Skočiť na obsah

Trenčania

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hm, ešte pred mesiacom by som sa s drahým aj vybrala...

no teraz ani jeden z nás nemôže piť... ani pivo...

• Odpovedí 256
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

56

• doll

34

• chorche

31

• arwiel

28

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

To musela byť riadna opica cez víkend :lol: :) :)

V lete niečo spravíme ak Kukanová desina nevyjde.

Zverejnené

To musela byť riadna opica cez víkend

nie, ja zo zdravotných dvôvodov a on lebo prestáva fajčiť a bez cigarety mu pivo nechutí... vlastne ani mne...

Zverejnené
Takisto tí, ktorí neobľubujú pivo, si môžu zvoliť náhradu podľa vlastnej chuti.
Zverejnené

Tak vravíš že frčíš na vodke a slivovici? :lol:

Keď sa bude dať skúsim aj frajerku zobrať, ona by sa furt len prechádzala, tak myslím že toto by jej prospelo :)

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Caute ludkovia chcem sa Vas opytat nepozna niekto z Vas jednu kocku. Napisem Vam to ako to mam napisane od kamarata na papieriku, ktory som dneska nasiel kedze sa stahujeme a robia sa poriadky

Kadlecova Martina Svermova 35 Trencin 911 01

To viete v 13-14nastich sa kamarat spoznal s nejakou kockou z Trencina a jej najlepsia kamaratka je ta Martina no a poslal im fotku nas dvoch a tak vznikla laska na dialku vsak viete tie detske lasky :lol: :)

Zverejnené

poslal im fotku nas dvoch a tak vznikla laska na dialku vsak viete tie detske lasky :lol: :)

offtopic ale neda mi

LOL

:) ;) ;) ;) ;) ;)

Zverejnené

Jouzin

Pomaly podľa rôznych odkazoch, fotkách a pod. budeš pátrať po dievčatách po celom SR  :lol:

Zverejnené

Návrhy rekonštrukcie Mierového námestia a hlasovanie - verejné hlasovanie

http://www.trencin.sk/43009

jouzin - anime otaku sešn tento piatok v Kozli v TN od 19tnastej ale ja pridem az okolo 20.15 :lol:

Zverejnené

ľudia,

moje meno a adresu keby niekto hodil na verejné fórum, aj keď do komunity, tak ho priviažem o konský chvost, povláčim po oraniciach a nakoniec rozštvrtím :lol:

tiborco, nie len po celom SR ... poznáme jouzina ... :)

Zverejnené

OK ok game viem ze to neni prave super sposob co som napisal u adresu :lol: Ale tak len som chcel vediet ci nahodou ju nepoznate ked Vam dam presnu adresu :)

A inak ano po celom svete :)

A nebojte nic to nie je len tak som chcel vediet ci nahodou ju neponzate.

Ok ahojte idem este pisat mail do Mongolska ;)

Inak pekny vecer vsetkym ;)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

ako sa čo najlepšie dostanem

zo stanice

na Kniežaťa Pribinu 28 ?

vďaka

Zverejnené

To je zo stanice kúsok, prejdeš cez park, potom cez semafóry cez cestu a po chodníku po Hasičskej prídeš až na Pribinovu. 10 minút chôdze.

Obrázok

Takže stretko kedy a o koľkej? :( :( ;)

Zverejnené

dik

som pozeral na tú mapku a stanicu som nevidel :(

no pohovor by som mal mať o 08:00,

teda na ten čas je písaný začiatok

takže neviem ako sa vybavím,

resp. ako sa budem musieť ponáhľať dom

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

ak by sa nejakému Trenčanovi chcelo

v stredu vyplniť 20 minútový dotazník

stačí poslať SSku

Zverejnené

Ja zajtra o druhej budem musieť ísť niečo vybaviť, tak zbúchaj stretko na zhruba tú hodinu a môžeme vypĺňať.

Zverejnené

Prečo sme dali stretko na post keď sme všetci čo sa zúčastníme z Trenčína a okolia :hanba: a sme zaregistrovaní aj na freespace.

Bude to 11.12.2010 o 17:30 v Mexickej zatial odhadovaná účasť 4 (Nautilus, zima, majuska, a moja maličkosť) :niee:

Zverejnené

Máme to za sebou, pre veľký úspech opakovanie dňa 14.12.2010, ale u Yellowa. :hanba:

Zverejnené

opakovanie pre velky uspech a silny mraz :_)))))))

akcia sa vydarila nad ocakavanie.

Zverejnené

Vo štvrtok by som eventuálne už mohol, to by som mal mať po poslednej skúške. Potom bude ešte jedna, ale to niekedy v januári, takže budem mať zhruba 6 týždňové prázdniny :hanba:

Zverejnené

Pred niekoľkými rokmi som bol v Trenčíne. Tam na námestí Štúrova

(Myslím, že Štúrova; tam bola fontána v soche v tvare človeka - Vodnara pľuvajúceho wodoú).

Tam som stretol staršeho Pána profesora, který poznal mnoho jazykov - angličtina, francúzština, nemčina a poľština.

A bol prednášajúci na univerzitách v USA a Kanade Bohužiaľ, neviem jeho meno alebo priezvisko.

Jeho vzhľad sa vrhol do očí,preto, že nosil na plecoch vorček z obiliamy kukurice, ktorémi kŕmil holubov.

Či niekto sa jeho pripomina? Je on ešte nažive?

Neviem prečo, ale tieto myšlienky príchadzaju ku mne o tom.

P.S. Prepačte mi moju slovenčinu. Som Poľak.

Zverejnené

Opísal si to celkom dobre, ale neviem či poznám takého niekoho.

Zverejnené

A Pán s Trenčína?

Pre úplnosť by som chcel pridať: On prišiel v Trenčíne, iba vtedy keď on bol vyslúžilý (na dôchodku)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov