Skočiť na obsah

Nové sekcie a kategórie

FreeSpace Info

Odporúčané príspevky

• FS Info
Zverejnené

Teraz postupne nahadzujem kategórie a témy aby ste mali kam písať :lol:

Ak máte nejaký nápad čo vám na starom fóre chýbalo tak sem s ním.

• Odpovedí 48
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

31

• game

4

• RoSo

4

• Mgr. L.E.G. von Trips

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

skuska, skuska ..

dal by som kategoriu Medziludske vztahy. namiesto Zoznamenia, alebo ako jeho vyssiu kategoriu.

Zverejnené

Mohol by som dať Medziľudské vzťahy a pod to Zoznámenie a Erotiku (to sú tiež medziľudské vzťahy, nie? :lol:

Zverejnené

Pre vieru, cirkev, otázky o Bohu by si mohol vytvoriť nejakú kategóriu alebo podkategóriu, aby to nebolo rozhádzané ako na poste.

Zverejnené

Ak mozem poradit......

Tak do temy "Veda a technika" by som pridal este pokategoriu Elektronika.

Dalej ako sa udrziavat zdravy, nejake rady, ako sa stravovat co najzdravsie a tema okolo toho. Najnovsie vedecke vyskumy o stravovani, ze co ake jedlo obsahuje. Varovat ludi a tak.

Vesmirny vyskum, zistovanie novych znalosti -> obrazky z Hublovho teleskopu a pod.....Nove technologie.

Oka....uz konec. Ak by sa to dalo spravit...by som bol velmi rad >:lol:

Zverejnené

dá sa...

môžeš dať nový topic aj ty do Vedy a techniky o elektronike, o zdravom stravovaní do Medicíny a zdravia... a hneď tam aj napísať pekný príspevok o tom, čo je momentálny moderný trend v dosiahnutí večného života...

Zverejnené

Vytvorená kategória Ekológia. Tam postujte všetko čo vás o tomto napadne. Téma o Aralskom jazere už je tam.

Zverejnené

Nehodila by sa kategória Náboženstvo skôr do Politiky? Alebo životného štýlu? :lol: Mne to pod tými Paranormálnymi javmi akosi nesedí...

Zverejnené

To si dohodni s game :) Pre mňa je dôležité, že náboženstvo má samostatnú podkategóriu. :lol:

Zverejnené

co.. ved to je nahodou dobre zadelene. myslim ze lepsie ako v Paranormalnych javoch. :lol:

Zverejnené

mozno by bolo prehladnejsie zmenit format zobrazenia casu na normalny kontinentalny 0:00 - 23:59

Zverejnené

To by si moc chcel :lol: Hľadal som to v ACP, a aj pomoc na IPS fóre ale nikde nič som tam také nenašiel. Možno v novom vydaní sa umúdria a hodia možnosť zmeniť si formát časov.

No zdá sa že som na to predsa len prišiel :) Len to akosi blbo ukazuje, niekde normálne 24 hodinový formát, niekde 12 hodinový .... :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ak máte nejaký návrh čo na fóre zmeniť v ohľade sekcií a kategórií tak to napíšte sem.

Akosi nemám čo v ACP robiť a to ma znepokojuje (:lol:)

Zverejnené

ajaj... čo takto rozhodiť to a začať odznova ? :lol:

Zverejnené

Mne sa furt zdá že Počítače sú moc nakopené v jednej kategórii.

Zverejnené

ja som to tušila .... :lol:

Axel, ty proste musíš .... :)

nie sú nakopené ... :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Trochu som upravil sekciu FreeSpace, niektoré kategórie som dal ako sub-fóra pod jednu kategóriu, nech to nie je rozťahané na pol obrazovky. Možno ešte niečo pomením.

Zverejnené

Mne sa furt zdá že Počítače sú moc nakopené v jednej kategórii.

A furt sa mi to nelúbi. Ako to len spraviť...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

mne sa zas zda ze v kategorii medziludske vztahy by sa mali dat zakladat temy...take ktore nepatria do zoznamenia resp do erotiky :lol: napr ta tema "Suchari" by sa skor hodila do Medziludskych vztahov, nez do zoznamenia :)

ale to je len taky nesmely navrh :)

Zverejnené

Už som nad tým uvažoval dávnejšie.

Ok, už sa dajú zakladať témy priamo v kategórii Medziľudské vzťahy.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov