bobsapp Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 RM/Raul/Casillas/Španielsko (nieako to k sebe pasuje) a samozrejme Del Bosque! :lol:....ale ne Hiddink - to čo on dokáže.. :)
Tom182 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moje futbalove naj... obľúbený futbalový klub - Palermo, AS Roma...mam rad aj vsetky tri istanbulske timy (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray)obľúbený futbalový hráč - Francesco Tottiobľúbený futbalový brankár - Gigi Buffon, Francesco Toldoobľúbený futbalový "repre" - Italia, Türkiye
aljak63 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 okey, trochu to pomenim :) ale tych co som pisal vtedy to stale aj plati, ale toto plati este viac :lol: obľúbený futbalový klub - FC Liverpoolobľúbený futbalový hráč - Fernando Torresobľúbený futbalový brankár - Gianluigi Buffonobľúbený futbalový "repre" - Italiaobľúbený futbalový tréner - Luis Aragones
Ryan Giggs Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 obľúbený futbalový klub - v poradi: Inter Milano, Manchester Unitedobľúbený futbalový hráč - viď nick a awatar, Jay-Jay Okochaobľúbený futbalový brankár - Peter Schmeichel, Jorge Campos (už su v dôchodku)obľúbený futbalový "repre" - Nigeriaobľúbený futbalový tréner - žiaden
aljak63 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a co tak pridat aj nase NAJNEOBLUBENEJSIE vo futbale, ved kazdy mame iste aj takych ktorych nemusime a neprajeme im to! neobľúbený futbalový klub - Real Madridneobľúbený futbalový hráč - Ronaldo, Schweinsteiger, Zidane, ...neobľúbený futbalový brankár - ???neobľúbený futbalový "repre" - Brazilianeobľúbený futbalový tréner - Luiz Felipe Scolari
phersu Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ryan Giggs :) :lol: My sme spolufanúšci vo dvoch ligách a ten hráč a repre no vidieť, že aspoň niekto sa tu tomu rozumie :), som zvedavý akú budúcnosť čaká Nigéria bo zasa mala silnú repre na olympiáde aljakova anketa tuším by som mal obnoviť aj tomassiho anketu Neoblubený/é/áklub - žiadny - možno tak jedine novo-umelo vznikajúce kluby ;)hráč - Ibrahimovič, Gerrard a ešte ma napadol Drogbabrankár - žiadnyrepre - žiadnatrenér - žiadny Keď tak pozerám tak ja mám vlastne rád všetkých ;)
Ryan Giggs Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 My sme spolufanúšci vo dvoch ligách a ten hráč a repre no vidieť, že aspoň niekto sa tu tomu rozumie :),Najsmutnejšie je na tom to, že sme len dvaja, čo sa do toho rozumeju. Teda adekvatne o futbale sa môžeme baviť len my dvaja. :lol: Pokiaľ ide o mnou neobľubene futbalove objekty, musel by som zapisať asi 30 stran topicu. :) Ale pokusim sa vybrať tie naj. neobľúbený futbalový klub - Bayern, Arsenal neobľúbený futbalový hráč - tych je hafo, prakticky väčšina Nemcov, Lampard, Fabregas... neobľúbený futbalový brankár - Lehmann neobľúbený futbalový "repre" - Nemecko neobľúbený futbalový tréner - žiaden
tomassi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 chlapec zlatý teraz si si to u mňa pokazil viac než dosť hodiť Bayern do jedného vreca s Arsenalom??? neobľúbený futbalový klub - jednoznačne ako phersu napísal novo-umelo vznikajúce kluby čiže Chelski a spol., neobľúbený futbalový hráč - taktiež ich je dosť - filmári a sebci, no mimoriadne pozície zastávajú Nani a Anderson neobľúbený futbalový brankár - aj keď je jedným z naj, tak Péťa Čech neobľúbený futbalový "repre" - tá s lvíčkem na prsou, no najmä Turci a balkánci neobľúbený futbalový tréner - asi ani nie, ale keď predsa tak José Mourinho ako tak čítam, tak Ryanovi by asi prestup svojho menovca do Internazionale neprekážal sa oňho snažia asi 10 rokov
Ryan Giggs Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 chlapec zlatý teraz si si to u mňa pokazil viac než dosť hodiť Bayern do jedného vreca s Arsenalom??? A? :lol: ako tak čítam, tak Ryanovi by asi prestup svojho menovca do Internazionale neprekážal sa oňho snažia asi 10 rokovTo si piš, že nie, prave naopak. No už to neprichadza do uvahy, kedže je na konci kariery.
tomassi Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 jasné, že už teraz neprestúpiteraz to už bude také niečo ako posledné sezóny Dennis Bergkamp pre Gunnershráč na posledných 20-30 min
phersu Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 neobľúbený futbalový brankár - aj keď je jedným z naj, tak Péťa Čech neobľúbený futbalový "repre" - tá s lvíčkem na prsou, no najmä Turci a balkánciTýchto nemusím ani ja, ale skôr preto čo z nich robia novinári inak by mi asi moc nevadili. Ssom si spomenul na brankara Neobľúbený brankár - David Seaman to bol neskutočný babrák a nesympaťák teraz príde tomassi a bude sa tu oháňať jedným zákrokom o ktorom ani nevie ako to chytil a to bolo asi jediné čo dokázal :lol: A ešte momentálne nemám rad Bartheza, ale to bolo kvôli tomu čo spravil v anglickej lige jednému obrancovi
tomassi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja som si myslel, že Bartheza nemáš rád kvôli tomu čo vyvádzal v bráne ManYooo :lol:David bol kvalitný brankár, ale keď mal svoj deň, tak vyvádzal neskutočné -inyviď gól vo finále PVP proti Zaragoze, resp. MS '02 od Ronaldinha
phersu Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No nehovorím že trpajzlík z Baťofky sa príde sem rozčulovať, Barthez keď odišiel do anglicka tak bol už mimo formu, ale vedel dobre zachytať. Čo sa žiaľbohu nedá povedať o Seamanovi veď on mal taký deň potom stále. :lol:
tomassi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 keď ma používaš vo vete so slovíčkom trpazlík,tak tam pridaj čarovný trpazlík - ako Phillip Lahm Barthez vedel vychytať, ale David bol isto lepšílen tak pre infov drese Troch Levov (1988-2002)neviem či sa pamätáš na EURO 96(podľa mňa jeden z naj šampionátov, až na to finále :lol: )titulyFA Premierleague 1991,1998,2002Ligový pohár 1993FA Cup 1993,1998,2002,2003Cup Winners Cup 1994
phersu Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No keď sa ideš oháňať trofejami tak okey. FIFA World Cup: winner-1998, runner-up-2006Euro 2000: winner-2000FIFA Confederations Cup : 2003UEFA Champions League : 1993 (Olympique de Marseille)UEFA Intertoto Cup : 2005 (Olympique de Marseille)French Ligue 1 Championship : 1997 and 2000 (AS Monaco) (No 1993 crown with Marseille, due to their involvement in a domestic match fixing scandal)English FA Premier League : 2001 and 2003 (Manchester United)French Champions Trophy : 1997 (AS Monaco)French Ligue 2 Championship : 1995 (Olympique de Marseille)French Cadet Championship: 1987 (Toulouse FC)Chevalier (Knight) of the Légion d'honneur since 1998Yashin Award in 1998IFFHS World's best goalkeeper : 2000French Ligue 1 - Best Goalkeeper : 1998European Footballer of the Year - Best Goalkeeper : 1998 and 2000 Já já já ich mám viac :lol:
aljak63 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no a uz viem koho nemam rad v branke :lol: takze tam dopisujem Bartheza! no a este doplnim z hracov ze este tychto nemam rad : Koller, Vidic, Anderson (ten z ManUtd)! a este ja C.Ronaldo a Drogba ... no simulanti strasni, to nemam rad!!
phersu Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Divné, že nemáš rád Bartheza a sám si hovoril aký si bol rád, že zlikvidoval Ronalda vo finále MS 98 Ešte aj to že si mal rád Ronalda hmm hmm už vtedy bol taký simulant
aljak63 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no vtedy som bol rad :lol: ale to je nieco take ako keby Glock zlikvidoval Hamiltona v F1 ... nemam rad ani jedneho ani druheho ale keby to Glock spravil potesil by ma :) asi tak na pochopenie. Alebo aby si to este lepsie pochopil ... predstav si ze by Petr Cech sundal hentak Ibrahimovica ... no nebol by si rad? :)
lopata555 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 obľúbený futbalový klub ---------------------- Inter Milan , Spartak Trnavaobľúbený futbalový hráč ---------------------- Paulo Maldiny, Alessandro Del Piero .obľúbený futbalový brankár ------------------ Francesco Toldoobľúbený futbalový "repre" ------------------ Talianskoobľúbený futbalový tréner -------------------- Marcello Lippi neobľúbený futbalový klub --------------------- Real Madrid, Slovan Bratislavaneobľúbený futbalový hráč --------------------- Wayne Rooneyneobľúbený futbalový brankár ------------------ Fabien Barthez neobľúbený futbalový "repre" ------------------ Nemecko, Brazília, Anglicko, Francúzskoneobľúbený futbalový tréner - -------------------žiaden
tomassi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 pekný rebríček hráčov Castrol Rankings Celý Ranking vlastně vychází z tzv. Castrol Indexu. Ten měří pohyb hráč, zapojení do gólové situace, počet gólů, asistencí, dobu strávenou na hřišti, žluté a červené karty. Klíčovým faktorem je, zda má hráč svoji hrou vliv na vstřelení gólu nebo na jeho obdržení. Body hráč dále získává za úspěšné přihrávky nebo odebrání míče. Samozřejmě se bere v potaz v jaké lize hráč hraje. Podle jejího postavení na žebřičku nejlepších lig, jsou mu pak přiděleny další body.gunners.cz po MS istotne vzrastie aj počet našich hráčov
game Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 bez ohľadu na manželkine maniere, tie sú mi ukradnuté, ale dlhé roky je pre mňa jedným z najfutbalistov David Beckham. futbal má v hlave, keď kopne loptu, padne na centimeter tam, kde ju chce mať, a vôbec ... je to skvelý futbalista. gól ;) Pre Beckhama to nebol prvý gól priamo z rohu. Podarilo sa mu to už aj v roku 1995 v Prestone. Anglický futbalista David Beckham rozhodol o víťazstve 2:1 svojho Los Angeles Galaxy nad Chicago Fire v sobotňajšom zápase MLS gólom priamo z rohu. Stredopoliar predviedol výbornú kopaciu techniku a lopta z jeho kopačky v 65. min preletela cez brániacich hráčov Fire až do Čítajte viac: http://futbal.sme.sk/c/5972023/beckham-dosiahol-gol-priamo-z-rohu.html#ixzz1RipP1bhM http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sRGnl-TMC00
lenca7 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Znami svetovi futbalisti s c. 10 ================================================= Lionel Messi Kaka Ronaldinho Nene Snejder Fabregas Robin Van Persie Cole Zidane Mata Wayne Rooney Totti Benzema Marin Fernandez Donovan Ronaldo Seedorf Ozil De Jong Del Piero Maradona Pele Bena Youn Roberto Baggio Robinho Chivas Rui Costa De Rossi Keane Blanco Forlan Kewell Dos Santos Podolski Arteta Lass Dzeko Nakamura Zico Forlan Platini Emana Rivaldo Ferenc Puskas Bobby More Jay Jay Okocha Gary Winston Lineker Juan Román Riquelme Gheorghe Hagi Mane Garrincha Mario Alberto Kempes womens: Marta (10) Homare Sawa (10) Svetovi futbalisti s c. 7 ===================================== Cristiano Ronaldo David Villa David Beckham George Best Marti Michael Owen Quaresma Pepe Raul Cantona Suarez Shevchenko Ribery Pato Endo Di Maria Lennon Rosicky Menez Pizarro Pazzini Cavani Kuyt Barrera Edu Schweinsteiger Walcott ( magicke cisla sportovcov, ktore im zarucili velky uspech) :yes_yes: :happyroll: :smile2:
lenca7 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 dalsi nositelia cisla 10 a 7 ( futbalisti) Luis Figo (7, 10)
empireman Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Najlepsi moment:http://www.youtube.com/watch?v=P-XsRJU-LGo
Recommended Posts