Skočiť na obsah

Novinky

Mazmar

Odporúčané príspevky

Zverejnené

počiatok

dobrý filmík s veľmi dobrou myšlienkou

a aj slušným spracovaním (najmä scény v hotelovej chodbičke)

ale že by som z neho padol na zadok?

to isto nie

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

tak zajtra idem na Resident Evil: Afterlife 3D uvidím či to bude stáť za to:)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

videli ste nových Predátorov?

podľa režijnej taktovky,

by to mala byť pekná řeřba

Zverejnené

Zatiaľ nie, ale udajne sa od toho čakalo omnoho viac.

Zverejnené

videl som tom a bolo to dobré na robotný deň :zubiska: ... ale videl som už aj lepšie

Zverejnené

ešte ma čakajú nejaké posťahované veci

+ DEXTER

tak, či sa mi to oplatí preskočiť,

lebo má láka aj Dany "Machete" Trejo

Zverejnené

film z r. 2009 Lurdy

rakúsko francúzsko nemecká koprodukcia, v pomalom rytme, Lurdy zčasti skomercionalizované, zčasti povrchne navštevované, zčasti viera, zčasti neviera, zčasti uzdravenie, obchod všade

film je jeden z mnohých európskych filmov navrhnutý na nomináciu na cenu EFA na r. 2010 / európska filmová akadémia /

kúsok som z neho už videla, tvorcovia si neodpustili napriek zamýšľanej dráme na záver jeden vtip :

Duch svätý, Ježiš Kristus a Panna Mária si plánujú dovolenku. Duch svätý navrhne: "Poďme do Betlehemu." Ježiš Kristus odpovie: "Ten už poznáme, poďme inam." Duch svätý navrhne Jeruzalem, Ježiš Kristus zareaguje: "I ten už poznáme, poďme niekam inam." Duch svätý teda navrhne Lurdy a Panna Mária radostne vykríkne: "Hurá, poďme tam, tam som ja ešte nikdy nebola."

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

dneska idem na SAW 3D, nechám sa prekvapiť o to bude zač

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

ešte ma čakajú nejaké posťahované veci

+ DEXTER

tak, či sa mi to oplatí preskočiť,

lebo má láka aj Dany "Machete" Trejo

Machete je velka sranda...:D (dobre som klikol? )

Ja cakam na "Hanna".

Zverejnené

jj

šikovný si

Trejo opäť raz bodoval - teraz aj ako hlavný hrdina

tá Hanna vyzerá slušne - myslím film

Zverejnené

jj

šikovný si

Trejo opäť raz bodoval - teraz aj ako hlavný hrdina

tá Hanna vyzerá slušne - myslím film

prvykrat som videl Trejo-a vo filme "Blood in, blood out", tusim z roku 1990. Treba vidiet!!!!

Zverejnené

nie, nevidel

len ma zrazila rozličnosť názvov

- potiahnuté to už ale je

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Včera som bol na Nezvratnom osude 5 ... ako dalo sa to pozerať, nezaspal som pri tom ale žeby som si to rád pozrel znovu isto nie

Zverejnené

Vo filme "Captain America: The First Avenger" bola na konci scena s Nickom Furym (Samuel L. Jackson). Ten isty Nick Fury sa ukazal aj vo filme "Thor" po zaverecnych titulkoch. A ten isty Nick Fury bol aj vo filmoch "Iron Man". Tony Stark / Iron Man bol zase na konci filmu "The Incredible Hulk" a teraz sa vsetci spolu aj s dalsimi komiksovymi hrdinami objavia vo filme The Avengers (2012) :D

Zverejnené

V Australii herec Andy Whitfield podlahol rakovine, predstavitel Spartaca v seriali "Spartacus: Blood and Sand", takze nove serie maju uz definitivne nove obsadenie.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Po prestižních filmových přehlídkách v Benátkách a Torontu přichází nový český animovaný film Alois Nebel (http://www.csfd.cz/f...34-alois-nebel/) i do domácích kin – česká premiéra se konala včera.

Adaptace komiksové trilogie autorů Jaroslava Rudiše a Jaromíra Švejdíka trvala 2 roky a stála 80 milionů korun – a věrně kopíruje výtvarné pojetí předlohy. Poprvé v historii české kinematografie použili tvůrci techniku rotoskopie.

http://www.youtube.com/watch?v=w3pXE7BnYOc

• Pridať bod 2
Zverejnené

doporucujem urcite Almodovarovu Kozu v ktorej zijem... davno som sa pri filme nepristihla ako nan pozeram s otvorenymi ustami... a tiez novinka Pina je super...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov