FS Info FreeSpace Info Zverejnené 4. Marec, 2006 FS Info Zverejnené 4. Marec, 2006 Teraz postupne nahadzujem kategórie a témy aby ste mali kam písať :lol: Ak máte nejaký nápad čo vám na starom fóre chýbalo tak sem s ním.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 skuska, skuska .. dal by som kategoriu Medziludske vztahy. namiesto Zoznamenia, alebo ako jeho vyssiu kategoriu.
Sniper Zverejnené 5. Marec, 2006 Zverejnené 5. Marec, 2006 Mohol by som dať Medziľudské vzťahy a pod to Zoznámenie a Erotiku (to sú tiež medziľudské vzťahy, nie? :lol:
RoSo Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 Pre vieru, cirkev, otázky o Bohu by si mohol vytvoriť nejakú kategóriu alebo podkategóriu, aby to nebolo rozhádzané ako na poste.
Sniper Zverejnené 6. Marec, 2006 Zverejnené 6. Marec, 2006 Vytvorené. Inak v úplne najspodnejšiej kategórii Testovacie témy a príspevky, Kôš môžete testovať a spamovať čo chcete. Písaním do tej kategórie sa vám nezvyšuje počet príspevkov.
Polaris Zverejnené 7. Marec, 2006 Zverejnené 7. Marec, 2006 Ak mozem poradit......Tak do temy "Veda a technika" by som pridal este pokategoriu Elektronika. Dalej ako sa udrziavat zdravy, nejake rady, ako sa stravovat co najzdravsie a tema okolo toho. Najnovsie vedecke vyskumy o stravovani, ze co ake jedlo obsahuje. Varovat ludi a tak.Vesmirny vyskum, zistovanie novych znalosti -> obrazky z Hublovho teleskopu a pod.....Nove technologie. Oka....uz konec. Ak by sa to dalo spravit...by som bol velmi rad >:lol:
game Zverejnené 7. Marec, 2006 Zverejnené 7. Marec, 2006 dá sa... môžeš dať nový topic aj ty do Vedy a techniky o elektronike, o zdravom stravovaní do Medicíny a zdravia... a hneď tam aj napísať pekný príspevok o tom, čo je momentálny moderný trend v dosiahnutí večného života...
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2006 Zverejnené 9. Marec, 2006 Vytvorená kategória Ekológia. Tam postujte všetko čo vás o tomto napadne. Téma o Aralskom jazere už je tam.
Sniper Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 Nehodila by sa kategória Náboženstvo skôr do Politiky? Alebo životného štýlu? :lol: Mne to pod tými Paranormálnymi javmi akosi nesedí...
RoSo Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 To si dohodni s game :) Pre mňa je dôležité, že náboženstvo má samostatnú podkategóriu. :lol:
Sniper Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 OK, kategória Náboženstvo je pod Politikou. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Marec, 2006 Zverejnené 10. Marec, 2006 co.. ved to je nahodou dobre zadelene. myslim ze lepsie ako v Paranormalnych javoch. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 mozno by bolo prehladnejsie zmenit format zobrazenia casu na normalny kontinentalny 0:00 - 23:59
Sniper Zverejnené 14. Marec, 2006 Zverejnené 14. Marec, 2006 To by si moc chcel :lol: Hľadal som to v ACP, a aj pomoc na IPS fóre ale nikde nič som tam také nenašiel. Možno v novom vydaní sa umúdria a hodia možnosť zmeniť si formát časov. No zdá sa že som na to predsa len prišiel :) Len to akosi blbo ukazuje, niekde normálne 24 hodinový formát, niekde 12 hodinový .... :)
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 Ak máte nejaký návrh čo na fóre zmeniť v ohľade sekcií a kategórií tak to napíšte sem.Akosi nemám čo v ACP robiť a to ma znepokojuje (:lol:)
game Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 ajaj... čo takto rozhodiť to a začať odznova ? :lol:
Sniper Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 Mne sa furt zdá že Počítače sú moc nakopené v jednej kategórii.
game Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 ja som to tušila .... :lol: Axel, ty proste musíš .... :) nie sú nakopené ... :)
Sniper Zverejnené 7. Apríl, 2006 Zverejnené 7. Apríl, 2006 Trochu som upravil sekciu FreeSpace, niektoré kategórie som dal ako sub-fóra pod jednu kategóriu, nech to nie je rozťahané na pol obrazovky. Možno ešte niečo pomením.
Sniper Zverejnené 9. Apríl, 2006 Zverejnené 9. Apríl, 2006 Mne sa furt zdá že Počítače sú moc nakopené v jednej kategórii.A furt sa mi to nelúbi. Ako to len spraviť...
Andulqa Zverejnené 22. Apríl, 2006 Zverejnené 22. Apríl, 2006 mne sa zas zda ze v kategorii medziludske vztahy by sa mali dat zakladat temy...take ktore nepatria do zoznamenia resp do erotiky :lol: napr ta tema "Suchari" by sa skor hodila do Medziludskych vztahov, nez do zoznamenia :) ale to je len taky nesmely navrh :)
Sniper Zverejnené 22. Apríl, 2006 Zverejnené 22. Apríl, 2006 Už som nad tým uvažoval dávnejšie. Ok, už sa dajú zakladať témy priamo v kategórii Medziľudské vzťahy.
Odporúčané príspevky