nutrinka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 btw...co sa tyka erotickych snov, ja uz ani neviem co to je .... :lol:mi hovor, som si asi vybrala svoju dávku aj na rok dopredu :)
game Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 bóže, doll ... šak pozri si moje sny trochu dozadu - za celý čas párkrát, to nie je moc ... :lol: a sem tam pre spestrenie aj iný fórumák ... počkaj ... to je ZLE ? :)
doll Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no,nesledovala som moc tuto temu, zajtra si to prestudujem :lol: to akoze jeden krat s adminom, potom s nejakym moderatorom a pak s "obycajnym"clenom fora? :) no a co sa tyka tych snov....sakra, ked nie ani v reale a ani v snoch, tak to je pak spatne :)
game Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 to akoze jeden krat s adminom, potom s nejakym moderatorom a pak s "obycajnym"clenom fora? :lol: dollphi, nejeduj ;) žiadne poradie ... okrem toho hovorím len o dvoch ... ach jaj, dievča, akosi si to domotala ...alebo teda moje sny si domotala :) už si ich budem nechávať len pre seba :)
doll Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 nie, nenechavaj, prepac, az teraz som to prestudovala :lol: nooooo, fajne, tak ale nejak nacrtnut by si to mohla....sakra, ja jaksi nist....
Polaris Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Stale abstak erotickych snov...uz to zacina byt vazne...ale zase na druhu stranu uz mam asi dostatok sexiku a preto ich mozno ani nepotrebujem :lol:
arwiel Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sníval sa mi erotický sen s jedným fórumákom a bo tak živý, že mi bolo do laču keď som si ráno uvedomila, že to bol LEN sen... ale čo... aj tak je to jedno...
hisham Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mne sa snívalo, že mi spolužiak povedal, že: "Miška, ty máš také pekné prsia." :)Ale to nie je príliš erotické :lol: Nevadí :)
hisham Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mám, ale tá veta bola tak odveci, že to bolo viac smiešne, ako erotické :lol:
choze Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 to nahodou bolo velmi eroticke. neeroticke by bolo keby povedal ze mas krasne rovnatka na zuby. :lol: mne to pripada ako keby dievca zjedlo cyklistu. :)
weirdo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 a preco nie? co ich nemas pekne? :)Mám, ale tá veta bola tak odveci, že to bolo viac smiešne, ako erotické :lol: LEG, potvrd :)
Nokia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no prebudzal som jednu peknu slecnu ranajsim sexom :) a jej sa to dost pacilo :lol:
Polaris Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zabudol si poznacit: "Ale len vo sne" :lol: :) kedze erot. sny sa tu preberaju :) ;)
Nokia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 no sak to pisem o sne :lol:ale verim ze by sa jej to pacilo aj v reale :)
doll Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 jaaaaj, cize slo o "znamu" ,realnu osobnost? :lol: noooo, mne sa tuto noc snivalo ze som bola so zenou :) tak realny sen som uz dlho nemala
Nokia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 doll ano islo o jednu znamu slecnu na ktoru mam chut :lol: :) :)
choze Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 preco aj ja nemam take sny ze ma nejaka zena znasilni ? :lol:
chorche Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jojoj, nejako sa porusila periodicita, akosi prilis skoro sa mi snival dalsi erotak, uz po 3 mesiacoch! Skratka prisiel som na paradnom terennom Merciku a nejako som sa niekam vydal, peso. Niekam som dosiel, nie, nie do bordelu, bola to nejaka budova, nejaka party tam bola. A naraz sa ku mne priblizilo krasne dievca, tmavovlaska, reku dobreee... a vravi: "Prepac, nechcel by si ma zbavit panenstva?" Reku preco nie! Skratka a jasne, bolo to dobre, z panny sa stala poriadna milenka a sen to bol len den predtym, ez sa daco podobne (bez straty panenstva) stalo naozaj. Okrem toho Merciku, ale aj ten by som bral....
hisham Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kokos minulý týždeň som mala 3 noci za sebou úplne super erotické sny, normálna séria :lol: Chcem ďalšiu!
Polaris Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Potom to nafilmuj :) :lol: Chceme trilogiu: Pana Postelnikov !!!
phersu Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Za posledné tri dni sa mi nič iné ani nesníva samá erotika, ale nieže by som si sťažoval
game Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 mne to asi hish nadobro zariekla ;) ništ, ani náhodou ;) :lol: :) :)
Recommended Posts