Jump to content

Trnavčania

Ignatius

Recommended Posts

Hedge, máme to tu pre seba... aspoň som neregistroval, že by sa k nám dakto ďalší hlásil... :) Takže nám to tu zakladám a uvidíme, snáď konečne aj MK sa pridá dakedy... :lol:

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tomassi

24

• nutrinka

20

• phersu

20

• tomba

15

Top Posters In This Topic

4 až 5 dní v týždni si v Trnave a ani o tom nevieme? Ešte, že sa objavila takáto téma... :lol:

Aj ja bývam 4-5 dní v TT, ale teraz to bude už len 1-2 možno 3 ak budú skúšky v 1 týždeň

Tssss, keď som ešte chodil do školy, to sa neozvete, ale keď mám do konca školy len 4 dni v Trnave, to ste sa zazu vynorili... :lol:

V poslednom čase do CERVEZY a sem tam Country, Zbrojnoš

pri škole máme Krušovice, ale pivčo tam nie je BohVieČo

Ja som bol parkát v Aréne (na Prednádraží) a raz v Trnavskej pivnici, niekde pri štadióne. Dobre bolo :) :lol:

do Arény sme chodievali pozerať LM, lebo za každé pivo do polčasu si mohol tipnúť výsledok zápasu a vyhrať 6 Granátov

Zanzibar je taky zastrceny bar - da sa tam prist dvoma sposobmi:

ak ides zo stanice niekde pri tatra banke zides do takej malej ulicky taky priechod za domy potom vpravo zides schodmi a po tom par metrov su dalsie schody a vchod od Uniqy poistovne zozadu a hned co vojdes do ich zadneho vchodu zabocis zas doprava doleschodmi do akoby pivnice a tam je zanzibar

druhy sposob ist okolo jednoty poza kulturak a uvidis ten zadny vchod uniqa poistovne...

• 2 weeks later...

Z toho druhého spôsobu to človek pochopí akosi rýchlejšie... :lol:

Mali sme stretávku v Pivnici u mešťana a celkom sa mi tam páčilo... A ak chcete niekoho pozvať na kávu, najlepšiu varia podľa mňa v Holland Caffe... Aj prostredie je veľmi príjemné...

Inak tá prestavba Tesca to tam dobre chaosy narobili... Ale som zvedavý, ako to bude vyzerať až to bude úplne hotovo, aj zariadené a všetko...

• 2 weeks later...

Tož tak som dnes popil s Hedgehogom , Ignatius nemohol bo musel ostat doma na nete :lol: :) :)

Hedgehog bol po par minutach opat na icq ;)

Kecá, doma som zostal, ale na nete som prakticky nebol... :lol: (dokonca keď si tak uvedomujem len keď sa ozval či by som nezašiel na jedno, potom raz meditým som nazrel a až teraz...) A hlavne nezabúdaj, kto ťa odkázal na Hedgeho, aby si aspoň s dakým popil :)

Tož tak som dnes popil s Hedgehogom

No... Popil... Autá sú prevíti, tak ja som len kofolku :lol: Ale aspoň som ťa spoznal osobne...

• 1 month later...

no už som si myslel, že o trnave sa ani nebude písať...až teraz som si to tu všimol po 5 dňoch čo som sa zaregistroval....som ja blázen

No si, čo si budeme hovoriť :) Ale super, že je tu niekto ďalší :lol:

Sme boli minulý piatok v Tescu a veru, pokročili od začiatku prázdnin. To nie ako s opravou toho mosta ako sa ide z Hospodárskej na Zelený kríčok :)

Do októbra to už mne bude jedno, to už budem viac v téme o Bratislavčanoch :lol: čo mi pripomína, že vlastne ani neviem, kedy najbližšie navštívim Trnavu....