Hedgehog Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 Fico sam o sebe je inteligentny chlap, ale v strane ma diletantov. Je to rojko.Neviem, či je inteligentný, ale poznám človeka, ktorý s ním pracoval predtým, než vstúpil do politiky. Charakterizoval ho presne tak, ako sa napokon prejavil aj v politike - ako tlčhubu a karieristu... :lol:
Sniper Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 Fico sam o sebe je inteligentny chlap, ale v strane ma diletantov.Fico chce vytvoriť silný štát (najskôr sociálny). To je však fičovina. Ako to chce dosiahnúť? A hlavne za čo? To je prvý dôvod prečo by som SMER nevolil.
RoSo Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 Vyjadrenie I. Mikloša v tomto článku. I ked sa Smer podla neho síce hlási k prijatiu eura v plánovanom roku 2009, jeho návrhy by podla Miklosa znamenali odlozenie tohto termínu. "Ak by bola prijatá len desatina návrhov z programu strany Smer, Slovensko by nemalo sancu splnit maastrichtské kritériá," povedal. Naplnenie programu Smeru by totiz podla neho znamenalo zásadné zvýsenie deficitu verejných financií.
Ignatius Zverejnené 7. Jún, 2006 Zverejnené 7. Jún, 2006 Veď to musí byť jasné každému, kto porozmýšľa aspoň trochu nad tým programom. Iste, sú to pekné veci, ale prvé, čo ma napadlo pri pohľade na to bolo, že KDE DO KELU NA TO CHCE ZOBRAŤ???
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 To sa pýtam aj ja. Ficove predstavy fungovania štátu vyžaduje veľké množstvo peňazí. Toto by si mohol dovoliť štát ktorý má vybudovanú silnú ekonomiku a dlhodobo prosperuje. To je možné až po rokoch kapitalizmu. Francúzsko a Švédsko sú toho dôkazom. A aj vidíme čo z tej ich sociálnej politiky nakoniec vzniklo.
chorche Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 Irsky model by mal Fico uplatnit, ked chce, aby sa Slovensko malo dobre. Ale na rovinu: Ficovi ekonomovia su poriadni diletanti.
Odporúčané príspevky