aljak63 Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 Ja sa teším na ďalší film Adama Sandlera: Funny People Starring: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann Release date: 31 July 2009
Desdemona Zverejnené 4. Apríl, 2009 Zverejnené 4. Apríl, 2009 November 2009 Veronika decides to die Filmová adaptácia jednej z mojich najobľúbenejších kníh od Coelha: Veronika sa rozhodla zomrieť. Dnes som to objavila a už sa nemôžem dočkať. A dokonca som sa dočítala, že plánujú čoskoro nakrútiť aj Alchymistu. No som zvedavá...
bobsapp Zverejnené 12. Máj, 2009 Zverejnené 12. Máj, 2009 Bože, to černošské dieťa v Zemi by som nakopal. Fakt nesympatické, niečo ako Connelyová pre mňa :lol:Ináč mali ste pravdu, bola to nuda až na nejakých 10min? :) Ong Bak2 bolo určite lepšie :) , aj keď ázijská tvorba je mi úplne cudzia Čo sa týka noviniek, čo budem hovoriť, do kina na Transformerov a na DVD Snyderových Strážcov.....to som celý ja
tomassi Zverejnené 18. Máj, 2009 Zverejnené 18. Máj, 2009 tak je to vonku Po Antichristovi Larsa von Triera sa tlieskalo aj pískalo už sa neviem dočkať, trailer vyzerá skvelo
chlapeczjuhu Zverejnené 7. Jún, 2009 Zverejnené 7. Jún, 2009 vcera som bol na T4. cakal som atmosferu T1 alebo aspon T2 ale nic moc. skoda, vzkriesenie terminatora tak ako si ho pamatam a mal ho rad sa nekona. 1
tomassi Zverejnené 3. Júl, 2009 Zverejnené 3. Júl, 2009 niečo pre Axela polovačka na zombíkov a opačne sa začne točiť koncom tohto roka
game Zverejnené 4. September, 2009 Zverejnené 4. September, 2009 práve počúvam či pozerám v tv, že sa začala v x kinosálach bratislavského nákupného centra v miešajúcej sa vôni parfémov a takmer oscarovej atmosfére a s červenými kobercami a pripravovanou zábavou až do rána a za účasti dr. Iľka, ktorý mal zabezpečiť pekné počasie / čo mu nevyšlo / a so všetkou pompou premiéra Jánošíka ... nepobežím tam, ale som zvedavá na ohlasy ... :lol: tak bežte do kina a píšte :)
bobsapp Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 Čo sa týka noviniek, čo budem hovoriť, do kina na Transformerov.... nesklamali, síce na konci to už naťahovali, ale potešili. Teraz chodím do kina počastejšie (festival) A včera plná sála na predpremiéru District 9 Zaujimavé, môj žáner, akcia, bez hluchých miest, sympaťáci, fayne koniec....na konci sa tlieskalo
Ryan Giggs Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 2. diel Transformerov je slabota. Zase vyhrali peniaze nad kvalitou. 1
nutrinka Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 nesklamali, síce na konci to už naťahovali, ale potešili. Teraz chodím do kina počastejšie (festival) A včera plná sála na predpremiéru District 9 Zaujimavé, môj žáner, akcia, bez hluchých miest, sympaťáci, fayne koniec....na konci sa tlieskalo ja som tam tiež bola, tá plná sála ma prekvapila, sa nám napokon ušli miesta na schodoch. my s hisham sme sa zhodli, že to bol veľmi dobrý film, aj keď nám ho chalani obrblali. ja osobne moc takéto príšerovské filmy nemusím, ale tento bol dosť dobre spracovaný a s dobrou myšlienkou. by ma ale zaujímalo, ako vyzerá tých ostatných päť koncov, čo natočili. a inak, čo ja som bola na filmoch na cinematiku, tak sa tlieskalo zakaždým /aj keď dnes na víťaza artfilmu najmenej :lol:/
bobsapp Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 okolo mňa boli ešte tri-štyri miesta voľné plné hladisko som čakal, ešte viac narvané to bude utorok na bastardoch či sa tlieska za každým neviem, neobehal som toho veľa na company of wolves sa tlieskalo na scénach hlavne počas filmu :lol: 1
bobsapp Zverejnené 27. September, 2009 Zverejnené 27. September, 2009 2. diel Transformerov je slabota. Zase vyhrali peniaze nad kvalitou. "zase" myslíš v porovnaní s jednotkou alebo vo filmoch tohto žánru? Book of Eli Knowning 2012 ...už som hovoril že toto môžem? :lol: 1
Ryan Giggs Zverejnené 27. September, 2009 Zverejnené 27. September, 2009 Myslim samozrejme v porovnani s jednotkou. Je to v podstate o tom istom, iba zmenili lokaciu. Neviem v čom by mali byť spominane filmy podobne Transformerom?! 1
bobsapp Zverejnené 27. September, 2009 Zverejnené 27. September, 2009 raz si písal že vidím veci ktoré si nepísal, teraz to môžem obrátiťmedzi týmito správami je medzera, spolu nesúvisia.tie tri filmy sú novinky, ktoré si rád pozriem keď bude šanca 1
Ryan Giggs Zverejnené 28. September, 2009 Zverejnené 28. September, 2009 Aha, sorry. Ja som myslel, že to patri k prvej vete.
game Zverejnené 15. December, 2009 Zverejnené 15. December, 2009 včera som na AXN videla dlhšiu reklamu, vlastne nielen včera, hovorí sa o tom už nejaký čas, a dnes sa objavila správa aj v novinách ... nepohrniem sa na to do kina, ale som zvedavá, či to skutočne " zmení prinajmenšom vizuálny prístup, akým sa robia dnešné filmy, a udá smer, ako sa budú nakrúcať v budúcnosti " animácia musí byť veľkolepá, neskutočne veľkolepá, už len preto si ho raz pozriem. Prichádza Avatar. Najdrahší film histórie
Ryan Giggs Zverejnené 15. December, 2009 Zverejnené 15. December, 2009 To su marketingove dristy. Je to dobre, animacia super, ale reči o revolucii v kinematografii su smiešne.
Sniper Zverejnené 20. December, 2009 Zverejnené 20. December, 2009 Animácie nevyzerajú zle, v 3D to musí byť super http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ Ešte pár rokov a živí herci vôbec nebudú musieť hrať a vlastne ani byť.
game Zverejnené 26. December, 2009 Zverejnené 26. December, 2009 tie animácie budú zrejme skutočne skvelé ... podľa kritiky reflexu je celý jednoduchučký prvoplánový príbeh prispôsobený tomu, aby divák vnímal animáciu všetkými zmyslami :lol: tá kritika je hodne priaznivá ... Aby je divák plně nasál, hýbe se před ním přehledná archetypální story, jak vystřižená z velkofilmů devadesátých let. Žádné zvraty, žádná překvapení, ani žádné převratné myšlenky, jen soudržný vhled do svérázného společenství z dalekého, harmonického světa. Technologická revoluce je zkrátka navěšena na průzračné nitro - v tak přehledné formě, aby se šlo nadchnout pro každý jeden jediný její detail. Avatar, reflex.cz
Ryan Giggs Zverejnené 27. December, 2009 Zverejnené 27. December, 2009 To je sice pravda, ale film by nemal byť iba o jednej zložke. Všetci su fascinovany animaciou (ktora je skvela), ale zvyšok prehliadaju, preto tie vysoke hodnotenia. Film by však mal byť hodnoteny ako celok.
phersu Zverejnené 8. Január, 2010 Zverejnené 8. Január, 2010 Avatar je slusny film animacie perfektne ako kazdy vie a ako sa slubovalo.Lenze pribeh je klasicky o stretu dvoch civilizacii, jedna chce nieco od druhej, laska medzi rasami, heroicke vitazstvo... proste vsetko co uz bolo a ziadne nove stvarnenie pribehu vlastne nepodalale dostal ma obrad ozivovania to bolo pekne spravene
Eiensama Zverejnené 8. Január, 2010 Zverejnené 8. Január, 2010 Eh, celkovy dej je neskutocne predvidatelny - priam az nechutne - ale i napriek tomu som sa nechala strhnut. Myslim, ze ta graficka stranka to dost zachranila - stale som sa len na vsetko pozerala a cumela a civela ako tela na nove vrata, az som sa nejako nechala uniest... Celkom sa mi to pacilo. ale dostal ma obrad ozivovania to bolo pekne spravene Ta cast si zasluzi sto bodov, to je pravda :lol: Krasny moment.
Jovzin Zverejnené 18. Marec, 2010 Zverejnené 18. Marec, 2010 Poradte co by sa oplatilo vidiet v kine. Som dlho nebol v kine a bud by som siel sam alebo zobral aj Stevku na nieco. ALe to je na tom ze vobec neviem co ide teraz v kinach a co sa oplati mrknut :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 19. Marec, 2010 Zverejnené 19. Marec, 2010 V našich kinach je toho žalostne malo čo stoji za to. Jedine vo filmovych kluboch. V kinach momentalne tak Prekliaty ostrov pripadne Avatar.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz