weirdo Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 nahrabal som priblizne 52bodov. musim sa zlepsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Ja 67 ale to som asi blbo rátal :) :lol: Hehe ale dosiahol som minimálnu hranicu na to aby som odišiel do Kanady! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dair Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 kanada je super ale chalani ratajte ze je aj dost draha, narazam hlavne na dane a z toho sa odvijajuce problemy. ale je to jedna z najkrajsich zemi kde som doteraz bol...cestujem vela a som doma raz za par rokov a opet idem prec takze u mna je opustit SVK minimalny problem. Vratit sa domov je celkom pekny pocit ale ten ma prejde po prvom tyzdni takze.... (balim a opet niekde idem....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Naozaj nikdy nezabudnem na pamätnú vetu kolegu na parkovisku v Atlante, kde sme boli spolu asi na 5 mesiacov a keď vyhlásil: "Myslím, že by som si tu zvykol..." a vzápätí dodal: "...keby že sa tu narodím..." :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovzin Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 no hmm bolo by to tazke ale asi skor ano zboznujem Novy Zeland a urcite by som tam ostal kedze sa tam raz dostanem co v poslednom case je stale viac pravdepodobne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wink Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Ja som sa narodila v totalne nudnej dedine na kraji Slovenska, kde sa okrem kompu neda nic normalne robit. Strasne rada cestujem a nato ze mam 15 som bola uz klasika v Cechach, madarsku, Chorvatsku, ale aj v Holandsku, Belgicku, Luxembursku,Nemecku... Rada by som odisla zo Slovenska, ale este som nenasla krajinu v ktorej by sa mi pacilo viac ako tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Odísť do zahraničia nie je len tak. Čím neskôr človek odíde tým je to ťažšie. Ale aj to je individuálne.Ja tu mám kopu známych pre mňa by to bolo dosť ťažké. U mňa je bežné že každý deň niekomu zavolám aby sme išli niekam von. V cudzine by som komu volal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 nikomu, ozral by si sa sam :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Smutná predstava :lol: No však niekto by sa hádam našiel. Nejaký prisťahovalec z Pakistanu, alebo Sýrie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 oni nepiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 pil by si s nami, robili by sme pijan stretká cez net :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 To znie lákavo. Alebo poďme všetci niekam spolu :lol:Tým odpadnú starosti kto s kým bude ako piť :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 ak vyberes nejaku normalnu krajinu, kde neleje 150dni v roku, tak v pohode. Skotsko ma nelaka. :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Ako vieš že som myslel Škótsko? No myslel som... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted September 6, 2006 Author Share Posted September 6, 2006 mam dobru intuiciu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Má tu niekto niečo proti Škótsku??? Ak pôjdem do zahraničia, jednoznačne chcem ísť na ostrovy, Škótsko je môj sen. Asi ma omrzí, keď tam budem sama a stále bude len liať a liať... ale chcem tam ísť pozrieť. Myslím, že nebudem mať problém odísť zo Slovenska, ja by som šla aj hneď. Teším sa na odchod z domu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Išiel by som hneď, ale niekam kde stále neprší to by ma asi porazilo take Francúzsko, Španielsko hmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossi Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Urcite ano......mimo slovenska som bol sice v kuse prec najdlhsie asi 4 tyzdne,ale myslim ze by som to zvladol aj na ovela dlhsie.Jasne ze by mi to tu chybalo :lol: >rodina,kamarati,znami ale nejaky pohodovy ostrovcek niekde v strednej amerike {napr.Jamajka :) } alebo v oceanii by bol faaajn :) ved telefon este stale existuje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Keď už na samotke na ostrove, tak bez telefónu. Síce net by tam mohol byť... hmNech mám pokoj - knihy, fajčivo, nejaké zásoby chľastu a zapaľovače.Dobre, po roku by som scvoklaTo sme to dopracovali :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Tak ja by som si nejaky ostrovcek s kopou piesku a palmami urcite nevybral. Nic proti pohode, ale po case by mi to zacalo liezt na nervy. Ja potrebujem CIVILIZACIU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jody Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 napríklad mravčiu? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Myslim ze odpoved na otazku ci by som dokazal odist je ANO! Dokazal by som zit aj niekde inde... A kde? No to je diskutabilne, ale je vela miest na svete ktore sa mi pacia a spominam s radostou na cas straveny v nich! Je pravda ze na SK mam mojich najblizsich, ale existuje predsa net a ine komunikacne formy takze by som s nimi ostal tak ci tak v kontakte, no a prist sem raz za cas na "navstevu" by myslim nebolo az tak nemozne... Alebo ak by mal niekto cestu okolo mojej destinacie, tak neni problem aby aj niekto navstivil mna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 vedel by som niekde odist a ostat tam natrvalo zit...najviac ma v tomto smere laka TALIANSKO :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klingonka Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ja by som nedokázala odísť žiť niekam preč. Vôbec si neviem predstaviť čo by som tam robila. Možno keď budem úplne sama (nebudem mať rodičov, nikoho) tak sa niekam odvážim na staré kolená (tak po 40-tke), ale určite by som tam nezapadla, nevydržala by som tam dlho. A nemám rada multikulturalizmus. Záleží od toho akí ľudia by tam boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 stale nad tym viac a viac premyslam, jedine co ma tu brzdi je dokoncit konecne skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts