RoSo Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aký je váš obľúbený futbalový klub? Na Slovensku a vo svete. V súčastnosti a v minulosti. edit RoSo obľúbený futbalový klub obľúbený futbalový hráč obľúbený futbalový brankár obľúbený futbalový "repre" obľúbený futbalový tréner
Sniper Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Doma AS Trenčín, a aj Trnava trochu. Vonku Manchester United (mám tam kamaráta ktorého som spoznal cez istý p2p soft keď sme "obchodovali", pravidelne chodí na všetky zápasy).
havarka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 čoooooo to je ten futbal??? to teraz boli tie majstrovstvá s tým pukom?
Mgr. L.E.G. von Trips Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :lol: hned sa mi to zdalo divne, ze ty si sem napisal :)
game Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 vážení priatelia ... vráťte sa k futbalovým klubom, ok ? :lol:
nutrinka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Borussia Dortmund, FC Liverpool momentálne futbal už len veľmi pasívne, takže situáciu v mojich obľúbených kluboch už neovládam, kedysi to bolo lepšie
Ignatius Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Kedysi Manchester United, dnes v podstate už nikto... Futbal ma vo všeobecnosti baví oveľa menej než hokej, a preto nefandím žiadnemu klubu a keď si aj pozriem nejaký zápas, je mi jedno, kto hrá proti komu, hlavne nech je to pekný zápas... :lol: No dobre, tak aby som aspoň dakoho uviedol, tak z lokalpatriotizmu TJ Chemolak Smolenice :) :)
Linkman Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 moj najoblubenejsi klub je 1.FC Mníhova lehota čo hráva nejaku xy-tu ligu západ :lol:
tomassi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 zjednoznačne ARSENAL LONDON ( :lol: ušatý pohár :) ) a na Slovensku sú to asi SPARTAK-ovci, ale keď hrajú futbal a nešpekulujú sa vyhovárať na rozhodcov
Vic Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Real MadridInternazionale MilanoGrasshoppers ZürichMSK Zilina
bazalka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 bľúbený futbalový klub - Arsenal, psv, manchaster, lyon, barcelona, portsmouth, norwich, kosiceobľúbený futbalový hráč - Cesc Fabregas, Thierry Henry, Tim Cahill, Jefferson Farfan, DaMarcus Beasley, Freddy Adu, Park Ji Sung, Robin van Persieobľúbený futbalový brankár - GiGi Buffon, Igor Akinfeevobľúbený futbalový "repre" -Australia, Slovensko, Korea, cela Afrika, Francuzsko, Holandsko, U.S.Aobľúbený futbalový tréner - Arséne Wenger, Guus Hiddink, Frank Riijkard ci jak sa to pise,
chorche Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 To ako mam znova a znova opakovat, ze Inter Milano, Inter Bratislava a Inter Turku? A este Borussia Dortmund.
tomassi Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 RoSo čo tak túto tému premenovať na Vaše Naj vo futbale bolo by dobré, keby sa tento príspevok objavil aj ako úvodný bude to lepšie pre orientáciu a aj pre nováčikov na fóre takže: obľúbený futbalový klub - Arsenal London / Spartak Trnava obľúbený futbalový hráč - FranCESC Fabregas / Kolo Touré / Aliaksandr Paulavič Hleb obľúbený futbalový brankár - GiGi Buffon obľúbený futbalový "repre" - okrem SLOVESKA, England, Campione Italia obľúbený futbalový tréner - Arséne Wenger edit RoSo: hotovo :lol:
bazalka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 tomassicoo, to mas okrem slovenska, talianska a anglicka oblubene vsetky? :lol:
phersu Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 FC Barcelona, Inter Miláno, Manchester United Esien, Jardel, Juninho a Seedorf José Luis Chilavert a Jorge Campos ale uz nechytávaju Slovensko, Ghana, Nigéria Kamerun, Anglicko, Brazília, Holandsko, Portugalsko, Argentína, Mexiko Capello, Ferguson
tomassi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 phersu a Juhinho, ktorí Paulista ten hrával za M'boro alebo Pernambucano ten z Olympic-u
Einstein Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 obľúbený futbalový klub SK/ENG/GER/SPA/ITA: AS Trenčín/FC Liverpool/Bayern Mníchov/Real Madrid/Inter Milánoobľúbený futbalový hráč SK/ENG/GER/SPA/ITA/BRA/ARG/FRA: Marek Mintál/Michael Owen/Michael Ballack/Raúl/Materazzi/Adriano/Crespo/Zinedine Zidane a teraz Henryobľúbený futbalový brankár SK/GER/SPA/ITA/FRA: Hajdúch/Oliver Kahn/Casillas/Toldo/Barthezobľúbený futbalový "repre": okrem SVK je to FRAobľúbený futbalový tréner: žiadny
cizy Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 obľúbený futbalový hráč GER/SPA/ITA/BRA/ARG/FRA:/Miroslav Klose/Fernando Morientes/Filippo Inzaghi/Cafú/Hernan Crespo/Robert Pires
tomassi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ja som si moje naj vo futbale upravil, pretože po zhliadnutí relácie pod Lampou sa môj názor na EX-trénera našej "repre" trošku upravil
aljak63 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 obľúbený futbalový klub - Ajax Amsterdam & US Palermoobľúbený futbalový hráč - Jari Litmanenobľúbený futbalový brankár - Gianluigi Buffonobľúbený futbalový "repre" - Italia & England (+ Finland)obľúbený futbalový tréner - Marcello Lippi
Stevo98 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Oblubeny futbalovy klub -> FC ChelseaOblubeny futbalovy hrac -> Frank LampardOblubeny futbalovy brankar -> Petr CechOblubeny futbalovy "repre" -> Anglicko, FrancuzskoOblubeny futbalovy trener -> Jose Mourinho
tomassi Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nie že by som TiTi-ho, Andraa.u resp. Genaro-a už nemal rád, ale v rebríčku sa pred nich dostali FranCESC Fabregas / Kolo Touré / Aliaksandr Paulavič Hleb
Recommended Posts