Nokia Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 choze spravime z teba forumackeho strýka báčiho :lol: :)
choze Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 bude to pre mna cest , rad sa staram o mladsich :lol:
Nokia Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 a nechces ich aj financne podporovat? :lol: :)
choze Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 hned ako prestanu mat moje decka a zena zaujem o peniaze, tak su vase. :lol:
sumeru Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 echm, ja zas mozem dakoho z BA (ajoj arwiel!), ale totok, ja mozem az na vikend jedine, najlepcie sobota :lol: abo piatok vecer.
arwiel Zverejnené 30. Apríl, 2007 Zverejnené 30. Apríl, 2007 pozrite, kte chce, nech príde, kto nie, tak nie... každý si vie nájsť dôvod prečo áno a aj prečo nie, tiež môžem neprísť aj keď som odtiaľto nemusí to byť kôli tomu, že by som nechcela... ale tak všetci sú vítaní... mne vyhovujú všetky termíny po 12. júne...
arwiel Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 včera som sa so sumeru dohodla, že si spravíme stretko 16.06.07, tj. v sobotu... čakám, že sa pridajú aj nutrinka, jujka, snáď aj peva... kto chce, môže prísť, ja nikomu nezakazujem... mohli by prísť aspoň ľudia z okolia, z TN, TO, PD a tak... samozrejme, sú vítaní i ostatní, sumeru by mohla zviesť /ako autom :) / aj blavákov... oficiálne stretnutie by mohlo byť naplánované na piatu, ale zo sumeru budem už asi skôr /podľa toho ako príde aj s havinkou :lol: / detajly by sa ešte dohodli, zatiaľ nemám poňatia kam tu v PE ísť, k Ismedovi, do Kafé, na pizzu, do Resetu... ? v prípade, že by mal niekto problém s odchodom, mám k dispozícií aj chatu asi polhodinu za mestom, ale to by som ešte musela dohodnúť s našimi... a pravdepodobne v nedeľu by moc dobré spoje nešli :) /zas keď sa to tak vezme, ja už budem mať voľno, môžme si relaxovať koľko chcem... ;) / Edit: tak jujka už bude v práci,takže nás pravdepodobne nepoctí svojou návštevou a peva ešte nevie... zatiaľ teda času dosť...
chorche Zverejnené 24. Máj, 2007 Zverejnené 24. Máj, 2007 Tak teoreticky by to nemal byt problem, ale prakticky to zavisi od toho, ci bude pojazdne auto a ak nie, chce to zverejnenie dalsich detailov atd....
arwiel Zverejnené 25. Máj, 2007 Zverejnené 25. Máj, 2007 aké detajly? pýtaj sa čo je potrebné vedieť....
tomassi Zverejnené 25. Máj, 2007 Zverejnené 25. Máj, 2007 skoda na stretko v v Baťovom meste by som rád zažil možno niekedy nabudúce inak neviem čo by ste chceli u Ismet-a robiť, šak to je cukráreň, takže tam nečapujú mohli by ste skúsiť DELIcates, šak to je hneď pri stanici alebo ani taký Ostrov, resp. Prievan by nebol od veci a Kotoľňa by bola priam ideálna, by som to mal 10 krokov od domu CLiCK
Sniper Zverejnené 25. Máj, 2007 Autor Zverejnené 25. Máj, 2007 takže tam nečapujútomassi ty len na ten chlast myslíš :lol:
nutrinka Zverejnené 25. Máj, 2007 Zverejnené 25. Máj, 2007 lol, to maják tam akú prívetivú fotku má, v hentakom stave som to ešte nevidela :lol: ismet určite nie, podľa počtu café alebo v kentaky je ešte fajn, reset isto ne, by to tam bolo ako dozor tým deťomnapokon sa skončí na stojáka v delicatese :)
chorche Zverejnené 27. Máj, 2007 Zverejnené 27. Máj, 2007 Detaily: Miesto, cas, suradnice. Niektori nemenovani clenovia z roznych stran maju taky dobry zvyk skopirovat mapu s oznacenym cielom od stanice, da sa zariadit?
arwiel Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 ?as som u? povedala... tak na tú piatu, ?iestu... ako budete môc?.... miesto s nut e?te dohodneme, ale asi to Kafé... mapu potom dodám /to nepozná? Ba?ovku?/ a kto to teda príde? peva ? nut arwiel sumeru chorche ? phersu choze ?
nutrinka Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 keby sa chcelo jesť, aj do Keltu sa dá ísť, to je fajn podnik, dobrú pizzu robia, len sa tam fajčiť nedá vnútri inak, z tej mapy človek hovno pochopí, takže baťovčanky môžu čakať na stanici, na autobusovú stanicu sa dostane každý magor /kto potrebuje, tak nech mi napíše ss/
Sniper Zverejnené 4. Jún, 2007 Autor Zverejnené 4. Jún, 2007 Možno by som aj ja prišiel :lol:Pre mňa netreba prísť myslím že sa tam (už) vyznám dosť dobre. Ale tie bary ešte moc dobre nepoznám :)
chorche Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Partizanske ozaj nepoznam, ved som tam bol tak serioznejsie az raz? Mam problem, zrovna v ten den nas kolega zavolal na otvorenie stadiona do susednej dediny (pri Zvolene), on tam totiz starostuje. A na takych akciach sa ukazat je takrecno povinna jazda. Navyse mam doondene auto a zrovna v ten den ma ist mechanikovi. Vsetko sa naondilo na jeden den, tazko pridem!
arwiel Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 ja pravdepodobne nebudem môcť ísť, takže tie organizačné veci nechávam na nut
chorche Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Jeden zo sefstva predpokladaneho stretka sa stahuje do ustrania? Hmm, to je dost drsna sprava. A preco by si nemohla ist, arwiel?
arwiel Zverejnené 7. Jún, 2007 Zverejnené 7. Jún, 2007 matka... viac netreba povedať... /možno ju ukecám, ale pochybujem/
arwiel Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 nie.. jedine keby ma navštívil Duch svätý :lol: matka mi zakázala, ale ukecávam ju intenzívne...
chorche Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 Toz masu uz po maturite, si dospely clovek, tak preco by si nemohla ist von v podstate este pocas dna? Chorche nechapanduje.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz