Skočiť na obsah

Čo by ste zmenili vo svojom živote...

Odporúčané príspevky

Zverejnené

keby som mohol zmenit, nezabil by som 10 mesiacov svojho zivota dufanim, ze nieco mozno este bude.

Potreboval som osobnu konfrontaciu a aby mi to bolo povedane do ksichtu, potom som sa konecne uvedomil.

• Odpovedí 77
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Aikaterine

6

• chlapeczjuhu

6

• chorche

5

• Sniper

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

chorche

j, presne to.

Keby som ten piatok nemal alternativny program (co sa piatky nestavalo casto... raz do mesiaca), tak viem kde by som bol... viem vedla koho by som isiel.... :lol:

Zverejnené

Hmmm... nič. Zmenila by som len prítomnosť. Keby som mohla... :lol:

Zverejnené

aj ja. a chcel by som sa este naucit piskat bez spulenia pier.

Zverejnené

vrátila by som čas asi o tri mesiace dozadu, možno viac... chcem sa vrátiť ešte pred prvú cigaretu, prvý alkohol, prvý vzťah, prvý sex... chcem to vrátiť!!!! :) :lol: ;) :) ;) ;) ;) ;)

Zverejnené

Darkman: No, osobne by som mozno este zmenil pristup k niektorym ludom, mohol som na niektorych byt nie dobry, ale este lepsi uz davnejsie....

Zverejnené

no ja by som nechcel nič zmeniť, kedže čo je už je a čo bolo už bolo ... jediné čo by som zmenil je, aby spojenci za 2.WW dobyli aj slovensko a nemuseli byt pod komunistami bolo by nám lepšie ...

Zverejnené

Čo by som chcel zmeniť... chcel by som zmeniť jednu vec, chcel by som aby medzi mnou a jedným človekom na ktorom mi záleží sa niekoľko vecí vyjasnilo, aby všetko bolo tak ako bolo kedysi predtým, a nie tak ako je to teraz. Nemám z toho dobrý pocit čo sa deje a trápi ma, že stále akosi nevieme nájsť spoločnú reč a opätovnú dôveru medzi sebou. Chcem aby sa všetko vrátilo do starých koľají keď sme sa vedeli rozprávať o všetkom celé hodiny, keď sme si vedeli poradiť, alebo potešiť toho druhého keď ho niečo trápilo. Nechcem veľa, iba toto aby sa vrátilo.

Zverejnené

AW: De facto si vyjadril to, co mna uz dlhu dobu vnutorne zoziera a nici. Keby sa to dalo vratit, urcite by som postupoval inac....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Hmm, co by som zmenila? Velmi vela. Ale ked sa nad ty zamyslim, tak vlastne vobec nic, lebo keby som zmenila niektore zle veci, zmizli by aj tie dobre, ktore z toho vyplynuli. A z tych zlych veci som si zobrala vela ponaucenia a najma tie "vyformovali" moju osobnost na taku akou som teraz, a inou by som byt nechcela. Jasne, ze by som chcela byt krajsia, ale o by sa neviriesilo ani posunutim casu. A mudrejsia este len budem :-)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

nevykašľala by som sa na pár vecí, čo som robila, boli mojimi záujmami, dnes som už mohla niečo dobre vedieť nebyť vtedajšej ľahostajnosti...

okrem toho by som nemenila nič, stalo sa toho viac než dosť, ale všetko ma posunulo niekam ďalej, učím sa na chybách, tak načo niečo vracať späť

Zverejnené

ak by taká možnosť bola, čo verím, raz to bude, ale my už nebudeme, určite by som po gymnáziu išiel študovať "Teológiu " ako som aj chcel, ale bohužiaľ nebolo mi umožnené, nedalo sa, ale po "89" som zistil, keby som sa viac snažil mohol som študovať tajne a aj byť vysvetený.... nuž čo , možno v ďalšiom živote...

Zverejnené

Najprv ma napadlo, že veľa vecí..ale hneď na to, že absolútne nič. Nič by som nezmenila. Učila som sa (a stále sa učím) na svojich chybách...kvôli nim som možno o trošku lepší človek, ako by som bola, keby som mala možnosť vrátiť čas, a niečo zmeniť tak, aby som nikomu neublížila/ aby nikto neublížil mne.

Čo nás nezabije, to nás posilní... :lol:

Zverejnené

hm, co nas nezabije to nas posilni. a tak isto v nas zanecha nezmazatelne stopy...

pozehnani a prekliati vlastnou pamatou.

Zverejnené

Áno, zanechá stopy. Ale tým vlastne formuje našu osobnosť... A pre to, že si zapamätáme, aké rany sme od života dostali, máme možnosť v budúcnosti sa podobným chybám vyhnúť.. Aj keď to bolí.

Zverejnené

Deformuje? A ako? Povedala by som, že len formuje. Buď nás zocelí, alebo zlomí.

Zverejnené

v zrelsom veku ta negativna skusenost nemusi zlomit ale tvoj charakter deformovat.

pozri zober si kus plasteliny. ma z obchodu urcity tvar. spravis z nej cojaviem kvetinku a povies ze si ju vyformovala. ja mozem ale povedat ze si povodny tvar deformovala.

Zverejnené

Nuž, dobre. Tak už nebudem protirečiť, možno som naozaj ešte príliš mladá.

Zverejnené

na to sa vyser. mlada nemlada. vyska veku este automaticky neznamena velkost ducha.

Zverejnené

Z toho mi potom vyplýva len to, že formácia je relatívny pojem. To, čo je pre mňa formovanie, môže byť pre teba deformovanie. Čo z toho je teda správne?

A vek možno neznamená veľkosť ducha, ale rozhodne znamená skúsenosti.

Zverejnené

zmenil by som vela kratkych okamihov. sekundy, ked som sa rozhodol tak, ako som nemal, alebo som povedal nieco, co sa uz neda vziat spet.

a nikdy, NIKDY by som si nepodal prihlasku na informatiku ..

Zverejnené

to co je spravne pre teba. vzdy. trochu egoisticke ale tak to funguje.

skusenosti. hm. aj tam by som oponoval....vsetko je relativne vsak?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov