladke do nemcinarskej triedy a to by trochu mohlo pokryvit moj dalsi zivot... takze nemina bol proste asi osud :lol:

nooo a este keby sa dalo vratit tak by som vratil zopar slov co som povedal - a to najma tie ktorymi som niekoho urazil alebo zneuctil, atd... inak ma uz nic asi nenapada... potom uz len veci co sa stali nezavysle odomna - ktore som nesposobil ja ale napr osud a pod - ale s tym som nemohol nic robit vtedy takze keby bola moznost vratit cas asi by sa stali znovu... :)

Zverejnené

Hmmm, no to by som sa musel poriadne zamysliet nad svojim celym zivotom, ale zmenit by som neviem co chcel najviac...

no ved najprv sa zamysli, a potom pis. nie naopak.

Zverejnené

keby som mohla, možno by som zmenila toto posledné leto a svoje činy počas neho

užiť som si síce užila v rámci akéhosi postpubertálneho vyburovania, ale čo to sposobilo mne a iným mi za to vobec nestálo

o poučovaní sa z chýb mi netreba hovoriť, bez tohto by som sa v kľude zaobišla

Zverejnené

zacala by som so svojim zivotom robit o 10 rokov skor to, co som urobila az o 10 rokov neskor...

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

zacala by som so svojim zivotom robit o 10 rokov skor to, co som urobila az o 10 rokov neskor...

HAHA, trinita... Co sposobi jedna horalka... :lol:

Momentalne vo svojom zivote by som nemenil asi nic, mozno nejake drobnosti....

Zverejnené

whysky, milacku, horalka nebola ten prvy impulz, to uz bolo vsetko rozbehnute... :lol: ale ako presvedcovaci manever nebola zla... :) :)

Zverejnené

nezmenila by som ani teraz, po case, nic...

vsetko zle, bolo na nieco dobre... a aj ked sa mi zdalo, ze ma tie veci v danom case zlomia, nezlomili, a svet ide dalej... vlastne prezivam uz dost dlho pekne stastne obdobie :-)

Zverejnené

no ked si tak citam moj posledny prispevok, zo zaciatku februara, tak je to take zvlastne...v dobe ked som to pisala som bola este asi "postihnuta" tym vsetkym co sa za posledne mesiace odohralo...

ale teraz?..

teraz som stastna ze som tak konala... keby nie, tak by som nestretla toho uzasneho cloveka co mam teraz po svojom boku :lol:

v podstate nelutujem nicoho, nezmenila by som nic...presne ako povedala pralinka...

vsetko zle je na nieco dobre...clovek sa aspon pouci, posilni ho to...

Zverejnené

No, ja sa nad touto otázko zamýšlam veľmi často...a tých vecí je veľa...ale povedal som si, že minulosť nech zostane minulosťou, dôležitá je prítomnosť a budúcnosť...i keď ozaj často myslím na to, čo všetko som dokašlal...

Zverejnené

Jediné vo svojom živote čo by som zmenila je to, že by som išla na inú školu - nie na OA (ako som vtedy chcela) ale na gymnázium. A keby mi to tam šlo, tak potom študovať nejakú (astro)fyziku.

Keby sa tak polka života dala vrátiť späť, ach jáj........ :lol:

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Určite by som sa viac učil cudzie jazyky :lol: .

Okrem ruštiny som sa niejaký rok učil nemčinu,ale nebavilo ma to....nemal som motiváciu.Veď čo v tej dobe s nemčinou ? Emigrovať som nechcel a DDR ma nijako nevzrušovalo :)

Zverejnené

Zmenil by som v prvom rade to ze sme sa prestahovali z mesta na dedinu. vtedy sa zacalo vela veci menit a uberat inym smerom,stratil som dobrych kamaratov,a celkovo som tam nezapadol podla ocakavani.

tiez by som zmenil tu cast ked som mal asi 13-14 rokov a nedobre som vychadzal s urcitymi kamaratmi. proste som im povedal veci, ktore som nemal, ibaze som si to v danej chvili neuvedomoval.ostal som vtedy viac-menej bez kamaratov co som potom lutoval atd.

tiez by som zmenil to, ze som studoval na SPSE..vtedy ma prijali aj na gym. a mal som ist radsej tam. nie preto, ze by som potom snad zmenil vysku ale mal by som lepsie zaklady, snad aj vecsi prehlad, a urcite viac moznosti studia na VS. elektrotechnicka mi nedala nic.

Zverejnené

No čo by som v živote zmenil? viacej by som študoval históriu a stal sa historikom. Lenže som sa flákal tak to aj tak dopadlo. Ale nikdy nie je neskoro.

Zverejnené

neviem ci by som nieco zmenil..no napriklad mozno by som nestudoval to co studujem ale zacal studovat blizkovychodne vztahy, alebo nieco tymto smerom co by sa tykalo tejto oblasti, ci uz politiky, terorizmu a vsetkym s tym spojene....

...ale keby som nestudoval to co studujem, nestretol by som tych skvelych ludi, ktorych poznam..takze by som to asi nemenil :lol:

Zverejnené

Ja by som sa tak ľahko nevzdával.

Vzdal som sa školy kvôli administratívnym problémom.

Vzdal som sa prvej lásky, potom druhej....

Vzdal som sa zamestnania kvôli hlúpym rečiam a klamstvu

Vzdal som sa hrania na gitaru a učeniu cudzích jazykov...nemal som pevnú vôľu

A ešte mnoho ďalších vecí, činov a skutkov, ktoré ľutujem že som nedotiahol do konca.

:lol:

Zverejnené

Nechápem to s tými jazykmi. My sme mali 3 cudzie jazyky, mala som z nich samé jednotky a je mi to k ničomu.

Zverejnené

Klingonka

Neviem či patrila otázka mne, ale odpoviem.

Práveže mojou vinou neovládam ani ruštinu ani nemčinu ktoré sme sa učili. Učitelia to brali len tak vlažne a mi deti sme to využili.

A výsledok je ten že z azbuky už nepoznám polovicu písmen a z nemčiny...... uvediem príklad na ranné pobavenie.

Sprechen sie deuch ?

Tak trochen.

:lol:

Zverejnené

My sme mali 3 cudzie jazyky, mala som z nich samé jednotky a je mi to k ničomu.

No ako sa to vezme, ja by som rád ovládal angličtinu ale ten odpor k nemu a totálna averzia mi to nedovolila. Ale rád by som bol za to esperanto lenže to by sa musel jeden národ prispôsobiť a to nespraví.

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

Možností je niekoľko, uvediem 2:

1) aj keď VŠ, ktorú som vyštudovala, bola dobrá a dnes je ešte lepšia, tu na SK v tejto dobe nemám s ňou uplatnenie, takže buď by som sa nebola hrabala nazad do BA, ale ostala pekne tam v ZL, dnes by som pekne skúmala plasty či už vo VÚGPT alebo priamo na fakulte, ktorú som vyštudovala...a pekne by som celý život robila jednu vec, v ktorej by som sa zdokonaľovala a v ktorej už som mohla byť naozaj dobrá...a nemusela som mať problém so zamestnaním

alebo

2) ...by som študovala veterinu, s mojím vzťahom k zvieratám by to mohlo byť fajn...buď by som teraz mala sama niekde veterinárnu ambulanciu, možno sama, možno ešte s niekým, alebo by som robila niekde vo Vet Pointe alebo v inej vet.nemocnici. A tiež som nemusela mať problém so zamestnaním.

A čo by som určite spravila, tak venovala by som väčšiu pozornosť jazykom. Teraz už mi to tak neleze do hlavy ako vtedy mohlo...

Zverejnené

"Čo by ste zmenili vo svojom živote...."

nie som si istá, či by som mala chcieť niečo zmeniť vo svojom živote z dávnejšej minulosti, lebo aj tie ťažšie, nepríjemnejšie, smutnejšie vecí v živote ma posilnili, naučili.. a neviem, že ak by som ich nezažila, či by som to bola ja.

Ak predsa áno, tak by som zmenila to, že by som bola náročnejšie decko, dopriala by som si ešte viacej lásky, viac možností sa pokojne vzdelávať, hrať na hudobný nástroj, ísť študovať pedagogickú školu, pracovať s deťmi, dopriala by som si viac výletov, zmenila by som, aby som sa bola viacej slobodná a šťastná. Skrátka bola by som asi sebeckejšia. :)

Samostatná som aj bola, vedela som sa skoro o seba postarať, aj o tých druhých, ale mala som asi ešte skôr odletieť z hniezda...

Potom sa to pekne obrátilo k lepšiemu, krajšiemu. Začala som sa ešte viac tešiť zo života, z práce, z lásky, zo vzťahu, detí... detské choroby a choroby vôbec.. by som tiež zmenila, ak by to bolo v mojich silách.. ale asi to tak muselo byť..

..a ešte asi jedno bejby malo byť, také "blonďavé" dievčatko.. k sakru :) dnes by už bola dospelá kočka.

Zverejnené

..a ešte asi jedno bejby malo byť, také "blonďavé" dievčatko.. k sakru :) dnes by už bola dospelá kočka.

ako vieš, že by bolo blonďavé a dievčatko? :w00t:

Hoci do tvojho domáceho sveta plného chlapov by dievčatko pravdepodobne prinieslo zmeny (či už blonďaté, hrdzavé alebo tmavé), je možné aj to, že by aj to dievčatko nebol nežný kvietok, ale pekné kvítko, čo by preháňalo loptu spolu s chalanmi a robilo diery na teplákoch, strupy zaschnutej krvi na kolenách a zväčšovalo by kopy vďaka futbalu prepoteného a umazaného textilu. Možno by to bol taký malý chalan v sukni. A ešte k tomu tmavovlasý...

:boxing: :bicyklista:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov