Skočiť na obsah

Viazanosť DSL na Hlasovú službu

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Neviete či sa už dá odlúčiť Hlasová služba od DSL?

Telefón absolútne nevyužívam, iba ma otravuje a zbytočne ho platím. :lol: Stačí mi DSL linka.

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• Hedgehog

1

• Ignatius

1

• cizy

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no zatial t-com nema taku ponuku ale bol by som za keby som mohol len cisto dsl pouzivat ved uz existuje skype a mobil....

Zverejnené

pokial viem zacal alebo v blizkej dobe zacne telecom take nieco ponukat

ale ako bol clanok na zive s porovnanim cien tak to bude velmi neprijemne - proste budu zvyhodnovat baliky s hlasovymi sluzbami

Zverejnené

proste budu zvyhodnovat baliky s hlasovymi sluzbami

Tuším som čosi také počul... že bez hlasovej služby to bude možné, ale za celý ten špás budeš platiť o trošíčku viac ako keď to máš takto... Sú to proste špine :lol:
Zverejnené

Tuším sa pôjdem s nimi povyprávať, že čo si to predstavujú (nebolo by to po prvý krát).

Zverejnené

A nebolo by to ani po prvýkrát čo by si z toho nič nerobili, však?

Zverejnené

srat na nich, su to nenazrani vylizanci v kravatkach, HAJZLI!

Zverejnené

malo by to ist, na jednom nemenovanom fore sa to prave rozobera. vraj od 1.1.2006 Telekomunikacny urad schvalil odlucenie hlasovych od datovych sluzieb (s platnostou aj pre zmluvy uzavrete pred tymto datumom). predpokladam vsak, ze si to budes musiet vyhadat.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov