Skočiť na obsah

Najhorší variant

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Fico sam o sebe je inteligentny chlap, ale v strane ma diletantov. Je to rojko.

Neviem, či je inteligentný, ale poznám človeka, ktorý s ním pracoval predtým, než vstúpil do politiky. Charakterizoval ho presne tak, ako sa napokon prejavil aj v politike - ako tlčhubu a karieristu... :lol:
  • Odpovedí 30
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• RoSo

4

• weirdo

4

• chorche

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Fico sam o sebe je inteligentny chlap, ale v strane ma diletantov.

Fico chce vytvoriť silný štát (najskôr sociálny). To je však fičovina. Ako to chce dosiahnúť? A hlavne za čo? To je prvý dôvod prečo by som SMER nevolil.
Zverejnené

Vyjadrenie I. Mikloša v tomto článku.

I ked sa Smer podla neho síce hlási k prijatiu eura v plánovanom roku 2009, jeho návrhy by podla Miklosa znamenali odlozenie tohto termínu. "Ak by bola prijatá len desatina návrhov z programu strany Smer, Slovensko by nemalo sancu splnit maastrichtské kritériá," povedal. Naplnenie programu Smeru by totiz podla neho znamenalo zásadné zvýsenie deficitu verejných financií.

Zverejnené

Veď to musí byť jasné každému, kto porozmýšľa aspoň trochu nad tým programom. Iste, sú to pekné veci, ale prvé, čo ma napadlo pri pohľade na to bolo, že KDE DO KELU NA TO CHCE ZOBRAŤ???

Zverejnené

To sa pýtam aj ja. Ficove predstavy fungovania štátu vyžaduje veľké množstvo peňazí. Toto by si mohol dovoliť štát ktorý má vybudovanú silnú ekonomiku a dlhodobo prosperuje. To je možné až po rokoch kapitalizmu. Francúzsko a Švédsko sú toho dôkazom. A aj vidíme čo z tej ich sociálnej politiky nakoniec vzniklo.

Zverejnené

Irsky model by mal Fico uplatnit, ked chce, aby sa Slovensko malo dobre. Ale na rovinu: Ficovi ekonomovia su poriadni diletanti.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov