hisham Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 game, zajtra sa za teba pomodlím s fanatickými katolíkmi, možno niektorý z tých v tranze ti vyprosí niečo extra :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 hisham, vyber prosím ťa tých najfanatickejších a nech sa modlia poriadne ... dohliadni na to, prosím ťa ... ďakujeeeem :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Tak dievčence mne sa sníval jeden pekný. Som sedel s nejakou holkou /odniekaľ ju fest poznám ale neviem odkiaľ/ a ešte tam bol nejaký chalan. S tou holkou kecáme a kecáme a začali sme si robiť jeden z druhého srandu a biť sa a ako sme si tak chytili ruky tak sme sa obaja naklonili a pobozkali. TY kokos ale to bolá aká pusa!!! Fest nežná a taká sladučká a nabitá erotikou a vášnou wow. Ja viem je to iba pusa ale wow som chodil celý deň mimo kvôli tej puse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 pusa ci pusa s makcenom? :) btw...chlapi, vam ked rano stoji tak to znamena ze sa vam nieco snivalo alebo co? :lol: btw2...da sa to fajne zneuzit :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 doll ranna erekcia je cisto fyziologicka zalezitost... nema to nic spolocne s tym ci sa nieco sniva ci nie, proste stoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 doll - stoji aby pyžamo nespadlo.co si robila cely vikend si sa mohla mileho opytat. ale jemu stal asi furt ked bol s tebou nie len rano. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 jemu stal asi furt ked bol s tebou nie len rano.nie, nestal :lol: ked som este stale chcela, tak chabo upadol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 nie, nestal :) ked som este stale chcela, tak chabo upadol chudak asi sa zlakol dalsej namahy :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 ano, no ja sa mu ani nedivim....take poziadavky som mala, ze nie kazdy by take nieco zvladol :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 hish, zrejme si vyberala dobre :lol: ... povedz tým svojim fanatikom, že nateraz máš úplne čerstvo odpustené :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Zabralo?? Ani fanatici neboli, ja sama som jeden chválospev obetovala za tvoje erotické sny :lol: Úplne sama, stoka odmietla "spievať za také úchylnosti" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 že úchylnosti !!!! ach jaj :lol: tak vďaka patrí len a len tebe, tak treba stoke :) to bola tá najkrásnejšia snová a úplne živá pusa na svete :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Ach-jaj, to bol krasny sen, kedy bude realitou? S tou dotycnou.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 nie, nestal :lol: ked som este stale chcela, tak chabo upadol ano, no ja sa mu ani nedivim....take poziadavky som mala, ze nie kazdy by take nieco zvladol Nezabúdaj, že galeje a nevolníctvo je už dávno za nami .... :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 eroticke sny som mal, ked som bol maly. teda najprv som mal len sny - normalne. a to vcelku casto. potom ked som bol trochu starsi a poznal som uz aj eroticke veci, tak sa k tomu pridali aj eroticke sny, ale uz bolo tych snov celkovo menej. a napokon ked som mal tak 15-16 rokov, sny celkom ustali a uz bola len tma - bezvedomie az do rana. teraz uz sny nemavam vobec. alebo mozno mavam, ale o tom nikdy nic potom neviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ale nerob sa, hadam kazdy ma raz za cas pikantnejsi sen, nehovorim, ze to musi byt extra casto.... No ano, nie vzdy sa sny daju zapamatat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 podivný sen, podivné prostredie, podivné všetko, až na jedného človeka, ťažko dobytý pocit blízkosti. hm. a jeden vzdialený pohyb rukou ... no dobre, môžeš sem vedľa mňa. a dosť. hm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Mal som eroticky sen...bolo to nieco krasneho...miloval som sa s jednou kamaratkou, ktorej by som sa obycajne nedotkol....ale bolo to kupodivu pekne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 po predlhom čase erotický sen ... jemný a pekný a s tým, s kým mal byť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 vsak ani neviem co sa mi sniva.... :lol: aj ja chcem eroticke sny :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 hm ... zvyčajne sa mi snívajú veľmi jemné sny, na hranici erotikyzriedkavo a zvyčajne s nepravdepodobnými ľuďmi ... aj v tomto prípade to bol ten správny, ale veľmi nepravdepodobný :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 game, ty si snáď pojedla erotické sny celého fóra. Šak nik tu nemá, len ty fuurt! :lol: A naozaj by ma zaujímalo, kto je to "ten správny" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 akože furt ?!?! a kto mi ich zahatal, keď konečne boli ? ha ? :lol: správny ? :) hm ... nebuď zvedavá, budeš skoro stará :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 ona nielenze nebude skoro stara, ale nebude NIKDY stara. maleee dievcatko :lol: inac aj mna to prekvapuje, ze zo vsetkych prave game mava asi najcastejsie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Nechcem ti nič zahatávať, to nie :lol: Ale dožič aj iným! :) A ne, to teda nemáš pravdu, ja stará nebudem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts