dead Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tentoraz to nebude Krchovsky, ale Oldřich Janota, ktory spolu s Fidlerom a Richterom nahrali album High Fidelity. S JHK nema Janota nic spolocne, ale je to podobne uletene :lol: Jinonický dvůr je samý bláto a hnůj Když jsem tam po ránu roznášel noviny na zemi ležela nafouklá kráva ve stínu trčely sluneční hodiny prosil jsem nebožku Ať probůh vstává, Ať nespoléhá na plyny Jinonický akcíz každej má jen to co mu patří Ležel pes v příkopu, měl přejetý běháky Vzal jsem ho k lékaři a ten ať se netrápí vrazil mu poslední tišící injekci Nevím zda to neměl lepší žít i když v bolesti Jinonický statek na Veliký pátek V krámě nám vyprávěl soused pan Vašata jak po dvoře běhají mu krysy jako kuřata marně jim z pytlů sype otrávené zrní Dřív na to pošly rychle dneska jenom vrní A já nevím jestli už si na to nemám taky zvyknout ? jeho ostatne texty http://eldar.cz/mezivlnami/texty.htm
game Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 JIŽ DELŠÍ DOBU POZORUJI KLIKU na záchodovém okně do světlíku prst - ukazovák, jenž mi kyne, zve mě: Nejen svým zrakem připoutej se ke mně! (Chci ještě chvíli)
Hellé Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 kvoli rovnovahe vesmiru hodim nieco z druhej strany..akurat, ze to nie je z mojej gebule ale od krchovskeho..ale paci sa mi to velmi Ach, život je tak trapný, Bože, jak uprdnutí do soulože. JAK BUDE PO SMRTI? - TOBĚ DOST TĚŽCE...není co závidět; netěš se, - těš se!ale ne, duše má, čeho ses lekla- očistce, mučení, plamenů pekla?to je moc humánní, mírné a všední...Jak bude po smrti? Tak jako před ní(Všechno je jako dřív) :D
dead Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 nieco zo starsich Krchovskeho zapiskov LEMTÁM PIVO ZE DŽBÁNKUa můj kocour ve spánkupřede jako kolovrattah ho drbám pod hlavoua je pro mne záhadoujak může tak klidně spát Strach mne svírá víc než hladkončím nedopsanou strofoupo otázce schází věta- Jak může kocour tak klidně spátdnešní noc před katastrofoudnešní noc před koncem světa NA STĚNĚ VISÍ HODINYač visí, přesto stojí, nejdounejdou, stojí pověšeny..měřím si je očimazda do kýblu se vejdouplížím se k nim podél stěnykopnutím je donutímaby spadly zneuctěnydo odpadků pohádeka začly jít, jak by měly:nepřekážet pod nohamapomalu jít nazpátek.. STROMYproč květete a voníte:stromyproč bijete mne, nevítestromyproč rostete a plodíte?stromyproč jenom plody rodíte...stromyproč stříhají vás do vázy?stromyproč nerostou z vás provazy? PŘINESLAS DVĚ PORCE ŘÍZKŮv novinovým papírupředčítáš mi zprávy z tiskuo Čechách a o míru Nevím jak ty, já jsem v peklejen se hryžu do pyskumrštil jsem tím masem vztekleaž mlasknulo o misku Na papíře zbyla rudámapa této zeměnečti dál, vždyť je to nudapojď si lehnou vedle mne MÉ MYŠLENKY JSOU POTOMKYmacechy a otčimamá palice - bradavicenádor s dvěma očima Má hlava je nádor s vlasyv kterém navíc bují vředdvě oči, pár uši, pusaa dlouhý nos uprostřed
dead Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 JKH ma novu zbierku Já už chci domů. Prave som prisiel z Martinusu, ale nemali na sklade, tak som si kupil kompletnu ediciu doteraz vydanych zbierok Básně sebrané. Tot u nas v knihkupectve je taka vymozenost, ze si das kavu /aj bagetu mozes/, citas co zoberes do ruky a cez vitrinu pozorujes ruch v obchodnom centre a takto v kontraste je to spravne 2
game Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 paráda ... ktovie koľko mu ich zostalo odvtedy ... tie štyri boli už ako dávno :)Krchovský je ... jednoducho Krchovský :)
Recommended Posts