Skočiť na obsah

Slovenská futbalová "repre"

Odporúčané príspevky

Zverejnené

takto nejak si predstavujem predaj lístkov

Slovensko - Kostarika

a nie, že si kúpite lístok za bránu

a za ktorou bránou sedíte, sa dozviete až zo vstupenky

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Milan Lalkovič ktorý má len 17 rokov podpísal zmluvu z Anglickým klubom FC Chelsea na tri roky ... žeby nám vyrastal ďalší talent :lol:

zdroj

Zverejnené

jj

v mládežníckych výberoch Chelski, ho bolo vidieť už dávnejšie

vraj je lepší ako Stoch

vyzerá to na generáciu podobnú tej českej z '96

Zverejnené

Najlepsi vykon slovanskej krajiny na MS - Slovensko.

Mame mlade muzstvo a konecne sme sa naucili hrat na vysledok, nie pochvalu od supera. Teraz budeme povazovani v niektorych zapasoch za favoritov. Musime dokazat zvitazit aj ako favoriti nie iba vypalit rybnik futbalovej velmoci ako Taliansko.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Slovensko a favorit? V najbližšej kvalifikacii maximalne tak v zapasoch s Armenskom a Andorrou.

Zverejnené

Mame staronoveho trenera. Vysledok z MS bol uspech. Mna aj potesili. resp. prekvapili aj vysledkom, ale aj hrou a to bolo este na zaciatku zapasu s talianmi. Videl som Vitteka behat a bojovat. Hned mi bolo jasne ze maju sancu. sancu mali podla mna aj s holandanmi. To muzstvo je perspektivne. nemam rad trenera podla mna finalovy turnaj nezvladol. Dat Hamsikovi pasku aj defenzivne ulohy, dat priestor pre syna na ukor strelca kvalifikacie ci inych zaloznikov(podla mna isto lepsich), nestriedanie( okolo 90. minuty nepocitam za striedanie). V zapase z holand. planuje aby si zahrali aj ti co dovtedy nehrali? Ved ich mal ked uz postavit od zaciatku.

Mal som ho rad, ale uz nie(casto ma sklamal), je dobre ze zostane pri repre, na lepsieho aj tak nebudeme mat. Ale nech uz zacne pouzivat aj hlavu. Jeho syn zatial do zakladu nepatri, tak isto durica a kozakovi sa podakovat. a hladat do utoku a na miesto duricu nahradu. Karhanovi sa tiez podakovat, aj Strbovi. Hlavne davat sancu hracom s formou a vykonnostou. Kvalifikacia moze byt tazka - a mozu postupit z prveho miesta.

Zverejnené

Po MS naša repre poskočila vo svetovom rebričku o 7 miest. Aktualne su 27, v Europe 16. Už sme predbehli Čechov. Myslel som, že to bude menej. Slovinci su 19. :lol: a Frantici spadli o 12 miest. :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Laurinec končí

zdroj

som zvedavý či to bude ho nahradí Galis ako sa v článku spomenulo

Zverejnené

veď o to ide, aby ten rebrík zobrazoval súčasnú kvalitu nie?

o akých mužstvách mimo Európy to hovoríš? okrem Paraguaya

Zverejnené

TUR, UKR, RUS, . . .

mužstvá, kt. sa na MS nedostali

a aj preto padli - sú pod nami

inak toto nové hodnotenie

konečne aspoň ako tak zobrazuje

reálnu silu mužstiev

Zverejnené

Prečo by mali byť rusi pred nami?

koľkokrát z posledných dajme tomu 3 zápasov nás pokorili? :cem:

Zverejnené

o akých mužstvách mimo Európy to hovoríš? okrem Paraguaya

O všetkych, kedže kvalifikacia sa hra momentalne iba v Europe. A ostatne mužstva tym padom nemali (s vynimkou učasti na MS) ako ziskať body .
Zverejnené

Povodne som to nepochopil.

Som myslel že píšeš, že tímy ako Austrália a Pobrežie si zaslúžia byť pred nami.

Zverejnené

Ten rebriček je kvôli tomu dosť zavadzajuci. Nemyslim si (zatiaľ), že odzrkadľuje realnu silu našej repre.

Zverejnené

istotne odzkradluje silu muzstiev lepsie ako ten predchadzajuci,

kde sa muzstva ako USA, MEX, . . .

drzali vysoko, len a len, vdaka slabym superom

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

prehrali sme z arménskom :zubiska: 1:3 škoda veľká škoda ... ale je pravda že sme nehrali nič

Zverejnené

Rovnaky vykon ako s Rusmi. A teda žiadny. :zubiska:

Zverejnené

u nás sa vraví, bolo to na hanbu sveta...ale nič to, vyprášime Írov a ideme ďalej :zubiska:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

17. Novembra hráme priatelák na Pasienkoch

prečo?

pretože staré vedenie SFZ podpísalo zmluvu s prenájomom tohto "štadiónu"

do 2013

KRÁSA

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

som včera našiel link na DigiSport,

no kvôli hmle sa to nedalo pozerať

a vraj by sa to nedalo pozerať ani keby tam tá hmla nebola :smilieee:

Zverejnené

Ja som to chviľu sledoval, ale rezignoval som. A nie kvôli hmle. Potom som radšej pozeral na Holanďanov s AUT resp. Nemcov s Talianmi. Akoby som oproti našmu zapasu sledoval iny šport.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov