Ignatius Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Hedge, máme to tu pre seba... aspoň som neregistroval, že by sa k nám dakto ďalší hlásil... :) Takže nám to tu zakladám a uvidíme, snáď konečne aj MK sa pridá dakedy... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 nakolko v Trnave trávim 4 až 5 dni v týždni tak sa radím aj do tejto kategórie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 4 až 5 dní v týždni si v Trnave a ani o tom nevieme? Ešte, že sa objavila takáto téma... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Aj ja bývam 4-5 dní v TT, ale teraz to bude už len 1-2 možno 3 ak budú skúšky v 1 týždeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 Tssss, keď som ešte chodil do školy, to sa neozvete, ale keď mám do konca školy len 4 dni v Trnave, to ste sa zazu vynorili... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 A kam inak v Trnave chodievate chlastať??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 V poslednom čase do CERVEZY a sem tam Country, Zbrojnoš pri škole máme Krušovice, ale pivčo tam nie je BohVieČo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Ja som bol parkát v Aréne (na Prednádraží) a raz v Trnavskej pivnici, niekde pri štadióne. Dobre bolo :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 do Arény sme chodievali pozerať LM, lebo za každé pivo do polčasu si mohol tipnúť výsledok zápasu a vyhrať 6 Granátov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ja chodim aj do Zanzibaru hlavne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 a to je kde ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 No neni vás tu nejako moc :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Zanzibar je taky zastrceny bar - da sa tam prist dvoma sposobmi:ak ides zo stanice niekde pri tatra banke zides do takej malej ulicky taky priechod za domy potom vpravo zides schodmi a po tom par metrov su dalsie schody a vchod od Uniqy poistovne zozadu a hned co vojdes do ich zadneho vchodu zabocis zas doprava doleschodmi do akoby pivnice a tam je zanzibar druhy sposob ist okolo jednoty poza kulturak a uvidis ten zadny vchod uniqa poistovne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Z toho druhého spôsobu to človek pochopí akosi rýchlejšie... :lol: Mali sme stretávku v Pivnici u mešťana a celkom sa mi tam páčilo... A ak chcete niekoho pozvať na kávu, najlepšiu varia podľa mňa v Holland Caffe... Aj prostredie je veľmi príjemné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 Inak tá prestavba Tesca to tam dobre chaosy narobili... Ale som zvedavý, ako to bude vyzerať až to bude úplne hotovo, aj zariadené a všetko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 inak ludia som tu dnes :lol: kto chcete som tu do 16.00 :) a potom tu budem 10.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Tož tak som dnes popil s Hedgehogom , Ignatius nemohol bo musel ostat doma na nete :lol: :) :)Hedgehog bol po par minutach opat na icq ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 Kecá, doma som zostal, ale na nete som prakticky nebol... :lol: (dokonca keď si tak uvedomujem len keď sa ozval či by som nezašiel na jedno, potom raz meditým som nazrel a až teraz...) A hlavne nezabúdaj, kto ťa odkázal na Hedgeho, aby si aspoň s dakým popil :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkman Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 no jo no :lol: co sa tyka hedgeho pravdu ma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Tož tak som dnes popil s HedgehogomNo... Popil... Autá sú prevíti, tak ja som len kofolku :lol: Ale aspoň som ťa spoznal osobne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 no už som si myslel, že o trnave sa ani nebude písať...až teraz som si to tu všimol po 5 dňoch čo som sa zaregistroval....som ja blázen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 No si, čo si budeme hovoriť :) Ale super, že je tu niekto ďalší :lol: Sme boli minulý piatok v Tescu a veru, pokročili od začiatku prázdnin. To nie ako s opravou toho mosta ako sa ide z Hospodárskej na Zelený kríčok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 fuha ja som tam nebol dobrý mesiac možno aj dva...šak ked pojdem do tesca sa tam aj stratím :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Keď som odchádzal z TT, tak to tam bolo pekne rozrýpanédúfam, že do októbra to bude OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted August 20, 2006 Author Share Posted August 20, 2006 Do októbra to už mne bude jedno, to už budem viac v téme o Bratislavčanoch :lol: čo mi pripomína, že vlastne ani neviem, kedy najbližšie navštívim Trnavu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts